Gwoździk 12.08.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czerwony ... ale lekko wciśnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Już chyba zapóźno na obstawianie zresztą pusto tu i cicho więc chyba spotkanie trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 .....................ta dam....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nitka wygrałaś toster z Myszką Miki Pan P , miał zapewne ciekawsze zajecia niz stawienie się na przesłuchanie, a jedyne co na chwilę obecną prokuratura może zrobić, to ukarać go grzywną i skierować wniosek do policji o doprowadzenie Kolejny miesiąc w plecy.... Jak tak dalej pójdzie to sprawa cywilna sie zakończy przed karną , panie...co za kraj a i jeszcze świetny pomysł policjanta - przesłucha sąsiadów ( po 7 miesiącach, napewno wszystko pamiętaja ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.08.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 karać, jebać nie wyróżniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ... i każdemu po równo.... Dzień Dobry Co za paskudny dzień . p.s. jeszcze jeden taki dzień w pracy i biore kałacha , wiadro naboi i sruuuuuuuuuuuttututuutuuuu....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Nitka wygrałaś toster z Myszką Miki Pan P , miał zapewne ciekawsze zajecia niz stawienie się na przesłuchanie, a jedyne co na chwilę obecną prokuratura może zrobić, to ukarać go grzywną i skierować wniosek do policji o doprowadzenie Kolejny miesiąc w plecy.... Jak tak dalej pójdzie to sprawa cywilna sie zakończy przed karną , panie...co za kraj a i jeszcze świetny pomysł policjanta - przesłucha sąsiadów ( po 7 miesiącach, napewno wszystko pamiętaja ) no choć kuźwa raz coś wygrałam a nie tylko strata i strata masz moment? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 p.s. jeszcze jeden taki dzień w pracy i biore kałacha , wiadro naboi i sruuuuuuuuuuuttututuutuuuu....... słuchaj... a jakbym Ci opłaciła pociąg do mnie to wyświadczył byś mi drobną przysługę , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Fenix, ja tez potrzebuję kałacha...dużo kałachów Nitka nawet dwa mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 słuchaj... a jakbym Ci opłaciła pociąg do mnie to wyświadczył byś mi drobną przysługę , hę? Sypialny w InterCity ? p.s. nie no czasami radosna twórczośc co poniektórych mnie dobija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 12.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Fenix, ja tez potrzebuję kałacha...dużo kałachów Eeee teraz to dupa . Kiedyś to podobno na "targu" sprzedawali . Teraz to chyba w Bieszczady trzeba jechać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 [ p.s. nie no czasami radosna twórczośc co poniektórych mnie dobija jak mam to rozumieć Bieszczady powiadasz....hm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Malka dostałaś priva? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ta...zawiesiłam sie , bo przepisy sprawdzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ta...zawiesiłam sie , bo przepisy sprawdzałam achaaa. .. Odpisałam, ze mam jednego ćwieka i nie wiem ja sobie go rozkminić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ciężkie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 12.08.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ciężkie to O MALKO BOSKO http://www.ggtola.republika.pl/img9/poklon.gif http://www.ggtola.republika.pl/img9/poklon.gif http://www.ggtola.republika.pl/img9/poklon.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2009 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 co to za prywata i co zrobilyscie Malgos? wyspalam sie, niedawno wstaalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a przed chwila wciagnelam wielkiego loda gadaj szybko - cykliniarz Ci postawił nie z nim sie jeszcze nie widzialam, nie mam sily tam isc, jakos mnie moj dom denerwuje Malgos co sie stalo? aaaa czeeeeemuż to ? po pierwsze za dlugo trwa ta moja budowa i juz mi sie wiele rzeczy nie podoba, a po drugie to mi sie wydaje ze tam smierdzi (ale mnie teraz wszystko smierdzi aaaaaaaaaaaa kochana, to już wszystko jasne czy dobrze myślę ? gratulować ? Dobry wieczór Wszystkim - z domu nadaję syna nie ma, a sygnał narazie w dwoch pokojach, w jedenym podłogi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 idę wyprać dzieci pa a nie lepiej zrobić nowe ? mam już czwórkę Gratuluję, gratuluję !- chciałabym chociaż dwójkę masz super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts