Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Baranku , oj jaki z niego poeta....ostatnio juz powieści obalaja pod gruszą :lol: :lol:

Małgoś to pochodna amfetaminy, lek powszechnie stosowany (głównie w USA) u dzieci z ADHD, wzmaga koncentracje, ale potwornie obciąża układ krążenia - no masakra jakaś , bo dostał -5 :o :o :o juz nie spełnia oczekiwań rodziców, więc trza go leczyć.....

kur.a dajcie mi kałacha, a zrobię porządek z takimi "rodzicami" :evil:

Baranku , oj jaki z niego poeta....ostatnio juz powieści obalaja pod gruszą :lol: :lol:

Małgoś to pochodna amfetaminy, lek powszechnie stosowany (głównie w USA) u dzieci z ADHD, wzmaga koncentracje, ale potwornie obciąża układ krążenia - no masakra jakaś , bo dostał -5 :o :o :o juz nie spełnia oczekiwań rodziców, więc trza go leczyć.....

kur.a dajcie mi kałacha, a zrobię porządek z takimi "rodzicami" :evil:

Potencjalnie to moglby byc ktos z FM, jak tak czytam niektorych rodzicow wypowiedzi, jak sie przejmuja egzaminami do gimnazjum i takimi tam... Niby ze w ogole nieeee, sa normalni przeciez... ale jednak presja jest. :-?

jak zostanie prezesem Orlenu, to zacznę się przejmować.

Jego niepowodzenia, są dla niego dramatem, a jak jemu jest smutno, to mnie też ściska. Wiesz, Zosia nie chce z nim sie bawić, a z Andrzejem owszem, brzydko pokolorowała łabędzia i takie tam - problemy na miarę wieku, ale problem.

Nie no, takie to ja rozumiem... Rozumiem, ze Cie boli, bo jego boli, ale nie, zebys go mobilizowala, zeby labedzia lepiej kolorowal, bo jak nie, to Ci bedzie przykro. :lol: :lol: :lol: Do mnie zawsze mama mowila - no nieeee ucz sie juz tak duuuuzo. Zobaczysz, ze na studiach trojki ci wystarcza. No i miala racje. 8)

Widocznie poziom jest za slaby, to sa w stanie poprawiac. Ja sama nie wiem, jak to zrobilam, ze na dyplomie mam bardzo dobry - u nas trzeba bylo miec 4.51 srednia... To znaczy troche wiem, ale na forum nie powiem. :p :lol: :lol: :lol:

Ale zadnego egzaminu poza tymi, ktore oblalam nie mialam zamiaru poprawiac - chore by to bylo jakies... U nas piatki zdarzaly sie raz na 100 lat... A z pisemnych to chyba nigdy. :roll: :roll: :roll:

Wiedzac o tym wszystkim mam zamiar dziecku tak samo mowic jak moja mama: nie uuuuucz sie juz tyle. :lol: :lol: :lol:

moze i kwestia poziomu, ja nie planuje sprawdzać, jak taka "poprawka" wygląda - nie grozi mi to raczej - dla mnie wersja zal jest satysfakcjonująca , moze gdyby wiedza była adekwatna do ocen, moze wtedy.

Natomiast na poprzednich studiach - to po najnizszej lini oporu...to były czasy :lol: :lol: :lol:

dosc już mam...padam na twarz...a młode pewnie bladym switem mnie z lóżka wywlecze :roll:

Malkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Cześć - wymyśliłem z rana uwymalkę, a konkretnie blat pod uwymalkę :D :D :D. To znaczy łapki mi się tak rozjechały na klawiatusze.

A z paszczorami to jest tak - moja starsza wyszła z podstawówki ze średnią 5,2, była to społeczna podstawówka, mała klasa, dopieszczanie klienta, te sprawy. Po pierwszym roku w gimnazjum publicznym zeszła do 4,0 i żyje. Przekonuje mnie, że na poziomie klasy jest w czołówce i zasadniczo to jeszcze będzie czas żeby kuć. Kto wie, może nawet ma rację?