barranki2 09.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami Eeeeeeeeeeeee, ale Basia nie jest gosciem przeciez. Tylko gosciowa. Nooooo wiedziałem że się nożyce odezwą Małgoś, ty cudzie łagodności, fakt że się będziemy widzieć z tym przezroczystym bytem w sobotę zupełnie cię nie interesuje, no nie? Mówisz mu Per Pan teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no na chwile Was zostawić Cześć Basia - zadomawiaj (zadomowiaj ?) się ile wlezie Baranki - jeszcze nie zapłaciłam - ja juz nauczona , ze płaci się po robocie Małgoś, ale zabierzemy fajnych chłopaków, co by było z kim grzeszyć w tej jaskini ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 no na chwile Was zostawić Cześć Basia - zadomawiaj (zadomowiaj ?) się ile wlezie Baranki - jeszcze nie zapłaciłam - ja juz nauczona , ze płaci się po robocie Małgoś, ale zabierzemy fajnych chłopaków, co by było z kim grzeszyć w tej jaskini ?? -awiaj (jako mgr fil. pol ze spec. naucz nieprakt. mówię to) Dlaje podtrzywymam bycie kieroffcom (ale tylko do czasu dojechania do knajpy ) Malka, a co na tę jaskinię ten żółty pan co ci towarzyszył na aferalnych zdjęciach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 A gdzie dziennik jakis? Pracuję nad tym Póki co przygotowujemy się do prac nad koncepcją przebudowy z architektem - już za miesiąc Hej Basia, gdzieś cię chyba na ekshibicjonistycznych dachach widziałem... Witaj w klubie Tylko uważajna te wszystkie kobitki: one zjadają nieśmiałych gości z butami i pończochami Eeeeeeeeeeeee, ale Basia nie jest gosciem przeciez. Tylko gosciowa. Nooooo wiedziałem że się nożyce odezwą Małgoś, ty cudzie łagodności, fakt że się będziemy widzieć z tym przezroczystym bytem w sobotę zupełnie cię nie interesuje, no nie? Mówisz mu Per Pan teraz? Jak w sobote, skoro on rzekomo w piatek wraca do domu. No kurdeeeeeeeeee, jeszcze chwila i przestane sie w ogole odzywac. Malka, ja mysle, ze bierzemy chlopakow tylko poczekajmy na mojego chlopaka, nie mamy slubu koscielnego to bedzie sie liczylo grzeszenie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Baranki, Żółte jedzie z nami fajne jest , cholera właśnie wczoraj minęło nam dwa lata od kościelnego to znaczy,źe po bozemu już...nic to znajdziemy sobie zamienne obiekty do grzeszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Baranki, Żółte jedzie z nami fajne jest , cholera właśnie wczoraj minęło nam dwa lata od kościelnego to znaczy,źe po bozemu już...nic to znajdziemy sobie zamienne obiekty do grzeszenia To nie tylko chodzi moje drogie o obiekty, ale i sposób. A tych grzesznych sposobów wedle Instancji jest hoho! A żółte wyglądało na fajne, szkoda że wstępnie nie mieliśmy okoliczności. Ale się uzupełni A jak się śmiga jedynką wokół K to który zjazd jest do ciebie patrząc od city? Bo na mapie podejrzałęm że z obwodnicy to niebudowy nie jest daleko, a w sumie tamtędy dość często jeżdzimy... w te i we wte oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Hej a co to za zawierucha z dziennikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Baranki, Żółte jedzie z nami fajne jest , cholera właśnie wczoraj minęło nam dwa lata od kościelnego to znaczy,źe po bozemu już...nic to znajdziemy sobie zamienne obiekty do grzeszenia To nie tylko chodzi moje drogie o obiekty, ale i sposób. A tych grzesznych sposobów wedle Instancji jest hoho! A żółte wyglądało na fajne, szkoda że wstępnie nie mieliśmy okoliczności. Ale się uzupełni A jak się śmiga jedynką wokół K to który zjazd jest do ciebie patrząc od city? Bo na mapie podejrzałęm że z obwodnicy to niebudowy nie jest daleko, a w sumie tamtędy dość często jeżdzimy... w te i we wte oczywiście ło jesu, jesu...pierwsza, druga, trzecia....musze na mapę rzucić ślepiami Lidszu - wywiało, ale przywieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. kajdanki to grzech oj jo joj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.07.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. kajdanki to grzech oj jo joj ło matko, o czym wy tutaj gadacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. kajdanki to grzech oj jo joj Albo na pajonka Z kryształowego żyżandola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. kajdanki to grzech oj jo joj Albo na pajonka Z kryształowego żyżandola na pajonka, to ja cały czas ćwiczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 I Wy tak na tej scianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 niezli sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 I Wy tak na tej scianie? no co Ty - nie na tej - ta publiczna jest, poszliby my siedzieć za obrazę moralności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 09.07.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Eeee, to ja mam lepiej. Nie mam takiego co z nim po bozemu. Ale baranek ma racje - wystarczy cos lyknac albo kajdanki albo co i juz mozna na sciane w Licheniu zapodac. kajdanki to grzech oj jo joj Albo na pajonka Z kryształowego żyżandola na pajonka, to ja cały czas ćwiczę http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SlZalY0ujeI/AAAAAAAACvw/vQ2B7XWjbzQ/s400/P1070763.JPG To dopiero grzech, normalnie Szacun, wolę szachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 cholera, tak siem,rzucałam o fotki, a tu sama się obnażam moze mnie kto po dupie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.07.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To mi przypomina jak kiedys kumpel przyszedl do szkoly i mowi: lojezuuuuu, jak mnie rece bola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 To mi przypomina jak kiedys kumpel przyszedl do szkoly i mowi: lojezuuuuu, jak mnie rece bola. w nadgarstkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts