malka 04.08.2009 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 z 30 kilogramami zelaztwa na plecach i 20 kilogramami kości pod pachą ale bedzie impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 A po co Ci 30 kg zelastwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 mnie nie potrzebne, ale Tobie sie moze przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To az tyle wazy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nie wiem...tak rzuciłam, ale lekkie nie jest, styropianowych wersji jeszcze nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U rodzicow Anji jest jedna z tych deszczownic, to sobie ja obejrzalam - faktycznie wyglada poteznie i solidnie. Bogato tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 bo bogato ma wyglądać , nie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jasne, to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no bogato musi byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To okreslenie juz mi sie zawsze ze stolarzem - partaczem bedzie kojarzylo. Tym, co mi kurnik zrobil. Chcial mi zrobic "bogate schody" kretyn jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To ja juz wiem, po co Małgoś 24 karatowe złoto na bateriach - ma byc bogato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 04.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Papę mam i wystaje co prawda w kilku miejscach już się jej nieźle oberwało tylko że to chyba nie jest termozgrzewka Hmm to będzie 2x folia Moja papa też była sponiewierana, czyściłam ją octem, pazurami na kolanach Termozgrzewalna jest taka gruba, mięsista i ma czany spód jak gęsta smoła. Jeśli zwykła, to faktycznie nie ma sensu. Pamietajcie tylko o wywinięciu folii z zapasem - sora, że tak pouczam, ale znajomi za mało wywinęli i musieli dawać cieńszy styro i mieli jazdę, bo styro kupiony a tu gucio Cza zsumować grubość styro + grubość wylewki i jeszcze zapas, coby po ułożeniu terakoty czy parkietu swobodnie uciąć, zanim zamocujecie listwy. A pierwszą warstwę folii to na rurkach od wodu kłaść na chudziaka czy pod nie??? Bo jak pod to trza będzie ciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To ja juz wiem, po co Małgoś 24 karatowe złoto na bateriach - ma byc bogato 23 karatowym sie zloci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To ja juz wiem, po co Małgoś 24 karatowe złoto na bateriach - ma byc bogato 23 karatowym sie zloci. to mnie okłamali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To ja juz wiem, po co Małgoś 24 karatowe złoto na bateriach - ma byc bogato 23 karatowym sie zloci. to mnie okłamali Bo tak w PL wszyscy mowia, ale ja zloce to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ty w ogóle złota dziewczyna jesteś (ja nie złoce ja słodzę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Papę mam i wystaje co prawda w kilku miejscach już się jej nieźle oberwało tylko że to chyba nie jest termozgrzewka Hmm to będzie 2x folia Moja papa też była sponiewierana, czyściłam ją octem, pazurami na kolanach Termozgrzewalna jest taka gruba, mięsista i ma czany spód jak gęsta smoła. Jeśli zwykła, to faktycznie nie ma sensu. Pamietajcie tylko o wywinięciu folii z zapasem - sora, że tak pouczam, ale znajomi za mało wywinęli i musieli dawać cieńszy styro i mieli jazdę, bo styro kupiony a tu gucio Cza zsumować grubość styro + grubość wylewki i jeszcze zapas, coby po ułożeniu terakoty czy parkietu swobodnie uciąć, zanim zamocujecie listwy. A pierwszą warstwę folii to na rurkach od wodu kłaść na chudziaka czy pod nie??? Bo jak pod to trza będzie ciąć folia pod rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale moje rurki wodne i odkurzaczowe to mogą być pod folią ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale moje rurki wodne i odkurzaczowe to mogą być pod folią ?? folię układa się pod rurkami wszelakimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ty w ogóle złota dziewczyna jesteś (ja nie złoce ja słodzę ) I zlote klapki mam nadzieje bede miec niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts