Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wyniki mam w ciągu godziny od badania (jeśli da sie je opracowac na miejscu), a jak do Gliwic wysyłają to trzeba tydzień czekać :roll:

Nie jest źle :D

A Twój kręgosłup to boli (jak zegniesz głowę do przodu to masz tam taki wystający kręg - tu boli, czy wyżej ( jak zaczyna się potylica) ?

Małgoś my się nie dogadamy gdzie Cię boli :lol: :lol: :lol:

Węź znajdz jakąś fotę człowieka w necie i walnij mi strzałkę w to miejsce :lol: :lol:

A czekanie jest nerwowe, ale mam swiadomość, że nic juz nie zmienię, gorzej przed badaniem....w poniedziałki najgorzej mam stracha...po weekendzie ręce moga byc małao precyzyjne :lol: :lol:

Badanie robione jest pod kontrolą USG, więc jak nie trafi od razu, to potem grzebie w środku, a to mało przyjemne jest, więc precyzja wskazana.

A juz wiem, gdzie boli, obstawiałam dobrze od początku :D górny przyczem mięśnia s-m-o, naciągnęłaś pewnie, bo gdybyś zerwała - gwarantuje - wiedziałabyś o tym

a na urlop to zasłużył :o

Pytanie :D

Ja teraz samojeden w robocie jezdem . I jak to zwykle bywa zaczynam mieć objawy maniakalno-depresyjno-paranoiczne . Lepiej mnie w droge pod koniec tygodnia nie włazić 8)

p.s. a jeszcze te Wasze (czytaj babskie) nocne gwałty i jak potem człowiek ma rano znalezc siły żeby się z wyra do roboty zwlec. :wink:

Kasia - starość nie radość :wink:

Małgoś - narazie to mi prawie 300 godzin praktyk brakuje, a papier musze do końca września oddać, dziś się właśnie dowiedziałam, ze w gabinecie gdzie miałam odbyć staż jest w pizdu chętnych na jedno miejsce :roll:

I marne mam szanse :roll:

Musze szukac innej placówki,a czasu coraz mniej :evil:

Madzia, no właśnie kończe jeść śniadanie i zapierniczam do roboty :roll:

na czczo styropianu układać się nie da, zwłaszcza drugiej warstwy.

Malka, ja widzę, że śniadanie jesz na kolację :roll:

a na budowę to PKS-em, czy z mleczarnią jedziesz ?, bo wiesz, że mleczarnia ma najszybszy transport - inaczej mleko się zsiada :D

O kurrrrrde, jak ja lubie takie sytuacje na uczelniach. Zawsze tak jest. Ktos se kartke zawiesi, ktos ja zdejmie i potem jaja... :-?

A moze w KRK cos znajdziesz? :roll: 8)

z zapisem na staż w 2016 - pewnie by się udało :roll: