malgos2 16.07.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 To umrzemy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak to Ty też nie bedziesz miała bidetu i rkuperatora tez nie piekło nas czeka jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 A co to ten na "r"? I pamietaj malka - czysciec nas czeka, czysciec. Ale podobno czesc mozna juz na ziemi odpokutowac, to luuuuz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 w sypialni piekielnej bydsie fi 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Widzialam kiedys taki japonski film, gdzie facet mial zamiast... swider taki wielki... To dopiero czysciec bylby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 swider to mają................ męskie świnie (jak sie nazywa samiec szynki ?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak to Ty też nie bedziesz miała bidetu i rkuperatora tez nie piekło nas czeka jak nic badzcie ponizone panny moje a ja wraz z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Tam zaraz swinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak to Ty też nie bedziesz miała bidetu i rkuperatora tez nie piekło nas czeka jak nic badzcie ponizone panny moje a ja wraz z Wami e no przecież bidet masz , co nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Tam zaraz swinie... Małgo, oj jak Ty nie trybisz, ja nie o meskich swiniach tylko o męskich swiniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak to Ty też nie bedziesz miała bidetu i rkuperatora tez nie piekło nas czeka jak nic badzcie ponizone panny moje a ja wraz z Wami e no przecież bidet masz , co nie ?? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jak to Ty też nie bedziesz miała bidetu i rkuperatora tez nie piekło nas czeka jak nic badzcie ponizone panny moje a ja wraz z Wami e no przecież bidet masz , co nie ?? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ale czad ...będziemy zbiorowo umierać ale tak na marginesie, jakie my są niecywilizowane, no wiochą i średniowieczem trąci jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 16.07.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a ja do tego jeszcze mam kwadratowa umywalke i okragly kibel, normalnie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a ja do tego jeszcze mam kwadratowa umywalke i okragly kibel, normalnie wstyd Ja tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a ja do tego jeszcze mam kwadratowa umywalke i okragly kibel, normalnie wstyd Ja tez. tos my się zmówiły, czy co ale ja mam jeszcze luzem, wiec chyba poszukam kwadratowego kibla, tylko jak mi sie kanty bedą w uda wbijać, to co ? aaaaaaaaaaaa se pianką pe owinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 idę jeszcze poczytac czego nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Podlogowki w calym domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 O rany, a my się tak z panią barrankową maskowaliśy z bezbideciem, a to się okazuje, że lada moment to będzie straaasznie trendy Wiesz, nie mam bidetu! - rzucamy luźno w towarzystwie. - OOOOO, ty to odważna jesteś, kurcze, u mnie to mąż się nie zgodził A ja barranek odkąd pierwszy raz umyłem nieświadomie nogi w tym urządzeniu do dziś zachodzę w głowę, czy naprawdę jest ono niezbędne naprawdę i skąd się teraz wzięło to bidetowe szaleństwo. Ile osób co uległy bidetowej mafii naprawdę z nich korzysta? Być może zaraz się na mnie rzucą i rozszarpią, ale w gronie niebidetowym czuję się pewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Malka, a to ciśnienie w podłogówce to ci robią panowie od podłogówki, a nie kto inny. Ty nie musisz niczego wlewać, tylko patrzysz z założonymi rękami i sprawdzasz, gdzie sika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 a ja do tego jeszcze mam kwadratowa umywalke i okragly kibel, normalnie wstyd Ja tez. tos my się zmówiły, czy co ale ja mam jeszcze luzem, wiec chyba poszukam kwadratowego kibla, tylko jak mi sie kanty bedą w uda wbijać, to co ? aaaaaaaaaaaa se pianką pe owinę W IKEji są takie osłonki, coby się dzieci nie obijały, wiesz? I to nawet niedrogo wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts