malka 03.08.2009 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mądrala, tra lala...Was było piecioro, a ja sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia - parter, po stokroć parter to rozkładaj folię, kupuj styro podłogowy i tak jak Ania Ci mówiła - dwie warstwy na zakładkę i wszycho, a folię, to hydraulicy sami sobie układają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia - parter, po stokroć parter to rozkładaj folię, kupuj styro podłogowy i tak jak Ania Ci mówiła - dwie warstwy na zakładkę i wszycho, a folię, to hydraulicy sami sobie układają. tra ta ta ta... którzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mądrala, tra lala...Was było piecioro, a ja sama i tak Ci będzie łatwiej ten zwykły kłaść, jak ten z folią. Malka, nie masz nikogo do pomocy ? daleko trochę do Ciebie, bo byśmy to czasnęły między jedną a drugą fajką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mądrala, tra lala...Was było piecioro, a ja sama sześcioro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia - parter, po stokroć parter to rozkładaj folię, kupuj styro podłogowy i tak jak Ania Ci mówiła - dwie warstwy na zakładkę i wszycho, a folię, to hydraulicy sami sobie układają. tra ta ta ta... którzy ci co podłogówkę będą rozkładać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mądrala, tra lala...Was było piecioro, a ja sama i tak Ci będzie łatwiej ten zwykły kłaść, jak ten z folią. Malka, nie masz nikogo do pomocy ? daleko trochę do Ciebie, bo byśmy to czasnęły między jedną a drugą fajką da radę dziewczyna potem będzie innym radzić jak to zrobić Malka nie marudź dasz radę trochę schodzi przy podcinaniu na rurki więc kup sobie za resztę dobry nożyk z wysuwanym ostrzem (z porzadną rączką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia - parter, po stokroć parter to rozkładaj folię, kupuj styro podłogowy i tak jak Ania Ci mówiła - dwie warstwy na zakładkę i wszycho, a folię, to hydraulicy sami sobie układają. tra ta ta ta... którzy ci co podłogówkę będą rozkładać przecieżrozłożenie folii na styropianie to proste przecież jest ja tam nie mam żadnej takiej foli - rurki są na styro walnięte i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Mądrala, tra lala...Was było piecioro, a ja sama i tak Ci będzie łatwiej ten zwykły kłaść, jak ten z folią. Malka, nie masz nikogo do pomocy ? daleko trochę do Ciebie, bo byśmy to czasnęły między jedną a drugą fajką da radę dziewczyna potem będzie innym radzić jak to zrobić Malka nie marudź dasz radę trochę schodzi przy podcinaniu na rurki więc kup sobie za resztę dobry nożyk z wysuwanym ostrzem (z porzadną rączką ) my piłką cieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia, no szkoda, szkoda Ania, w nożyk juz zainwestowałam, pienkny jest... dam radę, dam radę , dam radę......jak sobie to powtórzę jeszcze milion razy to uwierze będzie tak- folia budowlana, 10 cm styro (2x5) na to folia w kratkę. Sto metrów w tydzień machnę, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 10 cm styro (2x5) - mało, chyba, że masz już wyliczony poziom, to wtedy już po ptokach Tydzień ? eeeeee tam - czy dni i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 1200 brutto? A co bys z tym zrobil? No właśnie nie miałbym kłopotu i bym brzuch zgubił To skad emerytkom tak doopy rosna? Powietrze syte mają? Skoro pan doktor tak mowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia, no szkoda, szkoda Ania, w nożyk juz zainwestowałam, pienkny jest... dam radę, dam radę , dam radę......jak sobie to powtórzę jeszcze milion razy to uwierze będzie tak- folia budowlana, 10 cm styro (2x5) na to folia w kratkę. Sto metrów w tydzień machnę, co nie? jak sie zaweżmiesz to w weekend dasz radę tylko nie pij za dużo z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ale budowlanie się w tym wątku zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ale budowlanie się w tym wątku zrobiło myślę, że zaraz nas pogonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia, ja juz mam jedną "podłogę" (papa, 12cm styro, 10cm zbrojona wylewka ) zrobioną, ja sie przecież nie buduję, ja mały lifting robie jeno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 kto pogoni, kto pogoni tu jest mój tron !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 03.08.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Madzia, ja juz mam jedną "podłogę" (papa, 12cm styro, 10cm zbrojona wylewka ) zrobioną, ja sie przecież nie buduję, ja mały lifting robie jeno aaaaaaaaa to spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 czyli dycha styknie , nie ? a teraz mało budowlanie...co można fajnego na kolacje zrobić? szukam pomysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 A w jakim klimacie ta kolacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts