barranki2 14.07.2009 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 eeeeeeeeeeee tam nie znasz się...ja tam kaca nie musze leczyć, ale mój ślubny po "romantycznych czwartkach poetyckich", bedzie błogosławił ów przybytek i współpoeci juz zapowiedzieli wykup abonamentu o boszsz, współpoeta. Jusz go lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2009 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Niezle, ja mialam z historii +3 na maturze, a dzisiaj jestem o krok o doktoratu i sorry, ale wszystkich nauczycieli z liceum na glowe bije, nawet jesli sie nie obronie... Biedni ludzie... A co robi ten Ritalin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A telewizja zgompcza musg. Uważaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dlatego ogladam tylko tvn24 z wylaczonym glosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Baranku , oj jaki z niego poeta....ostatnio juz powieści obalaja pod gruszą Małgoś to pochodna amfetaminy, lek powszechnie stosowany (głównie w USA) u dzieci z ADHD, wzmaga koncentracje, ale potwornie obciąża układ krążenia - no masakra jakaś , bo dostał -5 juz nie spełnia oczekiwań rodziców, więc trza go leczyć..... kur.a dajcie mi kałacha, a zrobię porządek z takimi "rodzicami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A telewizja zgompcza musg. Uważaj! a ja czasem dobrym dokumentem lubie zająć czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 postrzelajmy zatym Bardzo lubię kałacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Baranku , oj jaki z niego poeta....ostatnio juz powieści obalaja pod gruszą Małgoś to pochodna amfetaminy, lek powszechnie stosowany (głównie w USA) u dzieci z ADHD, wzmaga koncentracje, ale potwornie obciąża układ krążenia - no masakra jakaś , bo dostał -5 juz nie spełnia oczekiwań rodziców, więc trza go leczyć..... kur.a dajcie mi kałacha, a zrobię porządek z takimi "rodzicami" Potencjalnie to moglby byc ktos z FM, jak tak czytam niektorych rodzicow wypowiedzi, jak sie przejmuja egzaminami do gimnazjum i takimi tam... Niby ze w ogole nieeee, sa normalni przeciez... ale jednak presja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no właśnie nie mam kałacha a postrzelac tez sobie lubię mam nawet fajna strzelnicę w okolicy, ale tam raczej cele statyczne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, papapapapa, papa, pa pa pa, papapapapapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Małgoś, ja też się przejmuję niepowodzeniami Młodego, ale nie bedę go farmakologicznie "naprawiac", no chyba,że telewizja mi mózg rozgabczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ale co to za niepowodzenia w tym wieku? Jak bedzie mial 45 lat i nie zostanie prezesem orlenu to mozesz sie przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 jak zostanie prezesem Orlenu, to zacznę się przejmować. Jego niepowodzenia, są dla niego dramatem, a jak jemu jest smutno, to mnie też ściska. Wiesz, Zosia nie chce z nim sie bawić, a z Andrzejem owszem, brzydko pokolorowała łabędzia i takie tam - problemy na miarę wieku, ale problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nie no, takie to ja rozumiem... Rozumiem, ze Cie boli, bo jego boli, ale nie, zebys go mobilizowala, zeby labedzia lepiej kolorowal, bo jak nie, to Ci bedzie przykro. Do mnie zawsze mama mowila - no nieeee ucz sie juz tak duuuuzo. Zobaczysz, ze na studiach trojki ci wystarcza. No i miala racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no jak to trójki wystarczą, ja mam w grupie takie gwiazdy co 4,5 biegają poprawiać ależ Ty ambicji za grosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Widocznie poziom jest za slaby, to sa w stanie poprawiac. Ja sama nie wiem, jak to zrobilam, ze na dyplomie mam bardzo dobry - u nas trzeba bylo miec 4.51 srednia... To znaczy troche wiem, ale na forum nie powiem. Ale zadnego egzaminu poza tymi, ktore oblalam nie mialam zamiaru poprawiac - chore by to bylo jakies... U nas piatki zdarzaly sie raz na 100 lat... A z pisemnych to chyba nigdy. Wiedzac o tym wszystkim mam zamiar dziecku tak samo mowic jak moja mama: nie uuuuucz sie juz tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 00:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 moze i kwestia poziomu, ja nie planuje sprawdzać, jak taka "poprawka" wygląda - nie grozi mi to raczej - dla mnie wersja zal jest satysfakcjonująca , moze gdyby wiedza była adekwatna do ocen, moze wtedy. Natomiast na poprzednich studiach - to po najnizszej lini oporu...to były czasy dosc już mam...padam na twarz...a młode pewnie bladym switem mnie z lóżka wywlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Otoz to... Zycie weryfikuje potem tych piatkowych, co wyjecza, wylaza, wypoprawiaja... Idz juz idz. Dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.07.2009 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Bryy... padam na pysk i tylko tyle dzisiaj napisze, a poczytam po powrocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Malkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Cześć - wymyśliłem z rana uwymalkę, a konkretnie blat pod uwymalkę . To znaczy łapki mi się tak rozjechały na klawiatusze. A z paszczorami to jest tak - moja starsza wyszła z podstawówki ze średnią 5,2, była to społeczna podstawówka, mała klasa, dopieszczanie klienta, te sprawy. Po pierwszym roku w gimnazjum publicznym zeszła do 4,0 i żyje. Przekonuje mnie, że na poziomie klasy jest w czołówce i zasadniczo to jeszcze będzie czas żeby kuć. Kto wie, może nawet ma rację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts