malgos2 10.07.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No kuzwa kibel ciezki moze wisiec a schody nie moga? kibel...a widziałaś Panoramę Racławicką Takich kiczow nie ogladam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 no cos Ty !!! nie nabijam sie !!!!! naprawde schody sliczne są !! proste i orginalne! daj znac jak znajdziesz wykonawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ona juz znalazla, tylko teraz trzeba nad nim popracowac. Malka - podpowiem Ci - sernik, Finlandia i sok grejpfrutowy wyciskany, moze tez byc stek ale koniecznie wolowy, slabo wypieczony. I zadnych warzyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 daj znac jak znajdziesz wykonawce chyba znalazłam - wersja A - jest w okolicach stolycy wersja B - siedzi właśnie na kanapie i klika w klawiaturę (cholera czemu nie lubie wyrazu "klikać" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ona juz znalazla, tylko teraz trzeba nad nim popracowac. Malka - podpowiem Ci - sernik, Finlandia i sok grejpfrutowy wyciskany, moze tez byc stek ale koniecznie wolowy, slabo wypieczony. I zadnych warzyw. lo jesuuuuuuuuuu i to wszystko z powodu jakiś głupich schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Ona juz znalazla, tylko teraz trzeba nad nim popracowac. Malka - podpowiem Ci - sernik, Finlandia i sok grejpfrutowy wyciskany, moze tez byc stek ale koniecznie wolowy, slabo wypieczony. I zadnych warzyw. lo jesuuuuuuuuuu i to wszystko z powodu jakiś głupich schodów Noooo, uwazaj, zeby nie mial fazy na tequile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 mam nadzieje, że wyjda tak ładnie jak na zdjęciu!!jestem bardzo ciekawa efektu końcowego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 piekne te schody, Malgos a czy my jestesmy dalej obrazone na Ducha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 piekne te schody, Malgos a czy my jestesmy dalej obrazone na Ducha? Anja no nie wiem, wczoraj gadalismy z godzine przez telefon i byla milosc, wiec na razie jestem odbrazona, ale wiesz... juz zaczyna sciemniac, wiec sytuacja dynamiczna jest. Kurde, nie mam sie w co ubrac na impreze do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgoś , co, trzeba mu wtedy zapewnić jędrne piersi jako lizawkę (do soli) Kala, jeśli da siie je zrobić i bedzie mnie na nie stać - to napewno pokażę efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kurde, nie mam sie w co ubrac na impreze do Ciebie. cholera, ja też ale nie odbierajcie tego jako propozycji imprezy natu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgoś , co, trzeba mu wtedy zapewnić jędrne piersi jako lizawkę (do soli) Kala, jeśli da siie je zrobić i bedzie mnie na nie stać - to napewno pokażę efekt końcowy Slonce, lize sie tylko w Polsce, juz mu to uswiadomilam. Limonke sie w soli obtacza z papryka, lizanie potem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 10.07.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 O malko jedyna (nauczyłem sie!) Zostawić na chwilę i już zboczyły, normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgoś , co, trzeba mu wtedy zapewnić jędrne piersi jako lizawkę (do soli) Kala, jeśli da siie je zrobić i bedzie mnie na nie stać - to napewno pokażę efekt końcowy Slonce, lize sie tylko w Polsce, juz mu to uswiadomilam. Limonke sie w soli obtacza z papryka, lizanie potem. oj nie tylko, nie tylko... Ja wolę golda z cynamonem, a najbardziej lubię zupełnie czystą (ale na taką mnie średnio stać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Małgoś , co, trzeba mu wtedy zapewnić jędrne piersi jako lizawkę (do soli) Kala, jeśli da siie je zrobić i bedzie mnie na nie stać - to napewno pokażę efekt końcowy Slonce, lize sie tylko w Polsce, juz mu to uswiadomilam. Limonke sie w soli obtacza z papryka, lizanie potem. oj nie tylko, nie tylko... Ja wolę golda z cynamonem, a najbardziej lubię zupełnie czystą (ale na taką mnie średnio stać ) No na pewno w Meksyku nie liza, bo wszyscy mieliby sraczke. I w Stanach tez nie, bo to niehigieniczne. Ja widzialam tylko w Polsce i w Niemczech takie glupie zwyczaje. Lizanie to... wiesz co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Meksykanie przepijają sokiem pomidorowym - szoknęło mnie to dość mocno, a amerykańską wersje widziałam w szklance z lodem limonką, a brzegi szklanki były "osolone". Jeszcze kilka sposobów picia pokazano *, ale te dwa utkwiły w pamięci. Ja koneserem nie jestem...lubie prostą wódkę. no chyba, że Discovery kłamie* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No i Meksykanie pija zasadniczo kazdy alkohol z limonka. A osolone brzegi to standard tez przy margaricie. Dzisiaj wlasnie malz moj byl na mrozonej z rasia, ale im dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No i Meksykanie pija zasadniczo kazdy alkohol z limonka. a Polacy z ogórem, albo grzybami i co lepsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.07.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 No i Meksykanie pija zasadniczo kazdy alkohol z limonka. a Polacy z ogórem, albo grzybami i co lepsze ? Z ogorem to sie sake pije... A Ty pijesz z grzybem? W srodku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.07.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 ja saute, lubię czuć smak a grzyba, czasem warto zalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts