e-Mandzia 11.08.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił nie z nim sie jeszcze nie widzialam, nie mam sily tam isc, jakos mnie moj dom denerwuje Malgos co sie stalo? aaaa czeeeeemuż to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Monia, to u was przedszkola sa czynne w wakacje Nieee chodzi do końca września prywatnie a potem do państwowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 11.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Siostra.... i Reszta Bywalców Niebudowy .... tak się rozleniwiłem, że na razie więcej nie napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił nie z nim sie jeszcze nie widzialam, nie mam sily tam isc, jakos mnie moj dom denerwuje Malgos co sie stalo? aaaa czeeeeemuż to ? po pierwsze za dlugo trwa ta moja budowa i juz mi sie wiele rzeczy nie podoba, a po drugie to mi sie wydaje ze tam smierdzi (ale mnie teraz wszystko smierdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Cześć Siostra.... i Reszta Bywalców Niebudowy .... tak się rozleniwiłem, że na razie więcej nie napiszę Gwozdzik no jak sie ciesze ze Cie widze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 idę wyprać dzieci pa a nie lepiej zrobić nowe ? mam już czwórkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił nie z nim sie jeszcze nie widzialam, nie mam sily tam isc, jakos mnie moj dom denerwuje Malgos co sie stalo? aaaa czeeeeemuż to ? po pierwsze za dlugo trwa ta moja budowa i juz mi sie wiele rzeczy nie podoba, a po drugie to mi sie wydaje ze tam smierdzi (ale mnie teraz wszystko smierdzi czy ja o czymś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Małgoś - sos do ziemniaków, przecież mięsnego do ryby nie zrobię a jak dalej bede siedziała i stukała w komp, to ten obiad bedzie na kolacje Guuuupia, to ziemniaki pieczone sie robi z sosem jogurtowym, takim z serka i jogurtu, duzo czosnku do tego. Koperek na ozdobe. oni lubią z koperkowym, co się będę z podniebieniami kłócic A czosnkowy to ja robie z majonezem, nnie z jogurtem, kalorie mi nie straszne a ja do łososia robię zawsze sos beszamelowy z duża ilością gałki muszkatołowej miam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.08.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 idę wyprać dzieci pa a nie lepiej zrobić nowe ? mam już czwórkę jestes moja idolka a powiesz ile maja lat Twoje pociechy (tzn jaka jest miedzy nimi roznica wieku) bo ja chyba juz nie dam rady, za stara jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Bracie mój niejesdyny, juz myślałam, że się obraziłeś ....bo w 5 tygodni urlopu to trunouwierzyć Monia, u nas nawet prywatne czynne tylko w lipcu Anja, nie marudź, śmierdzenie niebawem minie a dom masz fajny A ja dziś dokładnie o 23.48 skończyłam układać styro w mojej wypoczynkowej części salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 11.08.2009 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 berek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Berek, Duchu takiś zarobiony, czy juz nas nie lubisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Glosuje za tym drugim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Glosuje za tym drugim. To teraz już strzeli facha na maksa Bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Malka u nas w Gliwicach wszystkie przedszkola maja zastpce na wakacje tzn sa zbiorcze ale i w serpniu i w lipcu, nawet u mnie na wsi tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dzień doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Martuś, u nas tez tylko są dyzury, ale jakos mi się nie uśmiecha dzieciakowi traumy fundować i co 2 tygodnie serwować mu nowe miejsce, nowe panie i nowych kolegów (choc pewnie z tym ostatnim najmniejszy kłopot ) Tak więc wakacje to wakacje, juz niedługo spakuję bąka i pojedzie z babcią na wewczasy Cześć Razia, cześć Wszyscy nie zabawie długo bo na 13 mam się zameldować na konfrontacji Przyjmuje zakłady...pan P przyjdzie czy nie ? czerwony przycisk na tak, zielony na nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 zielony witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.08.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nie co 2 a co 4 tygodnie poza tym dzieci sa z tego samego przedszkola wiec to nei trauma , Amelce nawet sie bardziej podobalo w nowym przedszkolu, no ale ja nie mialam wyjscia bo pracuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.08.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ...berek Dzień do ... bani z taką pogodą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts