BetaGreta 04.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzieńdoberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 withanko dzieciatka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hejka O rany ale wczoraj pojechałyście budowlanie Małgoś normalnie risotto mam jutro na obiad U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kupiłam zapłaciłam maja przywieźć jutro bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 dobra, króliczki moje.... mam mocno rozjeżdzony dzień dzisiaj, biorę młode pod pache i spadamy ... do znów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jutro Wam strzelę wykład o rurkach narka miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 czyli dycha styknie , nie ? spoko, Cześć Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Papę mam i wystaje co prawda w kilku miejscach już się jej nieźle oberwało tylko że to chyba nie jest termozgrzewka Hmm to będzie 2x folia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 04.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Papę mam i wystaje co prawda w kilku miejscach już się jej nieźle oberwało tylko że to chyba nie jest termozgrzewka Hmm to będzie 2x folia Moja papa też była sponiewierana, czyściłam ją octem, pazurami na kolanach Termozgrzewalna jest taka gruba, mięsista i ma czany spód jak gęsta smoła. Jeśli zwykła, to faktycznie nie ma sensu. Pamietajcie tylko o wywinięciu folii z zapasem - sora, że tak pouczam, ale znajomi za mało wywinęli i musieli dawać cieńszy styro i mieli jazdę, bo styro kupiony a tu gucio Cza zsumować grubość styro + grubość wylewki i jeszcze zapas, coby po ułożeniu terakoty czy parkietu swobodnie uciąć, zanim zamocujecie listwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Fałszywy alarm nie jadę dziś po baterie..... Madzia - wszelkie rady mile widziane. Wiesz....to co robia fachowcy - ich brocha, mają prikaz kupowania dobrych materiałów, a nie oblecenia mi chałupy tynkiem za 3 zł, który jutro spanie narazie nie zawiedli, ale ja muszę się zdać na Wasze doświadczenia...więc juz wiem, że folię mam wyciągnąć na sciany przynajmniej 20 cm, co dalej ? styropian układać w dwóch warstwach tak by druga warstwa nie pokrywała się na łączeniach z pierwszą, na to folia w kratkę na 10 cm zakład, kleić ją na łączeniu, czy wystarczy zszywkami złapać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jello! Ale tutaj sie fachowo zrobilo.... jak nie u Malki Klej, zszywaj...im wiecej tym wieksza pewnosc, ze sie nie rozleci Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Majeczka, czasem nawet ja musze popracować a od kogo sie dowiedzieć co czynić, jeśli nie od tych , którzy juz mają za sobą budowlanie, tu tylko chwilowo, lecz pewnie nie po raz ostatni. Nie mam samochodu czuje się jak ubezwłasnowolniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2009 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Malka a kto Ci yabral auto_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć Anja - czy ja juz Ci (i Dejwowi) dziękowalam, za wiesz co ?? Dzięki wielkie a auto mi mechanik zabrał i męczy go juz drugi tydzień Boje się ,że odbiore bolid F1, zamiast mojego żuczka, tak się zapedzi z modyfikacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ale bedziesz w piatek? Z kims sie musze zresetowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 cze Młagoś, wydrukowane ? jak mówiłam...w piatek,ale jeszcze nie wiem który Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wydrukowane, czeka na zbindowanie i wyslanie. Nie bardzo wiem, do jakiej koperty mi sie to moze zmiescic... No wez nie sciemniaj, masz byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 do krtonu po pralce się zmieści. Kochana, ja uziemiona jestem 1.bez bruma 2. z dziecięciem 3 styropian mam układać no co przyjadę, nawet piwka nie machnę, popatrzę jak misjonarze na pieska, czy palucha tegest i wracać trzeba. To ja juz to jakoś tak poukładam,żeby rece i nogi miało (znaczy trwało dłóżej niz ostatnio) i wtedy się mozna lansować na mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No to nie przyjezdzaj brumem, to bedziesz mogla piwko machnac... To chyba logiczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts