Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

co się nie uda :evil:

nie uda sie jak wejdziesz z uśmiechniętym dziubem i grzecznie poprosisz o badanie, bo sie niepokoisz :roll:

Zastosuj się do moich i Nefer rad - a wyjdziesz do domu (albo na oddzial) z wynikiem na płytce

No dobra, dobra... I'll do my best.

Teraz mi sie przypomina, jak ten ciul z ciezarowki glupio mi sie pytal, czy chce pogotowie, taksowkarz mowi, ze jasne, a ten z 5 razy sie zapytal, bo przeciez ja sie musze zgodzic... No kuzwa nie... Pierdyknal we mnie kij wie iloma tonami a ja pojde sobie do domu... :evil: :evil: :evil:

z historii wypadkowych

Pewnego poranka slubny odwoził mnie do pracy i ni z gruchy ni z pietruchy gość nam wskoczył na maskę,przeleciał przez samochód, pół jezdi i wyladował na pasie przeciwnym.

Myślałm,ze trzeba wzywać zakład pogrzebowy, a gościu się pozbierał i mówi,ze idzie do domu :o

Siłą go zatrzymałam do przyjazdu karetki (40 minut - pogotowie 600 metrów dalej :evil: )

Wracałam kiedyś wieczorkiem do domu,prawidłowo lewą strona , poboczem...gość wyprzedzał ciężarówkę.....reszty nie pamiętam ...obudzilam sie rano w rowie :evil:

a Ty się staraj ...

i nie gadaj do mnie w obcych językach, bo ja na etapie Ulicy Sezamkowej i Hello Bob jestem :oops:

mam jeszcze pół szklaneczi, a na Kuchnia tv właśnie robią kluski szpinakowe , więc Ty odpoczywaj, a ja się jeszcze kulinarnie podokształcam :D

śpij dobrze i jakby co to wiesz ...112, albo taksówa