kamyk68 03.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja to bym chciał tyle zarabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 można też ukryć w banku, brzucha by i tak nie było, a 50 dych rocznie, to drogą nie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił to ja chyba przyjmę ten etat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.08.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił to ja chyba przyjmę ten etat Daj spokój Przecie Ty nie masz brzucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił to ja chyba przyjmę ten etat Daj spokój Przecie Ty nie masz brzucha mów mi tak...mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 malka foli ze stryro nie kupuj to wyłudzanie kasy od inwestorów ja już powoli nie mogę słuchać tych wszystkich gadek marketingowych o super nowościach co są 2w1 lub 5w1 a jakby co to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił To skad emerytkom tak doopy rosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja to już chyba na emeryturze jestem cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 03.08.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił To skad emerytkom tak doopy rosna? Powietrze syte mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ania, ale ja sobie tak myslę, że to łatwiej rozłożyć niz samą folię. a jak by nie było zostałam z tym garbem sama. Rurki mi zaczynaja instalować w przyszłym tygodniu, a ja ciągle w ciemnej dupie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 malka foli ze stryro nie kupuj to wyłudzanie kasy od inwestorów ja już powoli nie mogę słuchać tych wszystkich gadek marketingowych o super nowościach co są 2w1 lub 5w1 a jakby co to dzień dobry już Jej od rana to mówię, ale zawzięta jakaś okrutnie. Malka ja Ci powtarzam - nie kupuj tego, lepiej przepij tą kasę, albo przepal, cokolwiek, tylko nie kupuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ania, ale ja sobie tak myslę, że to łatwiej rozłożyć niz samą folię. a jak by nie było zostałam z tym garbem sama. Rurki mi zaczynaja instalować w przyszłym tygodniu, a ja ciągle w ciemnej dupie jestem ale jak łatwiej no jak kupujesz styro nie wiem ile tak go chcesz i rozkladasz najlepiej w dwóch warstwach na zakladkę (możesz pod to folię zwykłą budowlana dać - jajej nie mam - wykorzystalam folię po odpakowaniu paczek ze styro ) i koniec - ja to z dziećmi ukladałam kochana no i z malżem oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 i nikt Ci lepiej, dokładniej nie ułoży, jak Ty sama (sami). A powiesz w końcu czy to na parter, czy na piętro, czy to tajemnica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ok, kupię zwykłe styro + folia w kratkę, reszte kasy przepiję z rozpaczy jak bedę się z tym gównem męczyć przy rozkładaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jak to zobaczyłam u Dorci to od razu o Tobie pomyslałam http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/SnbMlVINAoI/AAAAAAAAAfI/jMinNnTuG3g/s800/HPIM4360.JPG A z ciekawostek z cyklu: wesołe psoty Mistrza Kazia, to dopiero ostatnio zauważyłam jak prezentuje się od zewnątrz "zamurowanie" dziury między ścianką kolankową a więźbą, którą kazałam swego czasu zamurować, bo jakoś tak drażniło mnie docierające na poddasze w to miejsce słońce, no taki kaprys.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia - parter, po stokroć parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No jak to zobaczyłam u Dorci to od razu o Tobie pomyslałam http://lh5.ggpht.com/_45sTWSeoyYI/SnbMlVINAoI/AAAAAAAAAfI/jMinNnTuG3g/s800/HPIM4360.JPG A z ciekawostek z cyklu: wesołe psoty Mistrza Kazia, to dopiero ostatnio zauważyłam jak prezentuje się od zewnątrz "zamurowanie" dziury między ścianką kolankową a więźbą, którą kazałam swego czasu zamurować, bo jakoś tak drażniło mnie docierające na poddasze w to miejsce słońce, no taki kaprys.... o ja cie...o ja cie.........Gdyby nie padło słowo Kazio - byłabym przekonana, że to sprawka P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 tak to się robi http://img218.imageshack.us/img218/7649/035qkn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts