Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

http://foto.onet.pl/khj0f,40czstyck0ck,gqtx7,u.html#grruz :wink:

antresolę przed ścianę nośną jak w 1

z nej wejście do łazienki jak w 4 poszerzonej

wejście do drugiego dużego pokoju wprost z antresoli

łub wydzielonej sypialni z garderobą lub pokoju ze schowaną sypialnią

Nie ma tylu korytarzy, chyba, że potrzebny już ten trzeci pokoik :wink:

pozdrowienia etap planowania jest najleprzy, jeszcze niczego nie ma, a już w głowie coś się dzieje :p a swoją drogą, to rozkłąd i wielkość tych pomieszczeń to całkiem całkiem pozytywna :p

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://foto.onet.pl/khj0f,40czstyck0ck,gqtx7,u.html#grruz :wink:

antresolę przed ścianę nośną jak w 1

z nej wejście do łazienki jak w 4 poszerzonej

wejście do drugiego dużego pokoju wprost z antresoli

łub wydzielonej sypialni z garderobą lub pokoju ze schowaną sypialnią

Nie ma tylu korytarzy, chyba, że potrzebny już ten trzeci pokoik :wink:

pozdrowienia etap planowania jest najleprzy, jeszcze niczego nie ma, a już w głowie coś się dzieje :p a swoją drogą, to rozkłąd i wielkość tych pomieszczeń to całkiem całkiem pozytywna :p

Jesssu, co się z tym forumem dzieje - ja Twój post (treść) zobaczyłam dopiero jak chciałam go zacytować - normalnie to tylko linkę widać :o

Pokoik 3 potrzebny za jakieś 2 lata, ale trza juz myśleć co by potem nie przebudowywać wszystkiego.

Wejście wprost z antresoli do pokoju odpada - mam fajnego pomysła z korytarzem na górze (czy fajne to wyjdzie w praniu :oops: ).

Acha - wszystkie 3 pokoje na górze to sypialnie.

Jedna syna, druga nasza i trzecia kiedys dla gości (teraz tę funkcję bedzie pełnił pokój tuz przy drzwiach wejściowych - parter).

A planować to ja lubię :lol: dzięki poprzednim właścicielom mam aż nadto czasu na takie rzeczy :evil:

Jest !! dzieki - juz chwytam o co chodzi :D

KSERO - Pomysł fajowy - na otwarty salon na górze, ale my planujemy tam strefę iście prywatną - więc praktyczniejsze dla nas zdecydowanie zamknięte pomieszczenia :p

No i znów kłopt z wejściem do łazienki - kurdę z dołem kombinujemy by z komunikacji a nie z salonu robić a tu by tak wychodziło :roll:

Ale zdradź mi jak naniosłaś zmiany na projekt - u mnie na tych pdf-ach się nic zrobić nie da .

witaj. znowu wtrącę :)

w Acrobacie masz ikonkę http://www.pace.edu/emplibrary/dbguidesNYTArch5.jpg

To narzędzie do kopiowania zaznaczonej nią treści graficznej do schowka. Mozesz japotem wkleić w dowolnym programie graficznym i wtedy rysować sobie po niej.

Potem musisz tą grafikę (jako jpg albo gif)

1. umieścić gdzieś w sieci na jakimś serwisie przechowującym grafiki lub fotografie (fotka.pl/ imageshack.us)

2. wpisać tutaj w treści swojej wiadomości adres internetowy do tej grafiki opatrując adres do tej grafiki znaczkami takimi jakie ma ta ikonka powyzej (na początk uadresu do grafiki dajesz , a na jego koncu )

marekmarian - dzięki za radę - poćwicze wieczorkiem :D ja takie beztalencie techniczne jestem, że hoho

Ola -dzięki za życzenia powodzenia - każde dobre słowo - tym bardziej teraz -dla nas ważne :)

a to tak z przymróżeniem oka :roll: :wink: :roll:

http://dla2lz.w.interii.pl/parter.jpg

Jeden feler tego pomysłu - okna z łazienki od frontu 3 m od ogrodzenia :-?

Ale coś z tym można pomyśleć - podoba mi się :D

U mnie okno łazienkowe (wielkości 1,2x1,5m) będzie 2 m od płotu graniczącego z drogą. Słownie wszyscy chcą zaglądać, ale wymyśliłam taką półprzezroczystą folię na okno (na malowane szkło na razie mnie nie stać), a z folią to jest tak, ze jak chcesz to ją zmieniasz :)

Ekshibicjonistka? :wink:

No tak, ale marzenia trzeba mieć i myślę, że z naklejką wyjdzie też coś w podobnym stylu. Jak zrealizuję, to pokażę :p

No ja myslę,że pokażesz :D

Jednak chyba nie zdecyduje się na tę łazienkę od frontu - choć pomysł dość kuszący nie ukrywam :D

• 2 weeks później...