malka 20.07.2009 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Małgoś - na priv posyłam analizę dochodów kk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Po to, zeby Cie nie ujmowali w statystykach i nie szantazowali wszystkich tymi 96% katolikow. Ja to mam zamiar zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Po to, zeby Cie nie ujmowali w statystykach i nie szantazowali wszystkich tymi 96% katolikow. Ja to mam zamiar zrobic. Małgoś - masz taka potrzebę- składaj. Mnie to do szczęścia niepotrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Po to, zeby Cie nie ujmowali w statystykach i nie szantazowali wszystkich tymi 96% katolikow. Ja to mam zamiar zrobic. Małgoś - masz taka potrzebę- składaj. Mnie to do szczęścia niepotrzebne Wiem, wiem, zostawiasz sobie furtke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 furtkę dokąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 W razie gdybys na starosc sie nawrocila. I chciala pogrzebu z ksiedzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Trzeba mieć duszę otwartą na objawienia, które spływają na grzeszników w najbardziej niespotykanych momentach Alleuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 z księdzem mają mnie grzebać gdybym chciała się nawrócić, sa przepisy prawa kanonicznego pozwalajace na to - co Ty myslisz, darowaliby sobie kilka tysi za pogzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto to jest grzesznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Po to, zeby Cie nie ujmowali w statystykach i nie szantazowali wszystkich tymi 96% katolikow. Ja to mam zamiar zrobic. Moj nieżyjący już tato chciał tak zrobić, ale nie zdążył I pochowany został po świecku. Tak sobie zażyczył. A w szpitalu to mówię Wam, te pielęgniarki i chorzy to nas palcami wytykali, bo na ostatnią spowiedź księdza nie chciałyśmy z mamą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A ha gie wu, mają dość elastyczne definicje . Mamy parę takich historii, ale to bardziej na paszczę przy piwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 każdy ma prawo do swojego sposobu na zycie, śmierć i pogrzeb, niby tacy tolerancyjni jesteśmy, ale nawet moja mama, która zna moje poglady na kwestie 'koscielne", zrobiła wielkie oczy, jak jej oswiadczyłam, ze mój pogrzeb ma być świecki, krótki i na cmentarzu komunalnym (a potem to juz mozna tańczyc) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 A kto z Was przeprowadzil formalna apostazje? po co ? to mniej więcej tak, gdybym złożyła wniosek o rezygnacje z członkowstwa w partii do której nigdy się nie zapisywałam. Po to, zeby Cie nie ujmowali w statystykach i nie szantazowali wszystkich tymi 96% katolikow. Ja to mam zamiar zrobic. Moj nieżyjący już tato chciał tak zrobić, ale nie zdążył I pochowany został po świecku. Tak sobie zażyczył. A w szpitalu to mówię Wam, te pielęgniarki i chorzy to nas palcami wytykali, bo na ostatnią spowiedź księdza nie chciałyśmy z mamą A moj dziadek w grobie sie musial przewracac, jak babcia sciemniala ksiedzu, ze dziadek byl u spowiedzi i komunii przed smiercia, dla mnie to bylo zenujace. Ludzie sie czesto boja, ze w PL nie ma nikogo innego, kto by pogrzeb zrobil - kojarzy im sie to z komunistycznymi pogrzebami partyjnych, na ktorych sie gralo hejnal mariacki. Teraz juz tak nie jest... Mojej kolezanki matka tez sie wyspowiadala w hospicjum pod wplywem presji otoczenia, a moja kolezanka poszla do spowiedzi zeby mamie bylo razniej. I kuzwa tu matka jest na dzien przed smiercia, czarna rozpacz, a ksiadz moja kolezanke opierdziela, ze jak to nie pamieta, kiedy ostatnio byla u spowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Ja baaaardzo dawno. Zresztą za młodu zawsze wciskałem im jakiś kit, a oni się cieszyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 No właśnie, w takich sytuacjach, kiedy dla człowieka śmierć najbliższej osoby jest ogromnym przeżyciem, to jakoś ulega presji otoczenia i zapomina o woli zmarłego. Ja wcześniej się nad tym nigdy nie zastanawiała, ale reakcja tych ludzi w szpitalu była dla mnie zaskoczeniem. Zostałam innowiercą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 20.07.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jakis antykościelny wewontek mi się robi - przenieśmy się na ateista.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 20.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jakis antykościelny wewontek mi się robi - przenieśmy się na ateista.pl no bo kurcze Małgoś tu wkroczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.07.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 jakis antykościelny wewontek mi się robi - przenieśmy się na ateista.pl no bo kurcze Małgoś tu wkroczyła Jeszcze tylko Ducha brakuje - netu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 20.07.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Poczekam aż wam przejdzie i zaczniecie znowu nanormalne tematy nadawać ....znaczy o sexie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts