Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

To pokazałbys ten blat, a nie tylko gadał.

Mój znajomy slusarz bedzie pracował nad mioimi schodami, mój znajomy "potwór" pomysli jak to drewnem obłożyc - może będzie dobrze :D

a co do ocen - są zawsze subiektywna, uzależnione od wielu czynników i nie ma co włosów rwać - bo to co w nas zostaje- bezcenne.

Pisałam w innym wątku o swoich dylematach szkolnych, z Młodym w roli głównej.

Do dziś są ludzie, którzy maja ochote mnie pogryźć, za to,ze nie posłałam go rok wcześniej do ławy szkolnej.

A my mimo to luzik - na wszystko jest odpowiedni czas...a szkoła nie zając nie ucieknie.

Ja nigdy nie byłam uczennićą "z górnej półki" - uczyłam się tyle ile musiałam (czyli niewiele), natomiast moje ulubione przedmioty to i bez nauki w jednym palcu miałam. I na szczęści nikt mnie nie linczował za 3 z matmy czy z fizyki - to nie moja działaka była.

I to staram sie przekazać mojemu dziecięciu - nie da się być dobrym we wszystkim i wszędzie- może kiedyś zrozumie.

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie pokażę bo nie mam. Będziemy mieć to będziemy pokazywać...

A uwymalka w ogóle przeszła bokiem :cry: :cry: :cry:

No popacz, jaka rewolucyjnie nastawiona matka. A na drugim biegunie są np moi exteściowie, którzy przekonują Zu, że jak nie będzie sie uczyć na dobre oceny to skończy na śmietniku. Pogratulować. Ręce mi czasem opadają.

Z tym śmietnikiem, to po myśli mojego Młodego trochę - od jakiś dwóch lat z uporem maniaka twierdzi,że złomiarzem będzie :D

"Mamus wiesz, ale inżynierem złomiarzem" :lol: :lol: - uwielbiam to dziecko :D

A umywaleczka jaka miała być ?

Klima dzisiaj to podstawa. :-?

Malka, masz znajomego slusarza? :roll: :roll: :roll:

no mam :D wiesz ja mam szerokie grono znajomych fachowców :D

Duchaty do mnie dzwonił, może coś nam sie urodzi :D

No patrz, do Ciebie to dzwoni, a u mnie nawet w komentach sie nie pokaze. :(

Kurde, bo ja potrzebuje drabinke, ciekawa jestem, ile by wzial... Zdjecia mam takiej, jaka mi potrzeba. Prosciusienka, z rurek zespawana... :roll: :roll: :roll: