anjamen 22.07.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 powiedz jeszcze ze sama wybrałaś pierścionek tak, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 E, to ja nie sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 ba! u nas to ja nawet, ze tak powiem sie oswiadczylam... No i to jest prawidłowa postawa A wy tu jak zwykle sodoma i /gomara , jakieś związki homoseksualne itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 tak, a co? No i znowu prawidłowa odpowiedz , przeca jo nie byda w tym łazioł ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.07.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Malka umieram z ciekawosci.... nasze byly b. oficjalne (i rodzice tez byli) Tiaaaaa, moje pierwsze też były takie, pompa srompa i tak dalej. Ceremoniał to za mało. Czasem. Za drugim było skromniej i myślę że skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 22.07.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 I pani barrankowa nie widziała pierścionka Natomiast proszę państwa oświadczyłem się w miejscu, w którym teoretycznie miał stanąć nasz dom, budowany przez dewelopera, z którego potem zrezygnowaliśmy. Niestety źle odczytaliśmy plan działek (do góry nogami był z tego wrażenia czy jak?) i to co miało stać się na naszej ewentualnej działce numer 40, odbyło się u anonimowych sąsiadów. Ale za to w mikołajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Na pewno masz duzo drozszy dzieki temu, ze sama wybieralas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Na pewno masz duzo drozszy dzieki temu, ze sama wybieralas. pol karata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. Nie bardzo kumam w czym rzecz. Zawsze mi się wydawało że faceci są od rozbierania a nie ubierania/zakładania. No ale są różne zboczenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tiaaaaa, moje pierwsze też były takie, pompa srompa i tak dalej. Ceremoniał to za mało. Czasem. Na szczęście mnie to omineło ale szwagierkę już nie Zresztą za stary na takie duperele-ceregiele już byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Na pewno masz duzo drozszy dzieki temu, ze sama wybieralas. pol karata Taaaaa, a ja mam cyrkonie, ale zawsze moge sobie brylant sama wprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.07.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 moj sie poniewiera. a dokładnie to nie mam bladego pojecia gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Taaaaa, a ja mam cyrkonie, ale zawsze moge sobie brylant sama wprawic. moj sie poniewiera. a dokładnie to nie mam bladego pojecia gdzie jest Taaaa i to by było na tyle w temacie sensu zaręczyń i drenowania się z kasy na pierścionek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.07.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Na pewno masz duzo drozszy dzieki temu, ze sama wybieralas. pol karata Taaaaa, a ja mam cyrkonie, ale zawsze moge sobie brylant sama wprawic. teraz sobie zazyczylam nowy i wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 moj sie poniewiera. a dokładnie to nie mam bladego pojecia gdzie jest no mój też....jakoś szybko go zapodziałam.... jest złoty z rubinem w serduszku jak dla 9-latki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Phi, grunt to sobie meza z dobrym gustem znalezc. powiem Dejwowi Na pewno masz duzo drozszy dzieki temu, ze sama wybieralas. pol karata Taaaaa, a ja mam cyrkonie, ale zawsze moge sobie brylant sama wprawic. teraz sobie zazyczylam nowy i wiekszy Milosc coraz wieksza, to coraz wiekszy i brylant. Kurna, musze ten temat poruszyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 22.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Milosc coraz wieksza, to coraz wiekszy i brylant. Kurna, musze ten temat poruszyc. Całe szczęście że kredycik hipoteczny jest , może wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Milosc coraz wieksza, to coraz wiekszy i brylant. Kurna, musze ten temat poruszyc. Całe szczęście że kredycik hipoteczny jest , może wystarczy.... Ale o kim mowisz? Moj maz nie ma zadnego kredytu, nawet kart kredytowych nie uzywa... To tylko ja taka wariatka jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts