malka 08.08.2009 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no, jak najbardziej ...ja w lutym chyba, za lędżwiowy płacilam 3 stówy. Tylko to pewnie cena za jedena okolice anatomiczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No wlasnie, tez tak pomyslalam... Glowa i szyja to juz by bylo razy 2. Ale jak sie nie uda w szpitalu to wybule, co mi tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.08.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 co się nie uda nie uda sie jak wejdziesz z uśmiechniętym dziubem i grzecznie poprosisz o badanie, bo sie niepokoisz Zastosuj się do moich i Nefer rad - a wyjdziesz do domu (albo na oddzial) z wynikiem na płytce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.08.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 No dobra, dobra... I'll do my best. Teraz mi sie przypomina, jak ten ciul z ciezarowki glupio mi sie pytal, czy chce pogotowie, taksowkarz mowi, ze jasne, a ten z 5 razy sie zapytal, bo przeciez ja sie musze zgodzic... No kuzwa nie... Pierdyknal we mnie kij wie iloma tonami a ja pojde sobie do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 z historii wypadkowych Pewnego poranka slubny odwoził mnie do pracy i ni z gruchy ni z pietruchy gość nam wskoczył na maskę,przeleciał przez samochód, pół jezdi i wyladował na pasie przeciwnym. Myślałm,ze trzeba wzywać zakład pogrzebowy, a gościu się pozbierał i mówi,ze idzie do domu Siłą go zatrzymałam do przyjazdu karetki (40 minut - pogotowie 600 metrów dalej ) Wracałam kiedyś wieczorkiem do domu,prawidłowo lewą strona , poboczem...gość wyprzedzał ciężarówkę.....reszty nie pamiętam ...obudzilam sie rano w rowie a Ty się staraj ... i nie gadaj do mnie w obcych językach, bo ja na etapie Ulicy Sezamkowej i Hello Bob jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 właśnie skończyłam piąte martini - oczywiście za Twoje zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A ja druga lampke wina, wiecej nie mam. No to bania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 nie podzielę się...nalałam następne - ostatnie jeeeeee, jak mi dzisiaj smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Narobilas sie jak dziki osiol... Ja tez mam martini, ale oliwek mi sie szukac nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 oliwki mam , ale nadziewane papryczkami nie lubię jak mi cos w martini pływa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 A ja nawet lubie, ale tak w ogole to wole winko. Kurde, moja mama jak sie dowiedziala to powiedziala tylko: ja to mam szczescie... No bo to nie moje nieszczescie w zasadzie juz by bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 albo się spiłam, albo niekumata jestem...szczeście, nieszczęście nie chwytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 albo się spiłam, albo niekumata jestem...szczeście, nieszczęście nie chwytam A mnie o wstrzas mozgu podejrzewasz. No ze to jest jej szczescie, ze mi sie nic nie stalo, bo gdyby sie stalo, to mnie by to juz walilo, ona mialaby problem, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 aaaaaaaaaa, no już lepiej, kochana, teraz to duzymi drukowanymi do mnie poproszę ale w zasadzie tak jest, że kłopot maja ci co zostali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Trzeba by isc spac, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 mam jeszcze pół szklaneczi, a na Kuchnia tv właśnie robią kluski szpinakowe , więc Ty odpoczywaj, a ja się jeszcze kulinarnie podokształcam śpij dobrze i jakby co to wiesz ...112, albo taksówa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Mnie sie jeszcze az tak mocno spac nie chce, ale sie wyciagne na plasko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 się wyciągaj, tak by wygodnie było ...a ja sobię kąpiel przygotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.08.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Moze wreszcie Ci woda nie wystygnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.08.2009 00:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 nalewa się - gorąca -taka jaka lubie (wiem ,że niezdrowo -uprzedzam ewentualne moralizowanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts