aniawmuratorze 12.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 idę wyprać dzieci pa a nie lepiej zrobić nowe ? mam już czwórkę jestes moja idolka a powiesz ile maja lat Twoje pociechy (tzn jaka jest miedzy nimi roznica wieku) bo ja chyba juz nie dam rady, za stara jestem można jak to mówią : co rok to prorok ja tylko raz tak spróbowałam na początku ciężko bo małe a teraz znów zaczyna się ciężko bo dojrzewają a róznice u mnie następujące : między 1 a 2 = 13 mies między 2 a 3 = 6 lat między 3 a 4 = 3 lata i przeganiam bociana kijem siedzi i sra sąsiadom na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jutro mam spotkanie z forumkami jak zobaczą mój sajgon w chałupie to Wam powiedzą że 4 to zdecydowanie przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 chiba wszyskie śpiom noooo oprócz mnie i Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja nie spie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ta śpią śmigają gdzies po sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 ja nie spie a Tobie kochana to można gratulować czy nie bo się niedoczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 dowiecie sie w swoim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jutro mam spotkanie z forumkami jak zobaczą mój sajgon w chałupie to Wam powiedzą że 4 to zdecydowanie przesada to jest cudna "przesada" a wiesz, że nasi znajomi mają dziewięcioro (celowo napisałam słownie) i Oni tak chcieli - w dzień ślubu tak postanowili Chciałabym aby to moje jedno, było tak wychowane, jak Ich 9-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie pocieszę Cię pewnie jednego nie da się tak wychować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 dowiecie sie w swoim czasie Powiało tajemniczością To już dwie Anie nie śpiom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a ja jestem jedynaczka i jakoś na ludzi wyszłam (mam nadzieje ) ale zawsze teskniłam za liczną rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale się od dzieci zaroiło w dzienniku? Nic tu po mnie.............przekazać malce,że byłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale się od dzieci zaroiło w dzienniku? Nic tu po mnie.............przekazać malce,że byłem masz szczęście ze jej nie ma dawno Cię tu nie było kotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale się od dzieci zaroiło w dzienniku? Nic tu po mnie.............przekazać malce,że byłem masz szczęście ze jej nie ma dawno Cię tu nie było kotku Szlajam się po allegro.......... Ja na dzieci za młody, a żona za........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Od żony bym szmatą dostał Ale jutro rocznica więc jestem nietykalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 nie pocieszę Cię pewnie jednego nie da się tak wychować niestety masz rację - zdaję sobie z tego sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a ja jestem jedynaczka i jakoś na ludzi wyszłam (mam nadzieje ) ale zawsze teskniłam za liczną rodziną ja też jedynaczka, ale to i tak cud, że wogóle jestem Mam nadzieję, że też na ludzi wyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Od żony bym szmatą dostał Ale jutro rocznica więc jestem nietykalny Aaaaaaaaaaaa, no to gratulujemy ! która rocznica ? - że siem tak zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Od żony bym szmatą dostał Ale jutro rocznica więc jestem nietykalny Aaaaaaaaaaaa, no to gratulujemy ! która rocznica ? - że siem tak zapytam Nie ma co gratulować........ Która? Musiałbym obrączki poszukać bo tam data jest, nigdy nie pamiętam ,a żona w pracy więc nie mam też jak zapytać....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts