Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, w TTW to 2700 to ta stalowa mozaika kosztowała po przecenie :D A jakby to wykonawca spierdzielił... O malko boska :wink:

no widzisz, a ja mówię ,że droga była :oops:

ja chyba jakaś niedzisiejsza jestem, bo nawet płytki za 3 stówy mnie przerastają finansowo.

Mówię ostatnio fachmanowi, by mi zamówił jakis gres techniczny w ilości 60 m2.

On mi na to - jaki

- ja mu -jakikolwiek, byle nie rózowy.

mówie, że ja inna inaczej jestem, nie będe sie doktoryzować nad kaflami do kotłowni, dziwne to bardzo ?

a i przyszlam powiedziec przede wszystkim ze drzwi piekne

no podobają mi się w swej prostocie.....teraz musze do jakiegoś salonu zadzwonic i o cene końcową zapytać, bo na stronce producenta to cena bez klamek, bez progu,bez.......... bez........... bez.............

okaże się ,ze to cena za samo skrzydło :roll:

a tak w ogóle, to czy te drzwi są warte uwagi, czy jakiś li tylko ładny ale paść ?

kurka z Dierre jeszcze moga mi zrobiś takie proste, ale po co mi drzwi do sejfu w cenie 6, 5 tysia, przecież zaden włamywacz, nawet największy idiota, nie bedzie chciał sie przez drzwi dostać do środka :roll:

no kurna, ja tez na złodziejach się nie znam, ale nie znam tez przypadku włamu przez drzwi wejściowe.

Moje mają byś ciepłe , bo konstrukcja domu jest taka, że z wiatrołapu wprost na salony sie wchodzi , nie mam ochoty mieć niechcianej wentylacji głównie zimą :roll:

Wrócilim....alem zmęczona.

W drodze powrotnej wstapilim na budowę - tynki cudne jak ta lala :D

otwora na schody wymierzyłam

Łazienkę też- chyba wlezie mi sałna :lol: :lol: :lol: taka jednoosobowa, ale kaca nie trzeba leczyc parami :wink:

ide poczytać Was

eeeeeeeeeeee tam nie znasz się...ja tam kaca nie musze leczyć, ale mój ślubny po "romantycznych czwartkach poetyckich", bedzie błogosławił ów przybytek i współpoeci juz zapowiedzieli wykup abonamentu :lol: