malgos2 08.08.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 To OK, napierdziela mnie szyja coraz bardziej... Zobaczymy, co jutro bedzie. Nie chce sie tez nakrecac za bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Tak w ogóle boli, czy jak wykonujesz konkretny ruch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Najbardziej to jak przechylam glowe na lewo, to po prawej... A jak ruszam glowa na boki znaczy sie nie krece, tylko przechylam to cus strzyka mi wtedy z tylu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Siedziałaś za kierowca .pas przechodził Ci przez lewy obojczyk i prawe biodro ? Pewnie zrobili Ci tylko Rtg, ale ono wykaże tylko ewentualne uszkodzenia kości, tkanek miękkich już nie Uszkodzenia więzadeł stabilizujacych kręgosłup i międzykręgowych krwiakii stłuczenia nie sa widoczne na Rtg. Jeśli coś się bedzie zmieniać in minus wal do lekarza i domagaj się TK. Boli Cię na 5 mów, że na 7-8 (w 9-10 nie uwierzą ) Jeśli w przeciągu 3 dni, sytuacja się nie pogorszy, znaczy, że do większych uszkodzeń nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Dokladnie tak siedzialam i tak mnie boli - z lewej na prawa... Dobra, bede pytac jak by co... A do lekarza jak najbardziej sie wybieram - jak nie do swojego LPK to do Promedisu pojade prywatnie, nie bede sie prosic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgoś w każdym szpitalu masz SOR, nie pitol się tylko idź tam, boli Cie szyja , bark ,potylica i masz zawroty głowwy, z tym Cię nie odeśla zrobią Ci badania, na oko to wiesz....a tak bedzie jasne. TK, to podstawa po takich wypadkach, ja bym mordę wydarła ostatkiem sił gdyby chcieli mnie zbyś rentgenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No dobra, dobra... Tylko mi jutro nie pasuje za bardzo, bo pracuje caly dzien. Jak mi sie nic nie bedzie dzialo, to w poniedzialek rano sie tam wybiore... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Małgoś w każdym szpitalu masz SOR, nie pitol się tylko idź tam, boli Cie szyja , bark ,potylica i masz zawroty głowwy, z tym Cię nie odeśla zrobią Ci badania, na oko to wiesz....a tak bedzie jasne. TK, to podstawa po takich wypadkach, ja bym mordę wydarła ostatkiem sił gdyby chcieli mnie zbyś rentgenem Jestem BARDZO ZA. Szczególnie, że pochowałam już kolegę , ktory olał takie bóle po uderzeniu z tyłu. Żebro przebiło serce 2 tygodnie po wypadku. Nikt nie zauważył, że niefortunnie pękło. Jak nie straszę - ja piszę jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie pierdziel,ze godziny czasu nie znajdziesz Małgośka, to nie są żarty, moze nic Ci nie jest, może tylko stłukłaś m-s-o, a moze pozrywałaś więzadła, a to juz gorsza sprawa. Zostaw kompa,zadzwoń po taksówkę i z mina cierpiętnicy zapiaprzaj na najbliższy SOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Bosz... no juz mnie pochowaly no... Ale wiecie co... Napisali mi na wyniku rtg 20 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.08.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Bosz... no juz mnie pochowaly no... Ale wiecie co... Napisali mi na wyniku rtg 20 lat. Nooooo i jeszcze Ci po pijaku zdjęcie robili ... weź ... :)LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 22:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie pieprz, nikt Cie nie pochował, tylko wiem jak jest (no chyba, że szykujesz się zostać moja pacjentką ), no ale wiesz w wieku 20lat...szkoda bu było a w kwestii TK -gowa i odcinek szyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Bosz... no juz mnie pochowaly no... Ale wiecie co... Napisali mi na wyniku rtg 20 lat. Nooooo i jeszcze Ci po pijaku zdjęcie robili ... weź ... :)LOL Czlowiek jedzie grzecznie do domu, a paparazzi za nim wszedzie biegaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Nie pieprz, nikt Cie nie pochował, tylko wiem jak jest (no chyba, że szykujesz się zostać moja pacjentką ), no ale wiesz w wieku 20lat...szkoda bu było a w kwestii TK -gowa i odcinek szyjny Tylko nie wiem, czy sie przejma, bo ten drugi gosc udawal, ze mu sie kreci w glowie i ze go cos boli i opowiadal, ze uderzyl o zaglowek i tez mu tylko rentgena zrobili... Chyba, ze mu nie chcieli po pijaku TK robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Ale wiecie, co przeczytalam... Ze przy chorej tarczycy trzeba miec zaswiadczenie od endo o braku przeciwskazan do badania i podania kontrastu i aktualne wyniki t3, t4 i tsh. Nooo to musze dralowac najpierw do endo i diagnostyki na badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 ja jak jestem na bani, to tez mi się w głowie kreci i to bez zadnego urazu. Mówię Ci, boli Cię kark, głowa, masz zawroty i mdłości - to typowe objawy wstrząśnienia mózgu, ból karku wskazuje na uraz - nie odpuszczą, no chyba ,ze trafisz na totalnych ignorantów i konowałów. Jeśli odeślą Cię do domu, bez badań, poproś o ich nazwiska - migiem zmienia zdanie Nie widze powodów, byś robiła TK prywatnie -to jest zasrany obowiązek SOR -u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 a po kij Ci kontrast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 A ja myslisz wiem, po co jest kontrast... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 jak Ci beda robić TK nerek, wątroby(choc też nie zawsze) ...bla bla bla...to może, podkreślam może...podadzą Ci kontrast, przy TK głowy, czy kregosłupa nie jest to stosowane (no chyba,że w przypadku podejrzebia nowotworu). Małgoś to kosztuje, to zajmuje czas....kto by się " bawił" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No to patrz, 270 zl... http://www.spectramedical.pl/cennik_badan.html Mozliwe to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts