lidszu 05.08.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 weź łopate do sniegu, zrób scieżkę do drzwi wejściowych, toalety , kuchni i kompa - wystarczy, a trwa kilka minut może tak zrobię , chociaż wszystkie rzeczy spadłby po schodach w dół do mamy Świetny pomysł, ona jest pedantyczna, więc pewnikiem by zaraz wszystko posprzątała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 U nas na chudziaka wyłożymy albo papę albo folię potem styro i inne gady i folia od hydraulika - chyba będzie git co? Będzie gites, Monika, jak papę, to tylko termozgrzewalną i tylko wtedy jest sens, jeśli na ścianach fundamentowych miałaś właśnie taką termozgrzewalną położoną i ona wystaje kilka centymetrów, bo wtedy ją się łączy. Jeśli nie masz lub nie wystaje, to szkoda kasy. Papę mam i wystaje co prawda w kilku miejscach już się jej nieźle oberwało tylko że to chyba nie jest termozgrzewka Hmm to będzie 2x folia Moja papa też była sponiewierana, czyściłam ją octem, pazurami na kolanach Termozgrzewalna jest taka gruba, mięsista i ma czany spód jak gęsta smoła. Jeśli zwykła, to faktycznie nie ma sensu. Pamietajcie tylko o wywinięciu folii z zapasem - sora, że tak pouczam, ale znajomi za mało wywinęli i musieli dawać cieńszy styro i mieli jazdę, bo styro kupiony a tu gucio Cza zsumować grubość styro + grubość wylewki i jeszcze zapas, coby po ułożeniu terakoty czy parkietu swobodnie uciąć, zanim zamocujecie listwy. A pierwszą warstwę folii to na rurkach od wodu kłaść na chudziaka czy pod nie??? Bo jak pod to trza będzie ciąć w kolejności: - chudziak - folia lub papa (z wywinięciem na ściany koniecznie za dylatacją czyli przy samej ścianie) - 2 warstwy styropianu - folia pod rurki - rurki - jastrych czyli ostatnia wylewka. Na ogrzewanie podłogowe 6-8 cm - no i klepka, terakota czy co sobie Paniusia życzy Jak coś nie teges, to pytać - jak wiedzieć, to odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Aniu w życiu, przecież styropian jest po to by nie przewodził, chcesz zamknąć rurki w termosie. A może Ty kochaniutka takie żarty sobie robisz, a ja tak na poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Aniu w życiu, przecież styropian jest po to by nie przewodził, chcesz zamknąć rurki w termosie. A może Ty kochaniutka takie żarty sobie robisz, a ja tak na poważnie ale Ania mówiła o rurkach wody i odkurzacza, nie od ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Aniu w życiu, przecież styropian jest po to by nie przewodził, chcesz zamknąć rurki w termosie. A może Ty kochaniutka takie żarty sobie robisz, a ja tak na poważnie ale Ania mówiła o rurkach wody i odkurzacza, nie od ogrzewania centralnie mnie powaliłaś Cześć Malka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Aniu w życiu, przecież styropian jest po to by nie przewodził, chcesz zamknąć rurki w termosie. A może Ty kochaniutka takie żarty sobie robisz, a ja tak na poważnie ale Ania mówiła o rurkach wody i odkurzacza, nie od ogrzewania centralnie mnie powaliłaś Cześć Malka ja sama się powaliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 czesc Malka, co dobrego? kiedy przeprowadzka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale bym sie z kims napila... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 najpierw kladzie się fiole potem 1 warstwę styro potem rurki potem druga warstwa styro Aniu w życiu, przecież styropian jest po to by nie przewodził, chcesz zamknąć rurki w termosie. A może Ty kochaniutka takie żarty sobie robisz, a ja tak na poważnie ale Ania mówiła o rurkach wody i odkurzacza, nie od ogrzewania centralnie mnie powaliłaś Cześć Malka ja sama się powaliłaś noooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malgos ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale bym sie z kims napila... tego winka co se kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale bym sie z kims napila... tego winka co se kupiłaś Jakiego winka? Anjaaaa, w pracy nie mozesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Winko sobie kupilam. no to z wczoraja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos już widziałam oczami wyobraźni alu pexy między dwoma warstwami styropianu czesc Malka, co dobrego? kiedy przeprowadzka ? a Ty chcesz mnie wkurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Winko sobie kupilam. no to z wczoraja wczoraj...to już wieczność dla winka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Winko sobie kupilam. no to z wczoraja wczoraj...to już wieczność dla winka No stoi tu jakis brudny kieliszek... To winko bylo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 05.08.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka nie chce, ale masz jakis termin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Winko sobie kupilam. no to z wczoraja wczoraj...to już wieczność dla winka No stoi tu jakis brudny kieliszek... To winko bylo? widać, że sikacz toto nie był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka nie chce, ale masz jakis termin taaaaaaaaaaaaaa, 2032....... , 23 luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts