malka 11.08.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 po raz trzydziesty otwarłam lodówkęę i nadal nie mam pomysłu na obiad - a nie kupię go , bo jakoś jedzenie z torebek do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dla siebie samej zawsze biore jakas mrozonke typu frosta cos tam, wrzucam do mikrofalowki i na to ser zolty. Smak jest zawsze taki sam, ale da sie zjesc przy odpowiedniej ilosci soli i chili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Nie mam mikrofalówki Wyjęłam z zamrażarki łososia, zrobię chłopakom do tego sos koperkowy (jak przezyje ten zapach ) i ziemniaki upiekę - obleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 O, bardzo dobry pomysl... Nawet bez sosu bym tego lososia zrobila w piekarniku, tylko z koperkiem na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 fajny obiadek a mówiłaś że pomysłu nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 musi byc sos oddzielnie, bo ja też sobie rybkę chrupnę, a nie zdzierżyła bym zapachu kopru na swojej porcji dobra idę wyszorować ziemniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 No ale wlasnie losos jest najlepszy bez niczego, tylko z sola i pieprzem. No chyba, ze to mrozenie go troche pozbawilo smaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 fajny obiadek a mówiłaś że pomysłu nie masz Ania, ale ja od 11 myślę o tym obiedzie mówilam,że działam dzisiaj na wstecznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś - sos do ziemniaków, przecież mięsnego do ryby nie zrobię a jak dalej bede siedziała i stukała w komp, to ten obiad bedzie na kolacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś - sos do ziemniaków, przecież mięsnego do ryby nie zrobię a jak dalej bede siedziała i stukała w komp, to ten obiad bedzie na kolacje Guuuupia, to ziemniaki pieczone sie robi z sosem jogurtowym, takim z serka i jogurtu, duzo czosnku do tego. Koperek na ozdobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 idę wyprać dzieci pa a nie lepiej zrobić nowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 no i jak noga? juz lepiej? czy dalej pulsuje? jak obiad? jak poczytalam o ziemniaczkach z sosikiem to mi slina pokapala, a przed chwila wciagnelam wielkiego loda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 kurde, nie wiem czy się tu, czy u Małgoś witałam jakby nie, to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A to wszystko zanotowane czarno na bialym jest. Dzien dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś - sos do ziemniaków, przecież mięsnego do ryby nie zrobię a jak dalej bede siedziała i stukała w komp, to ten obiad bedzie na kolacje Guuuupia, to ziemniaki pieczone sie robi z sosem jogurtowym, takim z serka i jogurtu, duzo czosnku do tego. Koperek na ozdobe. oni lubią z koperkowym, co się będę z podniebieniami kłócic A czosnkowy to ja robie z majonezem, nnie z jogurtem, kalorie mi nie straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A to wszystko zanotowane czarno na bialym jest. Dzien dobry. nooooooooo wiem, ale ja tak z doskoku teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 A ja nie przepadam za majonezem az tak bardzo. Wole klimat serowy niz majonezowy... Jak mnie wk..&^%$a Hiszpan. Zaraz komus przy((*&^%_le. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 11.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił nie z nim sie jeszcze nie widzialam, nie mam sily tam isc, jakos mnie moj dom denerwuje Malgos co sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.08.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ciagle podaje zly e-mail do platnosci paypalowej klientowi sie sie k&^%$ dziwi, ze pieniedzy nie ma. Monty Python normalnie. Swojego wlasnego maila nie zna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts