frosch 25.02.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 zawsze mozesz strzelac.........http://probnik.blox.pl/resource/oczko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A ja bym sie chciala nauczyc strzelac... na Fabrycznej jest fajna strzelnica - nic prostrzego, idziesz i uczysz się Gdzie na Fabrycznej? W jakim miescie znaczy sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A ja bym sie chciala nauczyc strzelac... na Fabrycznej jest fajna strzelnica - nic prostrzego, idziesz i uczysz się Gdzie na Fabrycznej? W jakim miescie znaczy sie? w Twoim , do mojego bym Cię nie ciągała ale wyrabana strzelnica jest w Chorzowiu miodzio i jacy fajni instruktorzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A ja bym sie chciala nauczyc strzelac... na Fabrycznej jest fajna strzelnica - nic prostrzego, idziesz i uczysz się Gdzie na Fabrycznej? W jakim miescie znaczy sie? w Twoim , do mojego bym Cię nie ciągała ale wyrabana strzelnica jest w Chorzowiu miodzio i jacy fajni instruktorzy A gdzie jest taka ulica w KRK? Lece sprawdzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam... http://www.kobra-sokol.pl/ochrona/strzelnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Mam... http://www.kobra-sokol.pl/ochrona/strzelnica to jest dokladnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Spoko. Nauczyc sie tylko chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Spoko. Nauczyc sie tylko chce. no ja wiem ja nie ukrywam,ze lubię postrzelać, frajda niekłamana nawet posiadam co nieco, ale w domu nie trzymam, bo dzieciak ma węch na srut jak pies na kiełbasę, a szkoda by było jakby ołów nmiał w du..lub co gorsza w innej części ciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Spoko. Nauczyc sie tylko chce. no ja wiem ja nie ukrywam,ze lubię postrzelać, frajda niekłamana nawet posiadam co nieco, ale w domu nie trzymam, bo dzieciak ma węch na srut jak pies na kiełbasę, a szkoda by było jakby ołów nmiał w du..lub co gorsza w innej części ciała Tez bym sie bala miec w domu szczerze mowiac. Ale ja bardziej o malza, ze mi szyby potlucze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 tylko o szyby się martwisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 uciekam z posterunku - to się chyba dezercja nazywa, ale muszę przygotować mięsko, na jutrzejszy obiad i szmaty do przedszkola młodemu wyprasować i....łoo,żesz ile ja mam jeszcze roboty dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Pa, pa. Dzieki siostro wojowniczko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.02.2009 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale kurna zdjecia wzgórza strategiznego wkleił se nawet przypomnialem jak wto wygląda.. więc ..co remis ze wskazaniem na wzgórze?? Umarłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale kurna zdjecia wzgórza strategiznego wkleił se nawet przypomnialem jak wto wygląda.. więc ..co remis ze wskazaniem na wzgórze?? Umarłam Oni tak juz drugi dzien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale kurna zdjecia wzgórza strategiznego wkleił se nawet przypomnialem jak wto wygląda.. więc ..co remis ze wskazaniem na wzgórze?? Umarłam Oni tak juz drugi dzien... no cio no cio... toz to jedyne rozsadne wyjscie było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale kurna zdjecia wzgórza strategiznego wkleił se nawet przypomnialem jak wto wygląda.. więc ..co remis ze wskazaniem na wzgórze?? Umarłam Oni tak juz drugi dzien... no cio no cio... toz to jedyne rozsadne wyjscie było.. No wiem, to wszystko przez Neferke, ze zniknela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 23:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ale kurna zdjecia wzgórza strategiznego wkleił se nawet przypomnialem jak wto wygląda.. więc ..co remis ze wskazaniem na wzgórze?? Umarłam Oni tak juz drugi dzien... no cio no cio... toz to jedyne rozsadne wyjscie było.. No wiem, to wszystko przez Neferke, ze zniknela. niech walczą, ponoć prawdziwy facet to trzech rzeczy potrzebuje: wojny, seksu i piwa dziennik do walk udostepniam bezterminowo,piwo, ewentualnie moge postawić, a seks to każdy we własnym zakresie niech sobie organizuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 llloooozzzziikkk spakojna spac idem bo jutro od rana walcze..7 arbajt..zas umowe musze sklecic zamowienia porobic..ale okolo 10 tej loozik juz powinien byc..aa i jescze jakis przedst handlowy ma pasc ale to tyz loozik..zczesze se gadzetów ..pogadam i tyle..dobrounoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dobranoc Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.02.2009 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 A ja jestem tak nakrecona, ze chyba nawet mam pomysl jak grzebka przycisnac... Troszke Twoj tekst przerobie i bedzie gites. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts