Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Malka, kiedys przez pierdzielone skapstwo lekarza rodzinnego przez 2 miesiace nie moglam brac tabsow (oj, nie bylo lekko), wiec juz wole sama robic te badania na wlasna reke, a potem przychodze z plikiem i mowia: o, dobrze, ze pani zrobila. :evil: :evil: :evil: Inna sprawa, ze zmusic mnie, zebym poszla nie jest lekko. :lol: :lol: :lol:

Ja rodzinnego mam nawiedzoną (kobieta), gdy przejmował pacjentów od innej doktórki (szła na emeryturę) większość dostała skierowanie na wszystkie możliwe badania "bo ona musi znać stan zdrowia swoich pacjentów" :o

Miałam wszystkie mozliwe badania krwi włącznie z prolaktyną po obciążeniu,mocz, kał, usg narządów wewnętrznych rtg płuc i kręgosłupa i tomografię głowy - to ostatnie skierowaniee mam do dzis w szufladzie, bo stwierdziłam,że to przegiecie jest, dawka promieniowania mie odstraszyła.

A jak ide do niej, to godzina w gabinecie :roll: czy z grypą, czy po skierowanie na badania - musi wypytać o wszystko :roll:

Ale z drugiej strony, gdzie jeszcze są tacy lekarze ?

Cześć Dziefcynki :D

Anja - no to finisz podłóg tuż tuż :D

Monia, to u was przedszkola sa czynne w wakacje :o

Małgoś, ja lubie wszystkie - dosłownie, ale Kraina jest obłędnie powalająca