Fenix999 08.08.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ty pomalowałaś usta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Fenix - co Ci wycieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ty pomalowałaś usta Dobry z Ciebie obserwator, ale nieeee, szukalam telefonu. I dobrze, bo mi wypadl z torebki, a bez telefonu jak bez reki, nie wyobrazam sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a taraz lepiej ? boli pewnie obojczyk i klata z piersiami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nooo... I cos mnie glowa z tylu zaczela bolec oprocz tego, jednak musialam sie walnac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Fenix - co Ci wycieli przecież wiesz że mnie się wszystko z dupą kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Fenix - co Ci wycieli przecież wiesz że mnie się wszystko z dupą kojarzy Nie sciemniaj, cenzure ponury juz dawno temu zniosl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 To wszystko przez to że się dzisiaj mocno w główkę walnałem w szałasie (patrz dziennik) i jakże piękne słowo dupa wydawało mi się niestosowne. Ale już otrzezwiałem i mi przeszło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nooo... I cos mnie glowa z tylu zaczela bolec oprocz tego, jednak musialam sie walnac... Małgoś, najczęstrzym urazem przy tego typu wypadkach jest uraz kręgosłupa typu smagnięcia biczem. Dlatego twierdzę, że powinnaś iść w poniedziałek do lekarza, a w kołnierzu może nie będziesz wygladać równie atrakcyjnie jak na szpilkach, ale nie zaszkodzi ponosić. Fenix musze poczytać dziennik, bo nie bardzo kumam o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 acha, juz zlapałam...piznąłeś się w głowę i myślałeś,że Siwy Ci dupę wyciął - w dużym skrócie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Eee tam , dziadostwo odstawiałem i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 acha, juz zlapałam...piznąłeś się w głowę i myślałeś,że Siwy Ci dupę wyciął - w dużym skrócie Nieeeee , jeszcze gorzej . TO BYŁA AUTOCENZURA i chciałem to jakoś zgrabnie ukryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nooo... I cos mnie glowa z tylu zaczela bolec oprocz tego, jednak musialam sie walnac... Małgoś, najczęstrzym urazem przy tego typu wypadkach jest uraz kręgosłupa typu smagnięcia biczem. Dlatego twierdzę, że powinnaś iść w poniedziałek do lekarza, a w kołnierzu może nie będziesz wygladać równie atrakcyjnie jak na szpilkach, ale nie zaszkodzi ponosić. Fenix musze poczytać dziennik, bo nie bardzo kumam o co chodzi Ale myslisz, zeby isc do internisty i ewentualnie potem jak mnie skieruje to do ortopedy, czy tak czy inaczej isc do ortopedy? Glowa poleciala mi to przodu i tak trzymalam, jakby instynktownie usztywnilam sie, zeby sie jak najmniej ruszac, ale nigdy nic nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Pieprzyć cenzurę, ale fakt ...nie załapałam,ze Ci o dupe chodzi....myslałam,ze straciłeś coś bardziej istotnego dla faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 08.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kurde zaczyna być ciekawie i z pieprzykiem , skoro na temat pieprzenia już zeszliśmy , ale ja już spanko zaraz będe odstawiał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a przed spankiem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie odpowiedzialas mi Pani rehabilitantko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie odpowiedzialas mi Pani rehabilitantko. fuck - stronka mi przeskoczyła jeszcze nie,, jeszcze nie (a bronić się będę z mastektomii) Powinnaś iść do lpk, pójście do ortopedy (prywatnie) mija się z celem (nie znam takiego, który w gabinecie miałby Rtg, nie mówiąc o TK), a do lekarza z NFZ i tak musisz mieć skierowanie Gdyby zaczęła boleć Cie głowa, miałabyś zawroty albo nudności, zaczęły by drętwieć Ci ręce albo nogi - to nie ma na co czekać do poniedziałku zasuwaj na dyżur do szpitala, albo wzywaj pogotowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts