ghost34 03.08.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 właśnie się pandemii obawiam,bo dziś to jakoś tak większość ma Drogie powiadasz, nie moge ceny znaleźć, a jak dzwonie do hurtowni to nie wiedzą o co mi chodzi chciałam życie sobie ułatwić i takie 2w 1 kupić. A w ogóle, Madzia, gdzie Ty byłaś jak Cię nie było , hę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 siemka ale puchy na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja kochana na urlopie byłam, normalnie pierwszy raz od zakończenia budowy To jest drogi towar i dlatego nikt tego nie sprowadza. Czy to na być na parter, czy na piętro ? (piętro oczywiście celem wyciszenia-to mam na myśli) Powiem Ci wszystko o układaniu tego białego cholerstwa i papy też - tymy ręcami to robiłam, to wiem ale folię, to już hydraulik rozkładał, rurki też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Cze malka. To moja wina, ja Cie zarazilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 03.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dybry Cze malka. To moja wina, ja Cie zarazilam... A w jaki sposób ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. Malgos zrobimy zbiorke na wacika (zamiast na Baciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. daj, daj, bo co Ona za tą kasę zrobi, paznokcie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. Malgos zrobimy zbiorke na wacika (zamiast na Baciki na waciki, to 300 dolców tylko trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. daj, daj, bo co Ona za tą kasę zrobi, paznokcie chyba Przypomnialas mi, ze powinnam sie umowic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. daj, daj, bo co Ona za tą kasę zrobi, paznokcie chyba Przypomnialas mi, ze powinnam sie umowic... Zawsze uważałam, że FM jest bardzo pożyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka nie mów, że po styropian poszłaś - nie kupuj tego, jak masz za dużo kasy, to Małgoś daj, Ona za 1200 brutto chce tyrać O, wlasnie. Na biedna Malgos daj. daj, daj, bo co Ona za tą kasę zrobi, paznokcie chyba Przypomnialas mi, ze powinnam sie umowic... Zawsze uważałam, że FM jest bardzo pożyteczne Cholera i do dentysty mialam zadzwonic. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Małgoś -dobrze,że juz wiem,że Ty rozsiewasz, bedę strzegła dostępu mojego slubnego do Ciebie jak niepodległości (On musi pracować, ktoś musi , co nie) Madzia, tego cholerstwa nigdzie w okolicy nie ma tak,że nawet nie mogę skalkulować, czy dużo by mnie to kosztowało. Małgoś 1200 brutto - nie jęcz, mnie zaproponowano ostatnio etat za tyleż samo (najnizsza krajowa).... jakoś nie całowałam ich po rękach z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ale malka, na uczelniach bija sie o te 1200 brutto. Studenci od I roku liza d... profom, zeby je dostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jakoś nie całowałam ich po rękach z radości no niewdzięcznica jaka. Malka, juz nie pamiętam ile to cholerstwo kosztowała, zresztą to juz 2 lata temu, więc głupot pisać nie chcę, ale powiedz, jak można szczelnie wykonać izolację styropianem z taką folią ? chyba, że to na piętro ale to tym bardziej szkoda kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jak mają bogatych rodziców to nie liżą komu chcą i co chcą...nmie nie stać na zapierdal..nie na bilet miesięczny (bo na paliwo napewno nie starczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ale malka, na uczelniach bija sie o te 1200 brutto. Studenci od I roku liza d... profom, zeby je dostac. to tylko może być hobby, tak za te 1200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Na uczelni lapie sie fuchy, jakies slowniki takie tam... No i oni zyja dosc ascetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts