Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiedzieć mozna wszystko, ale czasem się zastanawiam po co :lol: :lol:

tyle fajnych rzeczy do obgadania.

Ty mi lepiej poszukaj fajnych schodów, bo moja najbardziej ulubiona wersja chyba się nie sprawdzi - za stromo :(

No masz :D U nas schody ciągle ewoluują ale w glowach, zresztą i tak na razie nie ma na nie kasy, a drabinka nasza się coraz bardziej przyzwyczaja do swojego miejsca. Ktoś napisał na niej nie wiedzieć czemu Krause (tak się nazywa jeden z szefów IT w mojej firmie, ale to nie ma nic wspólnego) i zaczynamy ją powoli uosabiać - mówimy: Przestaw się, Krause, będzie wszystkim wygodniej... Może zacznie gadać?

Cze porankowe :wink:

Cześć Barranku :D

aż sie boje jaki napis może poowstać na mojej drabinie :o

Fantazja moich budowlańców (nie wspominając juz o rodzinie) jest nieograniczona. Moje zielone straszydło, możebyć prezydentem jak i Marilyn Monroe :roll:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no i chyba nareszcie drzwi znalazłam :D

mam nadzieje ,ze nie kosztuja srylion euronów

o takie, ino w orzechu

http://www.drzwi-cal.pl/files/image/drzwi/zewnetrzne/CAL200.jpg

no własnie nie :oops:

wchodzimy ostatnio do jakiegoś gigantycznego składu płytkowo glazurowego i moje oczy ujrzały piękną stalowa mozaikę, no cud miód, no juz widziałam ja oczami wyobrażni w mojej kuchni, no już witałam się z gaską i zonk :o :o :o :o :o big zonk

cena m2

2700 zł - i na boga, nie mnożyły mi się zera w oczach...trzy razy sprawdziłam.

jak dobrze, że kuchnia nie pomierzona, bo pewnie kazałabym sobie "zapakować" z 8 metrów :oops:

o ja cos wiem o spird.eniu przez kafelkarza kafli :evil:

nie byly jakies hiper drogie ale i tak jestem wkurzona, bo w zasadzie nadaja sie do wymiany, a gdybym chciala je wymienic to juz by sie niezla sumka zebrala, bo zaplacic trzeba by bylo za nowe kafle i polozenie....

no przeciez tego partacza juz bym nie wziela :evil:

mój ślubny twierdzi ,ze ja mam wewnętrzny radar na czterocyfrowe ceny....ponoć zawsze w pierwszej kolejności do takich mnie ciągnie.

Na szczęście odrobina zdrowego rozsądku mi została i nader rzadko wydaję bajońskie kwoty ma rzeczy, które z powodzeniem można zastąpić tańszymi.