Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

Duchu, zawstydzasz mnie:oops: :oops:

ja mam czasem tę przypadłość co były prezydent - zawsze mówię co myślę, ale nie zawsze myślę nim powiem :oops: :oops:

terefere...nie kokietuj mi tutaj zas hufnalka bidnygho....nie sawstydsom nie sawsdydsom ino proffdem mu klaruje coby huffnalek na ejes psejsoł...bo ino gro i gro..to mu we lepetynce dudni jak se takom malke lopatsy.. 8)

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Duchu, zawstydzasz mnie:oops: :oops:

ja mam czasem tę przypadłość co były prezydent - zawsze mówię co myślę, ale nie zawsze myślę nim powiem :oops: :oops:

terefere...nie kokietuj mi tutaj zas hufnalka bidnygho....nie sawstydsom nie sawsdydsom ino proffdem mu klaruje coby huffnalek na ejes psejsoł...bo ino gro i gro..to mu we lepetynce dudni jak se takom malke lopatsy.. 8)

kokietka to ze mnie jak z kozi dupy tromba, prawde mówię, musze więcej myśleć, mniej mówić - wszystkim to na zdrowie wyjdzie 8)

8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo... 8) nie jest tak źle jakby sie wydawać moglo...

malka..to nie do sagadanio i nie do sapisanio jez..za piknie wyghlondo i pisuje..bawcie siem dalej jo se pocythom..casem jak tylko nie wfytsymom to..sieknem wita :lol: :wink:

Duchu, bo zgłupiałam, to komplement, czy mnie obrażasz ?