aniawmuratorze 04.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ale moje rurki wodne i odkurzaczowe to mogą być pod folią ?? folię układa się pod rurkami wszelakimi a dlaczemu ?? bo wtedy łatwiej styro rozłożyć gupia fiolia nie przeszkadza najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no i co z tą opowieścią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 skopiowałam z dziennika Pojechałam wieczorem na zakupy i tak wracająć przyszło mi do głowy, co by zobaczyć czy da sie folię wcisnąc pod odkurzaczowe rurki, pojechałam więc i na budowę. A że miałam przy sobie aparat, zaczęłam cykac foty moich pięknych tynków... a ,że ciepełko na dworze, otwarłam drzwi na taras, co by powietrze trochę pocyrkulowało. Tak łaziłam i cykałam, łaziłam i cykałam....najpierw na górze, milion zdjęć dziury, okienek, tynków, łazienki i pralni, zeszłam na dół, kuchnia, salonik, goscinny, ....jeszcze kilka z zewnątrz, aaaaaaaaa przecież jeszcze łazienka i kotłownia. Poszłłam więc do łazienki, a że robiło się juz mocno ciemno, postanowiłam zaświecić "jupitery"....ale gdzie ta lampa...hm.....w kotłowni....po omacku wchodzę, i................słyszę jakiś szelest, coraz głośniejszy...........tak na wysokości mojej głowy, ale w głębi kotłowni. Pierwsza myśl...ktoś wlazł przez taras, na kota czy szczura za wysoko (naiwności ), potem...może okno w kotłowni otwarte zostało i folią ochronną rzuca (jeszcze większa naiwność)..... ale có,trza wejść i zobaczyć co lub kto to....latarka w samochodzie, lampa w kotłowni....ale mam aparat, poświecą sobie lampą No to pomału ,pocichu...wchodzę..."oswietlam"...nic nie widzę, Tu nic nie ma coś jest, słysze to jeszcze raz światełko.......nikle , bo nikłe ...ale widzę widzę mojego potencjalnego mordercę http://lh5.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SninrOCwhBI/AAAAAAAADDI/JgKgsKmSWvY/s640/DSCN4646.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 no ciśnienie mi znów skoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ania - to masz namiastkę tego jak ja sie czułam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To samiczka kopciuszka często zamieszkują w zabudowie miejskiej i wiejskiej, kamieniołomach, tereny kamienistych i ruderalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a tak biedactwo chałas robiło http://lh4.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SniueU3KmgI/AAAAAAAADDk/mjCZsVaqnLs/s640/DSCN4636.JPG nawet nie wiem kiedy zrobiłam te zdjęcia - znaczy wiem, oswietlając sobie kotłownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a już myślałam że nie poczytam bo mi internet padł ale ożył po kopniaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 To samiczka kopciuszka często zamieszkują w zabudowie miejskiej i wiejskiej, kamieniołomach, tereny kamienistych i ruderalnych o rany a ja myslałam,że ptaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jejku, mi tez net z wrazenia padl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 malka umie budować napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oj miałam Ci napiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kurcze, ale dobrze, ze sie nie zamotala ptaszka bo ja tak kiedys martwa jaskolke odkrylam w galerii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 tak na dobrą sprawę nie miała sie w co zamotac, ale cholera gdzieś wleciała i nie miałam jej jak na dwór pokierować jutro pojadepootwierać wszystkie okna, co by mały strachacz mógł opuścic moje włości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Dobrze, ze to nie golab. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 u nas nie ma gołębi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wszystkie wystrzelałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Och, Ty wielka sercem Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 04.08.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 słyszłaś powiedzenie....mientkie serce - zasrane podwórko , czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts