malka 03.08.2009 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 dobrym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moze risotto z kurczakiem, ale nie takie tradycyjne tylko malgosiowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 dycha styknie nie pytaj mnie o gotowanie bo ostatnio czasu na nic nie mam dzisiaj na obiad dzieci zjadły makaron rurki z danio powiedziały że pyszne i wzięły dokładkę dla mojego kafelkarza gotuję właśnie furę ziemniakow z kiełbasą potem dorzucę do tego biały barszcz z torebki Winiary a sama zjem sałatę z pomidorem z sosem winegrt i posypaną tartym serem z oliwkami i papryką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moze risotto z kurczakiem, ale nie takie tradycyjne tylko malgosiowe? dawaj przepisa Ania - to najlepiej wychodzisz na tym niegotowaniu ...sałatka mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moze risotto z kurczakiem, ale nie takie tradycyjne tylko malgosiowe? dawaj przepisa Ania - to najlepiej wychodzisz na tym niegotowaniu ...sałatka mniam Tak z glowy Ci powiem - piers kurczaka pokrojona w kostke smazysz z cebula i przyprawami, tymiankiem, sola, pieprzem, czerwona papryka, co tam lubisz. Jak sie podsmazy zalewasz pomidorami z puszki - doprawiasz to jakos co by bylo zjadliwe. Gotujesz ryz na sypko, musi byc lekko niedogotowany. Mieszasz kurczaka z sosem i ryzem i zapiekasz z serem zoltym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moze risotto z kurczakiem, ale nie takie tradycyjne tylko malgosiowe? dawaj przepisa Ania - to najlepiej wychodzisz na tym niegotowaniu ...sałatka mniam Tak z glowy Ci powiem - piers kurczaka pokrojona w kostke smazysz z cebula i przyprawami, tymiankiem, sola, pieprzem, czerwona papryka, co tam lubisz. Jak sie podsmazy zalewasz pomidorami z puszki - doprawiasz to jakos co by bylo zjadliwe. Gotujesz ryz na sypko, musi byc lekko niedogotowany. Mieszasz kurczaka z sosem i ryzem i zapiekasz z serem zoltym. no...nawet mam wszystkie składniki w domu, nie trzeba do sklepu gnać... to spadam do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Moze risotto z kurczakiem, ale nie takie tradycyjne tylko malgosiowe? dawaj przepisa Ania - to najlepiej wychodzisz na tym niegotowaniu ...sałatka mniam Tak z glowy Ci powiem - piers kurczaka pokrojona w kostke smazysz z cebula i przyprawami, tymiankiem, sola, pieprzem, czerwona papryka, co tam lubisz. Jak sie podsmazy zalewasz pomidorami z puszki - doprawiasz to jakos co by bylo zjadliwe. Gotujesz ryz na sypko, musi byc lekko niedogotowany. Mieszasz kurczaka z sosem i ryzem i zapiekasz z serem zoltym. no...nawet mam wszystkie składniki w domu, nie trzeba do sklepu gnać... to spadam do kuchni To sie ciesze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja tam nie mam żadnej takiej foli - rurki są na styro walnięte i tyle No chyba żartujesz? mówisz o rurkach do podlogówki, ze na "gołym" styro leżą!!??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.08.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja to bym chciał tyle zarabiać chyba dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 risotto przemilczę Kasia -Ania ma jakieś dziwne otulone rurki, więc pewnie mogły bezpośredniona styro leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kasia -Ania ma jakieś dziwne otulone rurki, więc pewnie mogły bezpośredniona styro leżeć skoro "otulone" to to raczej nie jest podłogówka, tylko po prostu instalacja wod-kan ja też mam takie "dziwne"ale one są pod styro, a te od podlogówki na nim i na folii -o proszę np: Mały pokoik na górze: http://images33.fotosik.pl/307/5446f4b5480602dcmed.jpg Salon: http://images31.fotosik.pl/315/73d3d554459af03amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 risotto przemilczę Kasia -Ania ma jakieś dziwne otulone rurki, więc pewnie mogły bezpośredniona styro leżeć No nie mow, ze Ci nie wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.08.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 risotto przemilczę No nie mow, ze Ci nie wyszlo... jak dacie przepis to stwierdzę czy jest wykonalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 risotto przemilczę No nie mow, ze Ci nie wyszlo... jak dacie przepis to stwierdzę czy jest wykonalne Jest wyzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kasia - to rureczki Ani i nie mów mi ,że to woda http://img32.imageshack.us/img32/8005/061c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 03.08.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kasia - to rureczki Ani i nie mów mi ,że to woda No faktycznie -dziwaczne ale ładne a skoro "otulone" to jak oddają ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kasia - to rureczki Ani i nie mów mi ,że to woda No faktycznie -dziwaczne ale ładne a skoro "otulone" to jak oddają ciepło? a takie trudne pytania to nie do mnie one chyba tylko kolorowe są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Malka, Ty mnie chyba zmuszasz, zebym sie za prace wziela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Małgoś jeszcze moment, muszę ta cholerną folie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kupilas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts