malka 06.08.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zawiozłam styropian na budowę....ło matko, cały pokój styropianu zawiozłam Teraz trza to rozłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ps. mam termozgrzewkę - mąż mnie uświadomił no bez tych chłopów, to ani rusz no popacz na Małgoś, nic nie ruszana A skad Ty to wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ps. mam termozgrzewkę - mąż mnie uświadomił no bez tych chłopów, to ani rusz no popacz na Małgoś, nic nie ruszana A skad Ty to wis? to chyba płó Polski wie taką dziewicę z siebie robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ps. mam termozgrzewkę - mąż mnie uświadomił no bez tych chłopów, to ani rusz no popacz na Małgoś, nic nie ruszana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ps. mam termozgrzewkę - mąż mnie uświadomił no bez tych chłopów, to ani rusz no popacz na Małgoś, nic nie ruszana A skad Ty to wis? to chyba płó Polski wie taką dziewicę z siebie robisz Dziewica bylam 3 razy... Kazden jeden dawal sie nabrac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ps. mam termozgrzewkę - mąż mnie uświadomił no bez tych chłopów, to ani rusz no popacz na Małgoś, nic nie ruszana A skad Ty to wis? bo płaczesz czasami, tu i tam i o lwach napalonych dumasz, to co mam myśleć kochana, no ale może jestem w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziewica bylam 3 razy... Kazden jeden dawal sie nabrac. jak nic z Orleanu musisz być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziewica bylam 3 razy... Kazden jeden dawal sie nabrac. jak nic z Orleanu musisz być Noooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 06.08.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziewica bylam 3 razy... Kazden jeden dawal sie nabrac. jak nic z Orleanu musisz być Noooo. Ja w pierwszej chwili przeczytałam z Orlenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2009 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Dziewica bylam 3 razy... Kazden jeden dawal sie nabrac. jak nic z Orleanu musisz być Noooo. Ja w pierwszej chwili przeczytałam z Orlenu dobrze, że piszecie, trochę relaksu od tych cyferków mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.08.2009 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 i ja mam cos ze wzrokiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Taaaa, widzialyscie kiedys dziewice na Orlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Taaaa, widzialyscie kiedys dziewice na Orlenie? tak, czasem mój znajomy tam tankuje, a często z córka jeździ Mała ma 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Taaaa, widzialyscie kiedys dziewice na Orlenie? tak, czasem mój znajomy tam tankuje, a często z córka jeździ Mała ma 2 lata Uchwyt na srajtasme zanotowala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2009 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Taaaa, widzialyscie kiedys dziewice na Orlenie? tak, czasem mój znajomy tam tankuje, a często z córka jeździ Mała ma 2 lata Uchwyt na srajtasme zanotowala? taaaaaajest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Grzeczna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 oooooooooo to se nie montuje, ja lubie być niegrzeczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No wiesz, faceci lubia dziewczynki grzeczne ... parami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 06.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 No wiesz, faceci lubia dziewczynki grzeczne ... parami. aaaaaaaaaaaaa, parami to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 06.08.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Pięknego kopciuszka-mordercę przyłapałaś na baraszkowaniu w kotłowni Ja miałam w czerwcu całę rodzinkę kopciuszków w kuchni Czyli jednak folia Moi już ponoć styropian rozkładaja Dziś skończyli wodę i właśnie próbę robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts