Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry, malko :wink: :D Poczytałam Wasze przygody związane z niebudową i tak się zastanawiam, czy aby nie ta sama ekipa u Ciebie działała co u mnie, a jeśli inna, to zastanawiam się ilu jeszcze takich partaczy w kraju mamy :evil: Wyobrażam sobie co przeżywacie, bo sami rok temu byliśmy bliscy rozpaczy z powodu podobnych (a może nawet gorszych) przygód. Niestety bez dodakowych kosztów się nie obejdzie, ale koniecznie podejmijcie próbę wyegzekwowania przynajmniej części tych kosztów od ekipy lub kierownika (jeśli odebrał jakieś zepsute roboty).

Jestem, jestem :D

Duch, Ty mnie nie strasz , bo jeszcze Ci uwierzę :lol:

Małgoś - nadrabiam zaległości, czasem nawet ja musze popracować

monia i marek , dziękuje,że do mnie wpadłaś, mam nadzieję, że już niedługo zrelacjonuję nowe fakty z budowy.

A partaczom kasy nie odpuszczę, niech na to nie liczą :evil:

Gwoździku coś Ci się myrdoli - impreza była wczoraj i to dzieciowe urodziny to nie chlalim (za bardzo) :D

a w moim wewontku takie same nudy jak na budowie :( czekam na odwilż

zarówno na dworze jak i w dzienniku :D

http://forum.muratordom.pl/post3130461.htm#3130461

mos dofud...ech te kobity hufnalek zazes wpodł..ale rozumiem..ciem nadobna dziewoja z malki jest a pisuje zachwycajonco..no 8)

Duchu, zawstydzasz mnie :oops: :oops:

ja mam czasem tę przypadłość co były prezydent - zawsze mówię co myślę, ale nie zawsze myślę nim powiem :oops: :oops:

Gwoździku coś Ci się myrdoli - impreza była wczoraj i to dzieciowe urodziny to nie chlalim (za bardzo) :D

No to mnie zagięłaś ...

wybacz malka ... :oops: ... pomyrdoliło mi się ....pomyliłem Cię z rozpędu z anjamen :D :D :D :D :D

....ale gdzie nie zajrzysz to impreza ... :wink:

...no ale przynajmniej pilnowałem spokoju :wink: