e-Mandzia 05.08.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos to chyba ja wczoraj jakieś winko piłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos to chyba ja wczoraj jakieś winko piłam duzo tego winka musiało być, skoro z pamięcia krucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jello! Malka! Zyjesz? Takie morderstwo z premedytacja zorganizowane...ale ten to juz cyba swoje odsiedzial w lochach Twojej piwnicy I co ptaszkowi zrobilas? Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Winko sobie kupilam. no to z wczoraja wczoraj...to już wieczność dla winka No stoi tu jakis brudny kieliszek... To winko bylo? widać, że sikacz toto nie był Chyba musze sobie dzisiaj tez kupic, co by sobie przypomniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Majeczka...siediała ptaszyna i wygnac sie nie dała.....chyba jej dobrze w moim domu a piwnicy nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos to chyba ja wczoraj jakieś winko piłam duzo tego winka musiało być, skoro z pamięcia krucho obawiam się, żę to jednak demencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos to chyba ja wczoraj jakieś winko piłam duzo tego winka musiało być, skoro z pamięcia krucho obawiam się, żę to jednak demencja taaaaaa....ja też się tak tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 dobry ten termos to chyba ja wczoraj jakieś winko piłam duzo tego winka musiało być, skoro z pamięcia krucho obawiam się, żę to jednak demencja taaaaaa....ja też się tak tłumaczę Myślisz, że od soboty by mnie tak trzymało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... malka, jak nie na chlańsko, to ja bym nie jechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Majeczka...siediała ptaszyna i wygnac sie nie dała.....chyba jej dobrze w moim domu a piwnicy nie mam Sorrrrryyyy...niedokladny czytacz jestem...w kotlowni mialo byc! To co tam tak ciemno jak w lochach, ze poswiecic sobie musialas...czegos nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... malka, jak nie na chlańsko, to ja bym nie jechała ja też nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Majeczka...siediała ptaszyna i wygnac sie nie dała.....chyba jej dobrze w moim domu a piwnicy nie mam Sorrrrryyyy...niedokladny czytacz jestem...w kotlowni mialo byc! To co tam tak ciemno jak w lochach, ze poswiecic sobie musialas...czegos nie rozumiem... bo to juz ok 21.30 było, ciemno na dworze, a ja jedyne oświetlenie jakie mam w domu to ta lampa co w kotłowni stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 05.08.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 aaaaa....zapomnialam, ze juz moze byc ciemno o tej godzinie niepoprawny emigrant jestem....sorrrry nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ja jedyne oświetlenie jakie mam w domu to ta lampa co w kotłowni stała dobrze, że nie w podłodze ta lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ja jedyne oświetlenie jakie mam w domu to ta lampa co w kotłowni stała dobrze, że nie w podłodze ta lampa się koleżance dowcip wyostrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 chyba pójdę na wyprzedaże, kupię sobie sandały - na zimę jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tylko pamietaj z gruba podeszwą, co by stóp nie odmrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... malka, jak nie na chlańsko, to ja bym nie jechała ja też nie jadę Nie lubisz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a ja jedyne oświetlenie jakie mam w domu to ta lampa co w kotłowni stała dobrze, że nie w podłodze ta lampa się koleżance dowcip wyostrzył bo ja to czasami złośliwa jestem ale tu nic złego - nie, nie. Ale jak chcesz, to możesz mi mówić Mała Mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts