malgos2 27.07.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Proszę Lidszu Małgoś, a Ty już z randki wróciłaś posyłam No co ja poradze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzięki Madziu skąd Ty te pomysły bierzesz Ja juz milion razy kuchnie widziałam i nic mądrego mi do głowy nie przychodzi i chyba przy wersji ze stołem zostanę, tylko musze dobrze jego rozmiar przemysleć, co by łokciami współbiesiadników nie potrącać i jednocześnie mieć miejsce na wysunięcie krzeseł. Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.07.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Dzięki Madziu skąd Ty te pomysły bierzesz Ja juz milion razy kuchnie widziałam i nic mądrego mi do głowy nie przychodzi i chyba przy wersji ze stołem zostanę, tylko musze dobrze jego rozmiar przemysleć, co by łokciami współbiesiadników nie potrącać i jednocześnie mieć miejsce na wysunięcie krzeseł. Dzięki wielkie Malciu, żeby stół dla 4 osób był w miarę wygodny powinien mieć 80 cm szer. i 120 cm dł. Odległość pomiędzy siędzącymi powinna wynosić ok 20 cm. Ja narysowałam Ci już stół z odsuniętymi krzesłami. Aha, a te czrwone punkty to oczywiście przykładowe rozmieszczenie oświetlenia górnego. Nie dziękuj, to dla mnie przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Kochana, z oświetleniem to ja juz nie poszaleję, tynki schną, a kuć nie planuję , choc nie ukrywam, wielu się za głowę złapało ja usłyszeli (względnie zobaczyli ) ilość punktów świetlnych w mojej kuchni Ponoć pas startowy jest mniej oświetlony a o oswietleniu schodów zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 27.07.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 czyli oświetlenie już rozplanowane. Duuuużo światła Ma się rozumieć. Malko, a jaką Ty planujesz tę kuchnię? Coś podobnego do Ani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Z założenia , nim jeszcze mury były, wiedziałam,że biel ma dominować w domu. A sciślej mówiąc biel, czerń (szarość) i zimny intensywny brąz (wersja drewniana ). Kuchnia Anji jest cudna, ale ja nie planuję iść w beże (podłoga) i raczej nie pójdę w zabudowe lodówki - choć ślubny zapałał miłością wielką do Liebherr'a Wiem, że mój połamany salon, hol i kuchnia muszą grać - to ponad 60 m2 otwartej przestrzeni, chcę by były spójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 aaaaaaaaaaa , no uprzedzając pytania - fartuszki chirurgiczne w kolorze sterylnej zieleni juz posiadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No to tak mniej wiecej jak ja. Nawet w zasadzie tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.07.2009 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cześć Malcia! Dasz linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 27.07.2009 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cześć Malcia! Dasz linka? da, da -Malka daje każdemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Jaka ja duuuuza wyroslam na tych zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Cześć Malcia! Dasz linka? da, da -Malka daje każdemu taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a myślałam, że wycięłam TE foty Rasia-posyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ja tez poprosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 poszło. Bo jak mówi Kasia - ja wszystkim daję Tak mi TVN 24 "leci" i co widzę, że ten pan od Euro był wczoraj we Wrocku, na pokazie fontannianym A ja naiwnie myslałam,ze go specjalnie z powodu naszego przyjazdu zorganizowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Ty malka lepiej powiedz, czy starczylo, bo ja tak na oko zostawilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 jak braknie , to Ci powiem .... Jarek nie dzwonił, ja sie nie narzucałam, bo i tak nie mam czym jechać samochód u mechanika, siłownik zdechł Wydechy się posypały i troche "drobnych" poprawek lakierniczych przy okazji mi machnie. Jak zadzwoni, poświęcę się i pojade jeździdłem slubnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No dobra. Mowilam, ze Ci dam od razu, to nie chcialas. A tak w ogole to przywozke moge zorganizowac wiesz kim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 ok, rozumię, nie chcesz się ze mna widzieć dobra, podam przez wiesz kogo bo mam nadzieję, nadal nie ma Ci ich kto zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dobry wieczór... tak grzecznie przyszłam się przywitac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.07.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Chcesz mi je zamontowac? Przyjezdzaj koniecznie z bateriami czy bez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts