Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

A gdzie dziennik jakis? :roll: :roll: :roll:

Pracuję nad tym :lol:

Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc :D

Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie :wink: Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami :D :D :D

Eeeeeeeeeeeee, ale Basia nie jest gosciem przeciez. Tylko gosciowa. :lol: :lol: :lol:

Nooooo wiedziałem że się nożyce odezwą :D Małgoś, ty cudzie łagodności, fakt że się będziemy widzieć z tym przezroczystym bytem w sobotę zupełnie cię nie interesuje, no nie? Mówisz mu Per Pan teraz?

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no na chwile Was zostawić :lol:

Cześć Basia - zadomawiaj (zadomowiaj ?) się ile wlezie :D

Baranki - jeszcze nie zapłaciłam :D - ja juz nauczona , ze płaci się po robocie :oops:

Małgoś, ale zabierzemy fajnych chłopaków, co by było z kim grzeszyć w tej jaskini ??

no na chwile Was zostawić :lol:

Cześć Basia - zadomawiaj (zadomowiaj ?) się ile wlezie :D

Baranki - jeszcze nie zapłaciłam :D - ja juz nauczona , ze płaci się po robocie :oops:

Małgoś, ale zabierzemy fajnych chłopaków, co by było z kim grzeszyć w tej jaskini ??

-awiaj (jako mgr fil. pol ze spec. naucz nieprakt. mówię to)

Dlaje podtrzywymam bycie kieroffcom (ale tylko do czasu dojechania do knajpy :wink: )

Malka, a co na tę jaskinię ten żółty pan co ci towarzyszył na aferalnych zdjęciach??? :D :D :D :D

A gdzie dziennik jakis? :roll: :roll: :roll:

Pracuję nad tym :lol:

Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc :D

Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie :wink: Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami :D :D :D

Eeeeeeeeeeeee, ale Basia nie jest gosciem przeciez. Tylko gosciowa. :lol: :lol: :lol:

Nooooo wiedziałem że się nożyce odezwą :D Małgoś, ty cudzie łagodności, fakt że się będziemy widzieć z tym przezroczystym bytem w sobotę zupełnie cię nie interesuje, no nie? Mówisz mu Per Pan teraz?

Jak w sobote, skoro on rzekomo w piatek wraca do domu. :evil: :evil: :evil: No kurdeeeeeeeeee, jeszcze chwila i przestane sie w ogole odzywac. :-?

Malka, ja mysle, ze bierzemy chlopakow tylko poczekajmy na mojego chlopaka, nie mamy slubu koscielnego to bedzie sie liczylo grzeszenie, nie? :lol: :lol: :lol:

Baranki, Żółte jedzie z nami fajne jest :D , cholera właśnie wczoraj minęło nam dwa lata od kościelnego :roll: to znaczy,źe po bozemu już...nic to znajdziemy sobie zamienne obiekty do grzeszenia :lol:

Baranki, Żółte jedzie z nami fajne jest :D , cholera właśnie wczoraj minęło nam dwa lata od kościelnego :roll: to znaczy,źe po bozemu już...nic to znajdziemy sobie zamienne obiekty do grzeszenia :lol:

To nie tylko chodzi moje drogie o obiekty, ale i sposób. A tych grzesznych sposobów wedle Instancji jest hoho!

A żółte wyglądało na fajne, szkoda że wstępnie nie mieliśmy okoliczności. Ale się uzupełni :wink:

A jak się śmiga jedynką wokół K to który zjazd jest do ciebie patrząc od city? Bo na mapie podejrzałęm że z obwodnicy to niebudowy nie jest daleko, a w sumie tamtędy dość często jeżdzimy... w te i we wte oczywiście :wink:

To nie tylko chodzi moje drogie o obiekty, ale i sposób. A tych grzesznych sposobów wedle Instancji jest hoho!

A żółte wyglądało na fajne, szkoda że wstępnie nie mieliśmy okoliczności. Ale się uzupełni :wink:

A jak się śmiga jedynką wokół K to który zjazd jest do ciebie patrząc od city? Bo na mapie podejrzałęm że z obwodnicy to niebudowy nie jest daleko, a w sumie tamtędy dość często jeżdzimy... w te i we wte oczywiście :wink:

ło jesu, jesu...pierwsza, druga, trzecia....musze na mapę rzucić ślepiami :roll:

Lidszu - wywiało, ale przywieje

Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. :lol: :lol: :lol:

kajdanki :o to grzech :o

oj jo joj :oops:

Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. :lol: :lol: :lol:

Albo na pajonka :D :D :D Z kryształowego żyżandola :D

na pajonka, to ja cały czas ćwiczę :lol:

Albo na pajonka :D :D :D Z kryształowego żyżandola :D

na pajonka, to ja cały czas ćwiczę :lol:

http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SlZalY0ujeI/AAAAAAAACvw/vQ2B7XWjbzQ/s400/P1070763.JPG

To dopiero grzech, normalnie :wink: :wink:

Szacun, wolę szachy :wink: