malka 04.08.2009 14:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale moje rurki wodne i odkurzaczowe to mogą być pod folią ?? folię układa się pod rurkami wszelakimi a dlaczemu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jello!! Malka, czytam ziewnik Brak emocji? To sie ciesz...chyba jak na jedna budowe to juz wyczerpalas swoj limit A ten styropian to sie swieci?..jak sie swieci to bierz...mi tam sie wszystko podoba, co sie swieci... Malgos, WOW zlote krance do krencenia... Tez tak kcem... Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jak dasz rurki na folie to się folia nie uszkodzi a styropian ładnie do rurek dotnie. a tak będzie nieregularny garb do obłożenia styro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie tylko krance beda zlote tam. Malz mi pozlocil pudelko na chusteczki higieniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jak dasz rurki na folie to się folia nie uszkodzi a styropian ładnie do rurek dotnie. a tak będzie nieregularny garb do obłożenia styro. ale rurki odkurzacza mi juz do wylewki (zastanej) przymocowali, musze toto odkrecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Maja, ja lubie emocje, najbardziej te pozytywne.....tak bym chciała iść na budowę, otworzyc drzwi, a tam........ rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 04.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Maja, ja lubie emocje, najbardziej te pozytywne.....tak bym chciała iść na budowę, otworzyc drzwi, a tam........ rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Niepoprawna optymistka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no co...nie można pomarzyć i tak subtelna jesteś, inni użyli by słowa "naiwna" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dzień dobry Jak to miło zajrzeć i czegoś nowego się nauczyć Byle do przyszłego roku tego nie zapomnieć, jak będę kłaść rurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja nadal nie wiem czy te odkurzaczowe odkręcać cześć Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Maja, ja lubie emocje, najbardziej te pozytywne.....tak bym chciała iść na budowę, otworzyc drzwi, a tam........ rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego, aby bawic sie, aby bawic sie, aby bawic sie na calego. Fantaaaazja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wredna małapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Oj Malko -jeszcze zatęsknisz za tym etapem ja mieszkam trzeci m-c i już bym chetnie od nowa budowała.. aż mnie nosi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Oj Malko -jeszcze zatęsknisz za tym etapem ja mieszkam trzeci m-c i już bym chetnie od nowa budowała.. aż mnie nosi .... gupia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Oj Malko -jeszcze zatęsknisz za tym etapem ja mieszkam trzeci m-c i już bym chetnie od nowa budowała.. aż mnie nosi .... gupia albo uzależniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 rurki pod wylewką, dach ocieplony, karton gipsy się cudnie bielą.....tak bym chciała...podskoczyłabym z emocji Oj Malko -jeszcze zatęsknisz za tym etapem ja mieszkam trzeci m-c i już bym chetnie od nowa budowała.. aż mnie nosi .... gupia albo uzależniona o ty juz lepiej - da sie leczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przede wszystkim nie należy juz w żadnym wypadku ogladać nowych projektów domów i magazynów ownętrzach -bo wtedy własne się przestaje podobać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przede wszystkim nie należy juz w żadnym wypadku ogladać nowych projektów domów i magazynów ownętrzach -bo wtedy własne się przestaje podobać ... a ten etap to ja już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przede wszystkim nie należy juz w żadnym wypadku ogladać nowych projektów domów i magazynów ownętrzach -bo wtedy własne się przestaje podobać ... a ten etap to ja już mam no ja miałam nasilenie objawów na etapie kładzenia płytek -byłam gotowa zdzierać te już przyklejone i wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wredna małapa Jak Ty do mnie mowisz, co? Winko sobie kupilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts