barranki2 16.07.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Za tyle to chyba materiały, a resztę to Kazik z wujkiem stawiali, aż spadli. Nie uwierzę, więc i ty nie wierz. Zdrowiej i bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.07.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Lidszu, kochanie, ale Ty dommmmmm budujesz, a nie stodółkę jak moja Kochana, ale przeróbki kosztują więcej, niż wybudowanie od zera niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Lidszu, kochanie, ale Ty dommmmmm budujesz, a nie stodółkę jak moja Kochana, ale przeróbki kosztują więcej, niż wybudowanie od zera niestety a toto ja juz wiem ja to dwa razy dom budowałam - tyle,ze tan sam W poście , o którym pisałam chodziło o budowę domu ok 172 m2 (czyli ciut miejszy niz mój) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Za tyle to chyba materiały, a resztę to Kazik z wujkiem stawiali, aż spadli. Nie uwierzę, więc i ty nie wierz. Zdrowiej i bezpieczniej dobra, nie wierzę ... juz mi lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nioo i robisz dwa razy..niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nioo i robisz dwa razy..niestety ja lubie dwa razy, a nawet trzy lubię dobra oops juz nie bede , bo my chyba juz o domu rozmawiamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Za tyle to chyba materiały, a resztę to Kazik z wujkiem stawiali, aż spadli. Nie uwierzę, więc i ty nie wierz. Zdrowiej i bezpieczniej dobra, nie wierzę ... juz mi lepiej Bo wiesz, gdybym ja w to uwierzył, i zastosował efekt mnożnikowy, dostosowując sie do wielkości, to bym musiał sobie po pięciokroć strzelić w łeb. A tak trwam sobie w przekonaniu, że utrzymujemy się w strefie stanów średnich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 3 x z pralka i swiderkiem fi 250..ale na chlopa narzeka jak rurkie kce noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.07.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nioo i robisz dwa razy..niestety ja lubie dwa razy, a nawet trzy lubię dobra oops juz nie bede To naprawdę musisz zmienić tę pralkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 3 x z pralka i swiderkiem fi 250..ale na chlopa narzeka jak rurkie kce noooo chce rurkę, niech robi - to też jego dom, a jak juz przy poruszaniu sie dół góra (nie przód -tył - nie kojarzyc ) , to masz juz koncepcję w mojej sprawie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jutro ja dogram..dwa prety raczej przez cala sciane a pod tynkiem od str schodów kawałek stali dla stabilizacji..co najmniej prety fi 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nioo i robisz dwa razy..niestety ja lubie dwa razy, a nawet trzy lubię dobra oops juz nie bede To naprawdę musisz zmienić tę pralkę tak mi teraz się skojarzyło z czwartkami poetyckimi - może zastosuję Żona wielokrotnie namawiała męża, żeby skończył popijawy z kolegami. Były już prośby, groźby, ale mąż cały czas dzień w dzień wychodzi z kolegami do baru i wraca po nocach pijany. W końcu przestała mu mamrotać nad uchem... Pewnego dnia mąż wrócił, po wizycie w barze, prawie że na czworaka. Żona położyła męża na kanapie, rozebrała go,wzięła prezerwatywę, napluła w nią i włożyła mu w tyłek. Rano uradowana żona wstaje idzie do kuchni i widzi, że jej mąż pali nerwowo papierosy. Żona zapytała: - Kochanie jak ci minął wczorajszy wieczór z kolegami? Na co mąż nerwowo wrzasnął: - Ja nie mam kolegów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 jutro ja dogram..dwa prety raczej przez cala sciane a pod tynkiem od str schodów kawałek stali dla stabilizacji..co najmniej prety fi 16 a to ma być lite drewno ?? czy opcja z obudową konstrukcji stalowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 kawał malgosi jak sie dwoch gorali przekomarzało ktory ma brzydsza zonke znacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 nie znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 16.07.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Dwoch górali psykomazo siem kiery mo bzydszo połowem wreszcie jeden godo - a co jo cie byda łopofiodoł -Maryyyna!! - co? - puć sam haw! - we worku mom psyść? - nieeee nie bede cie dupc.ł jeno pokasyfoł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 16.07.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.07.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2009 Noooo, nie moge chyba powiedziec, ze malo smieszne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.07.2009 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 dobry zart z rana nie jest zly doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.07.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 bry Anja ale mi łeb napier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts