Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lidszu, kochanie, ale Ty dommmmmm budujesz, a nie stodółkę jak moja :D

Kochana, ale przeróbki kosztują więcej, niż wybudowanie od zera niestety :(

a toto ja juz wiem :roll:

ja to dwa razy dom budowałam - tyle,ze tan sam :lol:

W poście , o którym pisałam chodziło o budowę domu ok 172 m2 (czyli ciut miejszy niz mój)

Za tyle to chyba materiały, a resztę to Kazik z wujkiem stawiali, aż spadli. Nie uwierzę, więc i ty nie wierz.

Zdrowiej i bezpieczniej :wink:

dobra, nie wierzę ...

juz mi lepiej :D

Za tyle to chyba materiały, a resztę to Kazik z wujkiem stawiali, aż spadli. Nie uwierzę, więc i ty nie wierz.

Zdrowiej i bezpieczniej :wink:

dobra, nie wierzę ...

juz mi lepiej :D

Bo wiesz, gdybym ja w to uwierzył, i zastosował efekt mnożnikowy, dostosowując sie do wielkości, to bym musiał sobie po pięciokroć strzelić w łeb. A tak trwam sobie w przekonaniu, że utrzymujemy się w strefie stanów średnich :wink:

3 x z pralka i swiderkiem fi 250..ale na chlopa narzeka jak rurkie kce noooo :lol: :lol:

chce rurkę, niech robi - to też jego dom, a jak juz przy poruszaniu sie dół góra (nie przód -tył - nie kojarzyc :wink: ) , to masz juz koncepcję w mojej sprawie ?

nioo i robisz dwa razy..niestety

ja lubie dwa razy, a nawet trzy lubię :lol:

dobra oops :oops: juz nie bede

To naprawdę musisz zmienić tę pralkę :wink:

tak mi teraz się skojarzyło z czwartkami poetyckimi - może zastosuję :wink:

Żona wielokrotnie namawiała męża, żeby skończył popijawy z kolegami. Były już prośby, groźby, ale mąż cały czas dzień w dzień wychodzi z kolegami do baru i wraca po nocach pijany. W końcu przestała mu mamrotać nad uchem...

Pewnego dnia mąż wrócił, po wizycie w barze, prawie że na czworaka. Żona położyła męża na kanapie, rozebrała go,wzięła prezerwatywę, napluła w nią i włożyła mu w tyłek.

Rano uradowana żona wstaje idzie do kuchni i widzi, że jej mąż pali nerwowo papierosy. Żona zapytała: - Kochanie jak ci minął wczorajszy wieczór z kolegami?

Na co mąż nerwowo wrzasnął: - Ja nie mam kolegów! 

jutro ja dogram..dwa prety raczej przez cala sciane a pod tynkiem od str schodów kawałek stali dla stabilizacji..co najmniej prety fi 16

a to ma być lite drewno ?? czy opcja z obudową konstrukcji stalowej ?