malgos2 25.02.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mnie by tam zupelnie nie przeszkadzalo, gdyby mi ktos powiedzial, ze Krakus to nie Polak. Naprawde sa duzo fajniejsze nacje na tym swiecie niz Polacy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale ja tak nie twierdziłem ani nie twierdze...jasooo loodzziiiee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Ale mi mozesz to powiedziec, nie obraze sie. No mow, mow... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 łaska srosumienia Mienia..akurat tobie malgoś jezd dana i siem nie nabiorem wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 łaska srosumienia Mienia..akurat tobie malgoś jezd dana i siem nie nabiorem wis.. O niewyslowione szczescie zajasnialo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale ja tak nie twierdziłem ani nie twierdze...jasooo loodzziiiee.. Oooooo...juz skrzysz Ale latwo Cie pod ta dzida pod wlos wzisac Ja tam sie paszportu kurczowo nie trzymam....mam dwa i taka ze mnie patriotka a Kaszuby w sercu.... Na zakupy do NY latwiej sie z tym niepolskim jezdzi Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.02.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czyli jednak to wrażenie które mam zawsze słuchajac ślazaków i górali, ze jestem za granicą to nie są złudzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 czyli jednak to wrażenie które mam zawsze słuchajac ślazaków i górali, ze jestem za granicą to nie są złudzenia? U nas jest takie powiedzenie "ze paszport trza zabrać, jak się granice Brynicy przekracza", choc powiem szczerze, nigdy odprawy nie przechodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale ja tak nie twierdziłem ani nie twierdze...jasooo loodzziiiee.. Oooooo...juz skrzysz Ale latwo Cie pod ta dzida pod wlos wzisac Ja tam sie paszportu kurczowo nie trzymam....mam dwa i taka ze mnie patriotka a Kaszuby w sercu.... Na zakupy do NY latwiej sie z tym niepolskim jezdzi Maja Oooo, to moze sie kiedys wybierzemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oooo, to moze sie kiedys wybierzemy... Pewnie!! Ja szalalam w grudniu na wysprzedarzach gwiazdkowych. Dolar wtedy tak nisko byl do Euro, ze trzeba bylo pojechac, by nie grzeszyc Jak chalupe bede miala, to po wszelkie reczniki i inne lampy i pierdoly bede jechac We dwie bedzie razniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Oooo, to moze sie kiedys wybierzemy... Pewnie!! Ja szalalam w grudniu na wysprzedarzach gwiazdkowych. Dolar wtedy tak nisko byl do Euro, ze trzeba bylo pojechac, by nie grzeszyc Jak chalupe bede miala, to po wszelkie reczniki i inne lampy i pierdoly bede jechac We dwie bedzie razniej Zebys wiedziala. Tez mam mase rzeczy upatrzonych w Crate and Barrel, CB2, The Great Indoors... Tylko przy dzisiejszym kursie to sie srednio oplaca, miejmy nadzieje, ze do lata troche spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zebys wiedziala. Tez mam mase rzeczy upatrzonych w Crate and Barrel, CB2, The Great Indoors... Tylko przy dzisiejszym kursie to sie srednio oplaca, miejmy nadzieje, ze do lata troche spadnie. Tu mamy maly problem Tez ceny biletow samolotowych ida w gore W grudniu za €160 mozna bylo poleciec w obie strony....teraz to na jedna tylko starczy a jak tu wrocic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zebys wiedziala. Tez mam mase rzeczy upatrzonych w Crate and Barrel, CB2, The Great Indoors... Tylko przy dzisiejszym kursie to sie srednio oplaca, miejmy nadzieje, ze do lata troche spadnie. Tu mamy maly problem Tez ceny biletow samolotowych ida w gore W grudniu za €160 mozna bylo poleciec w obie strony....teraz to na jedna tylko starczy a jak tu wrocic Dawno nie sprawdzalam cen, ale latem tez byly wysokie, bo z kolei ropa byla bardzo droga... A czym lecialas za te 160 euronow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.02.2009 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Gdybyście znowu chcieli znowu walczyć i nastawać na Malke to dziś w obronie użyje ciężkiego sprzętu!http://www.funpic.yoyo.pl/obrazy/super2428.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zebys wiedziala. Tez mam mase rzeczy upatrzonych w Crate and Barrel, CB2, The Great Indoors... Tylko przy dzisiejszym kursie to sie srednio oplaca, miejmy nadzieje, ze do lata troche spadnie. Tu mamy maly problem Tez ceny biletow samolotowych ida w gore W grudniu za €160 mozna bylo poleciec w obie strony....teraz to na jedna tylko starczy a jak tu wrocic Dawno nie sprawdzalam cen, ale latem tez byly wysokie, bo z kolei ropa byla bardzo droga... A czym lecialas za te 160 euronow? Nasza narodowa : http://www.aerlingus.ie/ Ja z Dublina latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Zebys wiedziala. Tez mam mase rzeczy upatrzonych w Crate and Barrel, CB2, The Great Indoors... Tylko przy dzisiejszym kursie to sie srednio oplaca, miejmy nadzieje, ze do lata troche spadnie. Tu mamy maly problem Tez ceny biletow samolotowych ida w gore W grudniu za €160 mozna bylo poleciec w obie strony....teraz to na jedna tylko starczy a jak tu wrocic Dawno nie sprawdzalam cen, ale latem tez byly wysokie, bo z kolei ropa byla bardzo droga... A czym lecialas za te 160 euronow? Nasza narodowa : http://www.aerlingus.ie/ Ja z Dublina latam No domyslam sie, ze nie z Krakowa... Sprawdzalam u nich ceny latem, ale nie byly jakies rewelacyjne. Musialas miec szczescie. A to bylo z oplatami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 25.02.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 chyba zakabluje Redakcji co tutaj sie dzieje ............deszczeee nieeespokojne ,potaargaaaly swiat , a my naa tej woojnie ....laadnych pare lat .... nie potrzebujecie Lidki albo Honaraty ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Latem to nie wiem...ja w grudniu bylam Latem to ja bardziej kaszubski kierunek obieram na przemian z srodziemnomorskim Teraz sa dobrzy w cenie. Aer Lingus, moze i irlandzki, ale ze narodowy to Ryanair za przyklad nie bierze z oplatami Serwis jest zawsze doooobry, nawet bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 25.02.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 STUKPUK...a taki niewinny kociaczek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 chyba zakabluje Redakcji co tutaj sie dzieje ............deszczeee nieeespokojne ,potaargaaaly swiat , a my naa tej woojnie ....laadnych pare lat .... nie potrzebujecie Lidki albo Honaraty ??? Tylko mi tu bez donosicielstwa, ja proszę , wojna jest wojna - nie ma sentymentów A sanitariuszka by się przydała, sama nie daję rady skakać koło całej armi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts