e-Mandzia 12.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Szlajam się po allegro.......... To może być niebezpieczne! Wiem po sobie - tylko na antykach siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Szlajam się po allegro.......... To może być niebezpieczne! Wiem po sobie - tylko na antykach siedzę Ja na:grach,wędkarstwie,zwierzaki i akwarystyce......... ale panuje nad tym...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Od żony bym szmatą dostał Ale jutro rocznica więc jestem nietykalny Aaaaaaaaaaaa, no to gratulujemy ! która rocznica ? - że siem tak zapytam Nie ma co gratulować........ Która? Musiałbym obrączki poszukać bo tam data jest, nigdy nie pamiętam ,a żona w pracy więc nie mam też jak zapytać....... W takim razie, zadzwoń na komórkę, albo do przyjaciółki żony - Ona na bank będzie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 i co tu takiemu stukowi odpisać Od żony bym szmatą dostał Ale jutro rocznica więc jestem nietykalny Aaaaaaaaaaaa, no to gratulujemy ! która rocznica ? - że siem tak zapytam Nie ma co gratulować........ Która? Musiałbym obrączki poszukać bo tam data jest, nigdy nie pamiętam ,a żona w pracy więc nie mam też jak zapytać....... W takim razie, zadzwoń na komórkę, albo do przyjaciółki żony - Ona na bank będzie wiedziała coś pomiędzy czwartą a piątą? Kurczątko,ciekawe gdziejest moja obrączka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja na:grach,wędkarstwie,zwierzaki i akwarystyce......... ale panuje nad tym...... To może być złudne też tak myślałam - że panuję , ale jak coś mi się podoba to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ja na:grach,wędkarstwie,zwierzaki i akwarystyce......... ale panuje nad tym...... To może być złudne też tak myślałam - że panuję , ale jak coś mi się podoba to Moja słaba wola jest bardzo silna......... Ichyba mam prezent na tą rocznicę..... http://www.allegro.pl/item688883290_pila_komplet_5dvd_saw_nowosc_hit.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 coś pomiędzy czwartą a piątą? aaaaaaaaaaaaaaa, to spoko, mniej więcej masz orient Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 coś pomiędzy czwartą a piątą? aaaaaaaaaaaaaaa, to spoko, mniej więcej masz orient Staram się szybko zapominać niemiłe wspomnienia.................. i nie rozdrapywać starych ran........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ichyba mam prezent na tą rocznicę..... http://www.allegro.pl/item688883290_pila_komplet_5dvd_saw_nowosc_hit.html Żona będzie zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ichyba mam prezent na tą rocznicę..... http://www.allegro.pl/item688883290_pila_komplet_5dvd_saw_nowosc_hit.html Żona będzie zachwycona Kwiatki to każdy może kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Staram się szybko zapominać niemiłe wspomnienia.................. i nie rozdrapywać starych ran........ cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Staram się szybko zapominać niemiłe wspomnienia.................. i nie rozdrapywać starych ran........ cudownie Tylko ,żonie nic nie mówmy................ im mniej wie tym dłużej pożyje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kwiatki to każdy może kupić? Oszszszywiście, to normalnie jakis banał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Kwiatki to każdy może kupić? Oszszszywiście, to normalnie jakis banał Tylko dlaczego cholernie skuteczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tylko ,żonie nic nie mówmy................ im mniej wie tym dłużej pożyje.... a gdzieżbym śmiała - my kobiety to wogóle nic nie mówimy, a miedzy sobą, to już wogóle. W głowę zachodzę, że tak mogłeś pomysleć, że ten no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tylko ,żonie nic nie mówmy................ im mniej wie tym dłużej pożyje.... a gdzieżbym śmiała - my kobiety to wogóle nic nie mówimy, a miedzy sobą, to już wogóle. W głowę zachodzę, że tak mogłeś pomysleć, że ten no dobra dobra.........ja was znam............. ....solidarność jajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Tylko dlaczego cholernie skuteczny? Zupełnie nie mam pojecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 12.08.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 dobra dobra.........ja was znam............. ....solidarność jajników no pewnie, że i nie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 czyli chyba sobie jeszcze bardziej pogorszyłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Dobra, lecę spać, żona w pracy więc musze sam biedny łóżko zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts