malka 10.08.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 nie no to dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Malka, kiedys przez pierdzielone skapstwo lekarza rodzinnego przez 2 miesiace nie moglam brac tabsow (oj, nie bylo lekko), wiec juz wole sama robic te badania na wlasna reke, a potem przychodze z plikiem i mowia: o, dobrze, ze pani zrobila. Inna sprawa, ze zmusic mnie, zebym poszla nie jest lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ja rodzinnego mam nawiedzoną (kobieta), gdy przejmował pacjentów od innej doktórki (szła na emeryturę) większość dostała skierowanie na wszystkie możliwe badania "bo ona musi znać stan zdrowia swoich pacjentów" Miałam wszystkie mozliwe badania krwi włącznie z prolaktyną po obciążeniu,mocz, kał, usg narządów wewnętrznych rtg płuc i kręgosłupa i tomografię głowy - to ostatnie skierowaniee mam do dzis w szufladzie, bo stwierdziłam,że to przegiecie jest, dawka promieniowania mie odstraszyła. A jak ide do niej, to godzina w gabinecie czy z grypą, czy po skierowanie na badania - musi wypytać o wszystko Ale z drugiej strony, gdzie jeszcze są tacy lekarze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 10.08.2009 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 W Anglii... Bo tam dostaja dodatkowa kase jak pacjent rzuci palenie, ma dobre wyniki, cisnienie w normie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 10.08.2009 23:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 serio no ja nie planuję rzucać palenia, więc dodatkowej kasy ze mnie nie będzie ale ciśnienie mam książkowe (po kawie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nooo, mnie tez nawet wypadki nie ruszaja... A serio to ciemno mi sie zrobilo przed oczami - jeszcze troche i bym zemdlala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 00:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no jakoś sie nie dziwię, raz miałam wypadek, ale zareagowałam zgoła inaczej - kopa adrenalinowego dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nie wiadomo, co gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No nie wiadomo Lekarze wolą takich jak Ty Małgosiu uciekam, styrana jestem, noga mi napiernicza i wszędzie mam kulki styropianu, a woda w wannie już zamarzła do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Paaaaaaaaa, wracam do Ducha. Zakochanego oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 00:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 uwielbiam Carroll'a.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 01:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ja tez. Biale Jablka i Kraina Chichow byly obledne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Monia co Ty tak wczesnie? dobry chcialam sie pochwalic ze slysze szum cykliniarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Monia co Ty tak wczesnie? dobry chcialam sie pochwalic ze slysze szum cykliniarki Jakie wcześnie??? Obudziłam się o 7 Oj pięęęękny dźwięk co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale rzadko jestes tak wczesnie no piekny dzwiek piekny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 ale rzadko jestes tak wczesnie no piekny dzwiek piekny Bo jakaś doba za któtka jest rano odstawiam brzdąca do przedszkola potem odprawiam małża do pracy a potem jadę z reguły na działkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Dziefcynki Anja - no to finisz podłóg tuż tuż Monia, to u was przedszkola sa czynne w wakacje Małgoś, ja lubie wszystkie - dosłownie, ale Kraina jest obłędnie powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.08.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć i czołem Widzę, że następna poszkodowana Na budowie tak się niestety zdarza, bo nigdy nie wiadomo na co się nastąpi. Dobrze, że nic poważnego się nie stało, a stopa się szybko zagoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś, ja lubie wszystkie - dosłownie, ale Kraina jest obłędnie powalająca Trudno z tym polemizowac. Chyba jeszcze raz ja przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts