malka 12.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Bry wszystkim, ze szczególnym wskazaniem na Panią zza Wielkiej Wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.07.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 sie psyffithom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2009 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ale fajnie dziś nad wodą, wiaterek wieje, słoneczko swieci, miesko na grilu skwierczy....hmmmmmmmzimne piwko...mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Nie za dobrze Ci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 dobrze, ale czy za dobrze....e nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.07.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mój mąż wymyślił schody na rurze bosz.......na strażaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Baranku - bodziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Mój mąż wymyślił schody na rurze bosz.......na strażaka Chyba raczej na blondi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.07.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 ni cholery, moje włosy nie dają się na blond zrobić.................................................................................... ale jego owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 A nasz kolega co mysli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2009 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! W Catskills bylas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.07.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! W Catskills bylas? Booooszeee, nawet na mapie sie gubie... ale przejezdzalam tylko i zdjecia z samochodu robilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.07.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! W Catskills bylas? Booooszeee, nawet na mapie sie gubie... ale przejezdzalam tylko i zdjecia z samochodu robilam... Jesli to byly gory to albo Catskills albo Bear Mountain. Do Woodstock tez mozna pojechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.07.2009 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! W Catskills bylas? Booooszeee, nawet na mapie sie gubie... ale przejezdzalam tylko i zdjecia z samochodu robilam... Jesli to byly gory to albo Catskills albo Bear Mountain. Do Woodstock tez mozna pojechac. Gory jedne i drugie i jeszcze ze dwa parki ... sliczne okolice, piekne widoki... 9 godzin dzisiaj jezdzilismy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.07.2009 01:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Ide spac... ...jutro wycieczka na polnoc... gdzies na jakis camping... Tylko zeby Was niedzwiedzie nie zjadly. Cze Malka. Niedzwiedzie nas nie zjadly, ale o maly wlos nie potracilismy na drodze malego slicznego misia... ... dobrze, ze jego mamy nie bylo w poblizu... ale mam zdjecia!!! Dzien dobry wieczor wszystkim, ze szczegolnym wskazaniem na Szanowna Gospodynie z Przyleglosciami! W Catskills bylas? Booooszeee, nawet na mapie sie gubie... ale przejezdzalam tylko i zdjecia z samochodu robilam... Jesli to byly gory to albo Catskills albo Bear Mountain. Do Woodstock tez mozna pojechac. Gory jedne i drugie i jeszcze ze dwa parki ... sliczne okolice, piekne widoki... 9 godzin dzisiaj jezdzilismy... Super. I nad Hudson tez pewnie piekne widoczki. W Montauk na czubku Long Island tez jest fajnie, ale od Ciebie to bylby kawal drogi. Mozna sie przejechac po Long Island po lokalnych winnicach na wine tasting - oczywiscie jak sie nie jest kierowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.07.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 bry wszystkim piekna wycieczkę mi Panie M i R zafundowały...prawie słyszałam tupot niedźwiedzicy znów dziś nie pogadamy...turne mam trzymajta kciuki lub inne dowolnie wybrane części ciała, za jedną moja trudna sprawę, ok ? miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.07.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 bry wszystkim piekna wycieczkę mi Panie M i R zafundowały...prawie słyszałam tupot niedźwiedzicy znów dziś nie pogadamy...turne mam trzymajta kciuki lub inne dowolnie wybrane części ciała, za jedną moja trudna sprawę, ok ? miłego dnia Okiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts