malgos2 10.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Coraz jakby mniej... Tylko mi troche jeszcze chrzesci tam gdzie sie konczy kregoslup, a poza tym coraz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 kończy na górze czy na dole a ja mam wyniki bez zmian - czyli źle nie jest, choć dobrze też nie ale bedę żyła (do samej śmierci zresztą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 To juz masz wyniki? Super, ze nie jest gorzej, chociaz mogloby byc lepiej... Zalezy jak na to patrzec, ale chodzi mi o ten koniec gdzie mam glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Wyniki mam w ciągu godziny od badania (jeśli da sie je opracowac na miejscu), a jak do Gliwic wysyłają to trzeba tydzień czekać Nie jest źle A Twój kręgosłup to boli (jak zegniesz głowę do przodu to masz tam taki wystający kręg - tu boli, czy wyżej ( jak zaczyna się potylica) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzień dobry Paniom Życzę szybkiego powrotu do zdrowia . p.s. jeszcze tylko 3 dni w robocie i urlopik - yes, yes, yes.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 10.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 O matko, wiecie ja nie w temacie jestem co wam dolega dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Tam mnie nie boli, boli z boku, a tam gdzie sie potylica zaczyna tylko od czasu do czasu zachrzesci... To dobrze z tymi wynikami, bo mozna niezle pogryzc paznokcie w trakcie czekania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Dzień dobry Paniom Życzę szybkiego powrotu do zdrowia . p.s. jeszcze tylko 3 dni w robocie i urlopik - yes, yes, yes.... a na urlop to zasłużył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Małgoś my się nie dogadamy gdzie Cię boli Węź znajdz jakąś fotę człowieka w necie i walnij mi strzałkę w to miejsce A czekanie jest nerwowe, ale mam swiadomość, że nic juz nie zmienię, gorzej przed badaniem....w poniedziałki najgorzej mam stracha...po weekendzie ręce moga byc małao precyzyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Malka, jak masz ucho i wezel chlonny za uchem, to tak od tego wypuklego miejsca w dol. A chrzesci zupelnie gdzie indziej. Aaaaa to jak lekarz nie trafi to moze byc kanal jakis? Czy nie wyjdzie badanie po prostu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Badanie robione jest pod kontrolą USG, więc jak nie trafi od razu, to potem grzebie w środku, a to mało przyjemne jest, więc precyzja wskazana. A juz wiem, gdzie boli, obstawiałam dobrze od początku górny przyczem mięśnia s-m-o, naciągnęłaś pewnie, bo gdybyś zerwała - gwarantuje - wiedziałabyś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 10.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 a na urlop to zasłużył Pytanie Ja teraz samojeden w robocie jezdem . I jak to zwykle bywa zaczynam mieć objawy maniakalno-depresyjno-paranoiczne . Lepiej mnie w droge pod koniec tygodnia nie włazić p.s. a jeszcze te Wasze (czytaj babskie) nocne gwałty i jak potem człowiek ma rano znalezc siły żeby się z wyra do roboty zwlec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ale przystojniak nie dal doopy? Chyba Cie zatrudnie na rehabilitanta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 10.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Tam mnie nie boli, boli z boku, a tam gdzie sie potylica zaczyna tylko od czasu do czasu zachrzesci... mi to ciągle coś chrzęści - i to wszędzie mąż stwierdził, ze w końcu się rozsypię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Cześć Malka, noooooo gratuluję, Ty pracowita kobita jesteś, zupełnie jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Kasia - starość nie radość Małgoś - narazie to mi prawie 300 godzin praktyk brakuje, a papier musze do końca września oddać, dziś się właśnie dowiedziałam, ze w gabinecie gdzie miałam odbyć staż jest w pizdu chętnych na jedno miejsce I marne mam szanse Musze szukac innej placówki,a czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Madzia, no właśnie kończe jeść śniadanie i zapierniczam do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 O kurrrrrde, jak ja lubie takie sytuacje na uczelniach. Zawsze tak jest. Ktos se kartke zawiesi, ktos ja zdejmie i potem jaja... A moze w KRK cos znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 10.08.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Madzia, no właśnie kończe jeść śniadanie i zapierniczam do roboty na czczo styropianu układać się nie da, zwłaszcza drugiej warstwy. Malka, ja widzę, że śniadanie jesz na kolację a na budowę to PKS-em, czy z mleczarnią jedziesz ?, bo wiesz, że mleczarnia ma najszybszy transport - inaczej mleko się zsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 O kurrrrrde, jak ja lubie takie sytuacje na uczelniach. Zawsze tak jest. Ktos se kartke zawiesi, ktos ja zdejmie i potem jaja... A moze w KRK cos znajdziesz? z zapisem na staż w 2016 - pewnie by się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts