MonikaC 09.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no przylazło i zeżarło, moze kiedyś odda Niech odda zaraz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no przylazło i zeżarło, moze kiedyś odda Niech odda zaraz! palce w gardło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ni ma dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 trochę ferment minie...dziennik wróci....narazie tynki sie robią - każdy to przerabiał (lub będzie)...piach, cement....wory z wapnem- nic ciekawego ale sciany sie jakieś takie gładkie robią i takie szare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.07.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 śmieszki dla Ciebie maleczko przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nigdy. Wiecie, ze moj maz zbiera sie, zeby przyjechac 15 sierpnia? Tak we Wniebowstapienie Matki Boskiej? A propos mi sie skojarzylo. Trzepiesz tymi terminami i nazwami jak z kieszeni Chodzi o to, żeby dobrze poznać wroga? Jaaasne. Jeszcze cud nad Wisla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nigdy. Wiecie, ze moj maz zbiera sie, zeby przyjechac 15 sierpnia? Tak we Wniebowstapienie Matki Boskiej? A propos mi sie skojarzylo. Trzepiesz tymi terminami i nazwami jak z kieszeni Chodzi o to, żeby dobrze poznać wroga? Jaaasne. Jeszcze cud nad Wisla. ale na turne po klasztorach i snktuariach, to mnie zabierzesz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 to pojechałaś moja droga, oj pojechałaś. Tynki nic wielkiego - oj przesadziłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Nigdy. Wiecie, ze moj maz zbiera sie, zeby przyjechac 15 sierpnia? Tak we Wniebowstapienie Matki Boskiej? A propos mi sie skojarzylo. Trzepiesz tymi terminami i nazwami jak z kieszeni Chodzi o to, żeby dobrze poznać wroga? Jaaasne. Jeszcze cud nad Wisla. ale na turne po klasztorach i snktuariach, to mnie zabierzesz ?? Malka, ja juz od dawna ekipe na Lichen zbieram, do jaskini grzechu. Nikt nie chce ze mna jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 trochę ferment minie...dziennik wróci....narazie tynki sie robią - każdy to przerabiał (lub będzie)...piach, cement....wory z wapnem- nic ciekawego ale sciany sie jakieś takie gładkie robią i takie szare To dlaczego zapłaciliśmy za nie 30k? Takie nic? A tournee po klasztorach... moge robić za kerofce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Ooooo podoba mi się u Was Chyba się tu zadomowię Nas czekają podobne przejścia, tylko, że z domem z lat 50. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 O, nowa twarz z Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 trochę ferment minie...dziennik wróci....narazie tynki sie robią - każdy to przerabiał (lub będzie)...piach, cement....wory z wapnem- nic ciekawego ale sciany sie jakieś takie gładkie robią i takie szare To dlaczego zapłaciliśmy za nie 30k? Takie nic? A tournee po klasztorach... moge robić za kerofce? Barranki a wy macie c-w jak dobrze pamiętam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 O, nowa twarz z Krakowa. Nie da się ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 O, nowa twarz z Krakowa. Nie da się ukryć A gdzie dziennik jakis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 09.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc To czekamy, czekamy. A poki co na piwo zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 trochę ferment minie...dziennik wróci....narazie tynki sie robią - każdy to przerabiał (lub będzie)...piach, cement....wory z wapnem- nic ciekawego ale sciany sie jakieś takie gładkie robią i takie szare To dlaczego zapłaciliśmy za nie 30k? Takie nic? A tournee po klasztorach... moge robić za kerofce? Barranki a wy macie c-w jak dobrze pamiętam??? uhu, 900 metrów c-w... Chyba że nas oszukali, bo osobiście nie mierzyłem. Ale skoro sama pompownia ma po ścianach 45 metrów i to kwadratowych, to w sumie tego faktycznie trochę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami Eeeeeeeeeeeee, ale Basia nie jest gosciem przeciez. Tylko gosciowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts