e-Mandzia 05.08.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tylko pamietaj z gruba podeszwą, co by stóp nie odmrozić tylko co z piętami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... malka, jak nie na chlańsko, to ja bym nie jechała ja też nie jadę Nie lubisz mnie? Lubie Cię, ale mam resztę rozumku, z którego czasem korzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Malka, a Ty w dzien w srode nie dalabys rady podjechac nie na chlansko, ale tak na obiad z BetaGreta? O 13-ym mysle... Przeciez nie musisz zelastwa przywozic... malka, jak nie na chlańsko, to ja bym nie jechała ja też nie jadę Nie lubisz mnie? Lubie Cię, ale mam resztę rozumku, z którego czasem korzystam Naprawde? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Yyyy...eeee... a tak w ogole, to moze ja zelastwu jakis transport zorganizuje, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dziewczyny a leasing na ciuchy to dajom ? bym se ze dwie bluzki może wzięła odwala mi - wiem, to od tej duchoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Yyyy...eeee... a tak w ogole, to moze ja zelastwu jakis transport zorganizuje, co? ok, ok....najpierw obiadki proponuje, a potem odbiera mi jedyny rozsądny powód do odwiedzin Madzia ale z prawem pierwokupu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Yyyy...eeee... a tak w ogole, to moze ja zelastwu jakis transport zorganizuje, co? ok, ok....najpierw obiadki proponuje, a potem odbiera mi jedyny rozsądny powód do odwiedzin No guuupia, ale powod do odwiedzin wymaga samochodu, a picie sie z tym kloci jakby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 05.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Madzia ale z prawem pierwokupu ? dałabym im troche pobiegać Kompletnie ogołocona jestem ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Yyyy...eeee... a tak w ogole, to moze ja zelastwu jakis transport zorganizuje, co? ok, ok....najpierw obiadki proponuje, a potem odbiera mi jedyny rozsądny powód do odwiedzin No guuupia, ale powod do odwiedzin wymaga samochodu, a picie sie z tym kloci jakby... a na drugi dzień można wracać brumem, nie ? Madzia - mam to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wątpisz Yyyy...eeee... a tak w ogole, to moze ja zelastwu jakis transport zorganizuje, co? ok, ok....najpierw obiadki proponuje, a potem odbiera mi jedyny rozsądny powód do odwiedzin No guuupia, ale powod do odwiedzin wymaga samochodu, a picie sie z tym kloci jakby... a na drugi dzień można wracać brumem, nie ? Madzia - mam to samo Aaaaaaaaaaa, no to trzeba bylo tak od razu... To kiedy? Bo jak moj malz przyleci to bede miala jakby troche mniej czasu na ploty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 05.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dziewczyny przecież ja was ajlawju tylko ten zwierzyniec mnie czasem wkurza e-Mandzia - dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 05.08.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam sie i ide spać,bo mnie dzisiaj w robocie zajechali kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 bry wieczorkiem wróciłam z budowy i powiem :tymi rencami zafoliowałam dwie podłogi - mój pokoik i kuchnię W życiu bym nie przypuszczała, że rozłożenie folii to taka ciężka robota 30 m2 w jednym kawałku tu za długo, tam za krótko , no masakra - ale się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 malka dzielna jesteś rozkładałam w jednym pomieszczeniu i to bez rurek i we dwójke a i tak się namęczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 z kuchnią się namęczyłam, kanaliza, woda, zimna, ciepła jakaś jeszcze jedna rura wodna no i sterczaca odkurzaczowa, ale dobrze jest. A salon to bedę w dwóch kawałkach robić, po pierwsze - najszersza folia jaka mam to 6m, no i ni cholery ponad 40 m2 bym nie dała rady. Głupia folia, a tyle emocji chetnie pooglądała bym foty z układania folii i styro - ma ktoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Na mnie jakby nie licz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a co cie interesuje dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 05.08.2009 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Małgoś -zawiodłaś mnie Efilko - tak w ogóle....biegam po dziennikach i oglądam, kiedy dylatacje włozyć, jakfolia w rogach jest połozona, jaki styropian i jak kładziony - no takie tam , bo to tak naprawdę pierwsza moja samodzielna praca przy budowie. Jak spieprze, to wylewki bedą nieteges - a tego chcę uniknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.08.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Sorry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts