ghost34 24.02.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Duchu, zawstydzasz mnie:oops: ja mam czasem tę przypadłość co były prezydent - zawsze mówię co myślę, ale nie zawsze myślę nim powiem terefere...nie kokietuj mi tutaj zas hufnalka bidnygho....nie sawstydsom nie sawsdydsom ino proffdem mu klaruje coby huffnalek na ejes psejsoł...bo ino gro i gro..to mu we lepetynce dudni jak se takom malke lopatsy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ...no ale przynajmniej pilnowałem spokoju no tos nie upilnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 Duchu, zawstydzasz mnie:oops: ja mam czasem tę przypadłość co były prezydent - zawsze mówię co myślę, ale nie zawsze myślę nim powiem terefere...nie kokietuj mi tutaj zas hufnalka bidnygho....nie sawstydsom nie sawsdydsom ino proffdem mu klaruje coby huffnalek na ejes psejsoł...bo ino gro i gro..to mu we lepetynce dudni jak se takom malke lopatsy.. kokietka to ze mnie jak z kozi dupy tromba, prawde mówię, musze więcej myśleć, mniej mówić - wszystkim to na zdrowie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 prawde mówię, musze więcej myśleć, mniej mówić ... a jakie są rokowania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 prawde mówię, musze więcej myśleć, mniej mówić ... a jakie są rokowania ???? kiepskie, bardzo kiepskie, ciężki przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 czytaj 2 razy dziennie całe..uwierzyłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja tam lubię takie przypadki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja tam lubię takie przypadki ... milo słyszeć ja tam nie mam innego wyjścia - nie mogę siebie za własne drzwi wywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja tam lubię takie przypadki ... ....leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ja tam lubię takie przypadki ... ....leczyć o żesz ty orzeszku, zemszczę się - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 PS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 PS. a mówią,że to kobiety zmienne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 ...tak jak zmienne są rytmy grane przez perkusistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 hmmm moffiom..co wcale nie snacy se racjem musom miec nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 24.02.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 dzięki Duchu, że mnie wsparłeś ... bo mi już pałki z rąk zaczęły powoli wypadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.02.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 malka..to nie do sagadanio i nie do sapisanio jez..za piknie wyghlondo i pisuje..bawcie siem dalej jo se pocythom..casem jak tylko nie wfytsymom to..sieknem wita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 we dwóch na jedną nie ładnie panowie, osaczona się czuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 24.02.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 malka..to nie do sagadanio i nie do sapisanio jez..za piknie wyghlondo i pisuje..bawcie siem dalej jo se pocythom..casem jak tylko nie wfytsymom to..sieknem wita Duchu, bo zgłupiałam, to komplement, czy mnie obrażasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.02.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2009 we dwóch na jedną nie ładnie panowie, osaczona się czuję W trójke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts