Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzięki Madziu :D

skąd Ty te pomysły bierzesz :o

Ja juz milion razy kuchnie widziałam i nic mądrego mi do głowy nie przychodzi :oops:

i chyba przy wersji ze stołem zostanę, tylko musze dobrze jego rozmiar przemysleć, co by łokciami współbiesiadników nie potrącać i jednocześnie mieć miejsce na wysunięcie krzeseł.

Dzięki wielkie :D

Dzięki Madziu :D

skąd Ty te pomysły bierzesz :o

Ja juz milion razy kuchnie widziałam i nic mądrego mi do głowy nie przychodzi :oops:

i chyba przy wersji ze stołem zostanę, tylko musze dobrze jego rozmiar przemysleć, co by łokciami współbiesiadników nie potrącać i jednocześnie mieć miejsce na wysunięcie krzeseł.

Dzięki wielkie :D

Malciu, żeby stół dla 4 osób był w miarę wygodny powinien mieć 80 cm szer. i 120 cm dł. Odległość pomiędzy siędzącymi powinna wynosić ok 20 cm.

Ja narysowałam Ci już stół z odsuniętymi krzesłami.

Aha, a te czrwone punkty to oczywiście przykładowe rozmieszczenie oświetlenia górnego.

Nie dziękuj, to dla mnie przyjemność. :D

Kochana, z oświetleniem to ja juz nie poszaleję, tynki schną, a kuć nie planuję , choc nie ukrywam, wielu się za głowę złapało ja usłyszeli (względnie zobaczyli ) ilość punktów świetlnych w mojej kuchni :oops:

Ponoć pas startowy jest mniej oświetlony :oops:

a o oswietleniu schodów zapomniałam :oops:

Z założenia , nim jeszcze mury były, wiedziałam,że biel ma dominować w domu.

A sciślej mówiąc biel, czerń (szarość) i zimny intensywny brąz (wersja drewniana :lol: ).

Kuchnia Anji jest cudna, ale ja nie planuję iść w beże (podłoga) i raczej nie pójdę w zabudowe lodówki - choć ślubny zapałał miłością wielką do Liebherr'a :lol:

Wiem, że mój połamany salon, hol i kuchnia muszą grać - to ponad 60 m2 otwartej przestrzeni, chcę by były spójne

poszło.

Bo jak mówi Kasia - ja wszystkim daję :evil: :evil: :wink:

Tak mi TVN 24 "leci" i co widzę, że ten pan od Euro był wczoraj we Wrocku, na pokazie fontannianym :o

A ja naiwnie myslałam,ze go specjalnie z powodu naszego przyjazdu zorganizowali :(

jak braknie , to Ci powiem ....

Jarek nie dzwonił, ja sie nie narzucałam, bo i tak nie mam czym jechać :roll: samochód u mechanika, siłownik zdechł :evil: Wydechy się posypały :evil: i troche "drobnych" poprawek lakierniczych przy okazji mi machnie.

Jak zadzwoni, poświęcę się i pojade jeździdłem slubnego.