malgos2 30.07.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Znalazlam, ale jak linka nie bedzie, to bede zagladac raz na pare miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 30.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Lidziu, przyjemnośći trza dozować ale nie za bardzo, bo się zniechęcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Znalazlam, ale jak linka nie bedzie, to bede zagladac raz na pare miesiecy. to dokładnie z taką czestotliwościa jak trzeba u mnie tempo slimacze, więc nic nie stracisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Znalazlam, ale jak linka nie bedzie, to bede zagladac raz na pare miesiecy. to dokładnie z taką czestotliwościa jak trzeba u mnie tempo slimacze, więc nic nie stracisz Ty to mnie meczysz. Pamietam o Ardexie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Znalazlam, ale jak linka nie bedzie, to bede zagladac raz na pare miesiecy. to dokładnie z taką czestotliwościa jak trzeba u mnie tempo slimacze, więc nic nie stracisz Ty to mnie meczysz. Pamietam o Ardexie. cholera, a co to jest Ardex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Znalazlam, ale jak linka nie bedzie, to bede zagladac raz na pare miesiecy. to dokładnie z taką czestotliwościa jak trzeba u mnie tempo slimacze, więc nic nie stracisz Ty to mnie meczysz. Pamietam o Ardexie. cholera, a co to jest Ardex Luz, tylko gdzies mi notatki wcielo ze szkolenia... Tyle, ze jak Ty masz tam k-g polozyc to rownie dobrze mozesz na bialo pomalowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ale niby gdzie karton ??nad oknem tarasowym ? nie..... te płyty tam chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ale niby gdzie karton ?? nad oknem tarasowym ? nie..... te płyty tam chciałam No wiem, ale Ardex to jest masa, ktora sie cienko kladzie i jest za droga, zeby jej napackac tyle, wiec jesli chcesz cos tej grubosci to odpada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a nie chodzi tu o PANDOMO W1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Dokladnie o caly system Pandomo do scian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a Ty masz instrukcje obsługi tego ??co jak z czym i td ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Sure. Mailem Ci wysle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 a foty jak to wyglada też masz ?? bo szukam i znależć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No tam sa przeciez w tym pdfie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Jedna z mozliwosci jest w salonach Pierre Cardin - w GKazimierz i GKRK widzialam, ale nie bylo za ladnie zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 to ,ze niby mam po sklepach w Krakowie pobiegać?? a powiedz mi to betonowo wygląda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.07.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 To akurat nie wyglada, bo zrobili to na gladko i raczej ma imitowac tynk wenecki. Musialabys kupic troche tego, rozrobic i zobaczyc, co wyjdzie. Niestety widze, ze sie przeniesli z Czeladzi pod Olesnice, bo na szkoleniu najwiecej bys sie dowiedziala... A ile Ty chcesz wydac na to tak w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 mało serio, wole wydać nieco więcej i mieć efekt jaki chcę, a nie na zasadzie tanio, byle było myślałam by kupić karton gips , zrobić frez i na to jakąś masę(tynk) imitujący beton. Walnąć to na konstrukcję i tyle. Jeśli to nie wypali, to bedziemy tworzyc płyty, bo sory, ale nie zapłacę 250 zł za m2, bo nie jest poprostu tyle warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2009 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Samej w sobie takiej masy nie kupisz raczej, trzeba by wymieszac kolor, zaimitowac podzialy, sruby... Zeby to wygladalo troche lepiej niz komin... Radzilabym kogos wziac do tego i nawet znam takiego jednego, co Ci to moze zrobic, jak chcesz to zapytam o cene... Robienie plyt samodzielne... odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 31.07.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 własnoręcznie...nie...może mnie przerosnąć Ale wychodzę z zalozenia,że skoro ekipa Yanka, potrafi wylać równiutki beton na murach, to czemu ma się nie udać w zmajstrowanym korytku. Mają frezafke do betonu i jakieś magiczne tarcze do polerowania, co mi szkodzi spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts