malka 15.07.2009 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 To pokazałbys ten blat, a nie tylko gadał. Mój znajomy slusarz bedzie pracował nad mioimi schodami, mój znajomy "potwór" pomysli jak to drewnem obłożyc - może będzie dobrze a co do ocen - są zawsze subiektywna, uzależnione od wielu czynników i nie ma co włosów rwać - bo to co w nas zostaje- bezcenne. Pisałam w innym wątku o swoich dylematach szkolnych, z Młodym w roli głównej. Do dziś są ludzie, którzy maja ochote mnie pogryźć, za to,ze nie posłałam go rok wcześniej do ławy szkolnej. A my mimo to luzik - na wszystko jest odpowiedni czas...a szkoła nie zając nie ucieknie. Ja nigdy nie byłam uczennićą "z górnej półki" - uczyłam się tyle ile musiałam (czyli niewiele), natomiast moje ulubione przedmioty to i bez nauki w jednym palcu miałam. I na szczęści nikt mnie nie linczował za 3 z matmy czy z fizyki - to nie moja działaka była. I to staram sie przekazać mojemu dziecięciu - nie da się być dobrym we wszystkim i wszędzie- może kiedyś zrozumie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nie pokażę bo nie mam. Będziemy mieć to będziemy pokazywać... A uwymalka w ogóle przeszła bokiem No popacz, jaka rewolucyjnie nastawiona matka. A na drugim biegunie są np moi exteściowie, którzy przekonują Zu, że jak nie będzie sie uczyć na dobre oceny to skończy na śmietniku. Pogratulować. Ręce mi czasem opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Z tym śmietnikiem, to po myśli mojego Młodego trochę - od jakiś dwóch lat z uporem maniaka twierdzi,że złomiarzem będzie "Mamus wiesz, ale inżynierem złomiarzem" - uwielbiam to dziecko A umywaleczka jaka miała być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 A umywaleczka jaka miała być ? Uadna i tania - gdzieś tam jest z pięć ekranów naszych komentów do tyłu - za całe 190 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 czesc Malunia i jej goscie u nas 31 stopni. a ja bez klimy w aucie, znow mi wyparowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no fajniutka jest (na 24 stronie), a co z nia nie tak nie pasuje do koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Klima dzisiaj to podstawa. Malka, masz znajomego slusarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 o o Malgos wstala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nooooo, wstala i widzi, ze u niej nikogo nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Klima dzisiaj to podstawa. Malka, masz znajomego slusarza? no mam wiesz ja mam szerokie grono znajomych fachowców Duchaty do mnie dzwonił, może coś nam sie urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Klima dzisiaj to podstawa. Malka, masz znajomego slusarza? no mam wiesz ja mam szerokie grono znajomych fachowców Duchaty do mnie dzwonił, może coś nam sie urodzi No patrz, do Ciebie to dzwoni, a u mnie nawet w komentach sie nie pokaze. Kurde, bo ja potrzebuje drabinke, ciekawa jestem, ile by wzial... Zdjecia mam takiej, jaka mi potrzeba. Prosciusienka, z rurek zespawana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 prześlij mi te foty , zobaczymy co da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Kurde, teraz jak potrzebne to znalezc nie moge. Jak sie malz obudzi to mu powiem, zeby mi jeszcze raz wyslal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.07.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no fajniutka jest (na 24 stronie), a co z nia nie tak nie pasuje do koncepcji Pasuje ino blacik miał być pod nią z płytków, a teraz będzie z desków i pod drewniany blat trzeba coś zmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 no karton, albo cos niech ślusarz coś wymśli deskowy bedzie bossski juz to widzę oczyma wyobraźni (czemu nie ma emotikony rozmarzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej Malka, Gdzie link do Twojego dziennika? Wyparowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ło matko, matko, kogóz to moje piękne oczy widzą -Majeczkę dziennik zezarło, ale lada dzień odda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Biedny dziennik. Bedzie taki... wypluty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 15.07.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Ło matko, matko, kogóz to moje piękne oczy widzą -Majeczkę dziennik zezarło, ale lada dzień odda Pojawilam sie tez na poprzedniej stronie, ale mnie olalas... Na ta jedonoosobowa saune sie wprosze i zale wypoce..... Czemu zezarlo? Politycznie tak? Mam sie niedopytywac? .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.07.2009 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 politycznie, zdecydowanie politycznie jesssssu, przepraszam,zem ślepa wstyd mi jak Ci to moge wynagrodzić , kochana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts