malka 25.02.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 powywalasz wszystkie przyzwoite słowa i będzie w sam raz dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.02.2009 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dobrze prawisz Aniu, bardzo podoba mi się ten racjonalizatorski pomysł czynu społecznego , tfu malkowegovv aaa byłbym, sapomnioł sie na tfojej budhofie granatami z huffnalkiem i stukiem pobawimy w wojo..ni ma sprawy... tyros juz idem sleepoffać pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 dobrze prawisz Aniu, bardzo podoba mi się ten racjonalizatorski pomysł czynu społecznego , tfu malkowegovv aaa byłbym, sapomnioł sie na tfojej budhofie granatami z huffnalkiem i stukiem pobawimy w wojo..ni ma sprawy... tyros juz idem sleepoffać pa moje drugie imie to destrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.02.2009 23:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 ja też musze sie wreszcie odkleic od klawiatury dzwig poproszę dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Szkoda, że nie zostłem wczoraj dłużej, nie ma rannych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 sie tyros tlumacz zabawe rokrecił podpuscił i uciekł phi...podejrzewamy z gwozdzikiemze jestes kobieta przed 30stka..to ich ulubiona zabawa wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 .podejrzewamy z gwozdzikiemze jestes kobieta przed 30stka..to ich ulubiona zabawa wis tak, to prawda . ..chce wszystkich oszukać i .... w swoim dzienniku umieścił zdjęcie faceta wycinającego brzozę .... ALE to nie był ON (Stukpuk znaczy) ... to był Jej (Stokpukowej znaczy) MĄŻ .... i jeszcze kłamie, że na ryby chodzi .... chyba po ryby ..............do sklepu ......... z torebką PS. Duchu - poczytaj Jej dziennik .... widać, że damska ręka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no Cię Stuczku rozpracowali szpiegi jakieś czy co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 http://i177.photobucket.com/albums/w234/cherrycodes/cc/collection/cats/funny_cat_pictures_072.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 jak se na niewo spozirołem całom noc ze satelity to sacołek cosik podyjsyffać...wis.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no przeca mówie ,że szpiegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 no Cię Stuczku rozpracowali szpiegi jakieś czy co ? Nie maja szans........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 26.02.2009 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Nie maja szans........... .... może i tak .....ale nie wypowiadaj wojny dziś wieczorem ...bo potem napiszesz, że stchórzyliśmy ... .... bo Kolejorz gra i będziemy w tym czasie walczyć ... z nerwami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 No malka przywalili z tą kanalizacją Niezly burdel tam mają Do mnie przysłali kiedyś rachunek za odwodnienie terenu jakie odwodnienie pomyślałam i wywaliłam za rok przysłali znowu z odsetkami no to ja za telefon i pytam pani o co chodzi a pani że mam na dzialce rów melioracyjny i trzeba płacić za jego czyszczenie tłumaczę pani ze nie mam i nie miałam nigdy rowu na dzialce na to pani pewnie są na działce sączki jakie sączki nie ma żadnych sączków !! a jaki ma pani numer działki to ja sprawdzę sprawdzila i mowi no rzeczywiście nie ma pani ale dlaczego pani nas nie poinformowala w zeszłym roku teraz musimy odkręcać te faktury no się wkurzyłam to ja mam bajzel czy ona wszystko trzeba sprawdzać bo inaczej na drzewo czlowieka wsadzą i wmówia że sam wlazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 wszystko trzeba sprawdzać bo inaczej na drzewo czlowieka wsadzą i wmówia że sam wlazł a propos drzewa, to z tym też będe miała przeboje. Trzy metry od domu rośnie piekny gigantyczny dąb o taki http://lh6.ggpht.com/_E0CRzVXnyak/SabBvjctglI/AAAAAAAABgo/AQSQcL3s4MI/s512/CIMG2099.JPG i wszystko było by cacy, tylko po podniesieniu ściany kolankowej, konary tego drzewka bedą jakieś 1,5 metra nad dachem i dekarze się troche obawiają, czy nie pizgną przy wietrze o komin , A gałązki do drobnych nie należą, tak z 40 cm średnicy. Trza napisać pisemko do ochrony , z prośbą o sprawdzenie "zdrowia" tych gałązek i przygotowac sobie dupochron w razie złamania gałązek i wywalenia panoramicznych otworów w dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ale o tym żeby drzewo wyciąć myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ale o tym żeby drzewo wyciąć myślisz? No co Ty , nigdy w życiu piękne jest, chcę przyciąć tylko jede konar - ten najbliżej dachu. Jak ochrona środowiska odmówi, a nie daj bosze coś sie stanie (uszkodzi dach, komin etc), to wtedy oni odpowiadają za straty. Taki dupochron A drzewa wyciąć nie pozwolę - własna piersią ochronię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.02.2009 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzin dybry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.02.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Dzin dybry. a bry, bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.02.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ale o tym żeby drzewo wyciąć myślisz? No co Ty , nigdy w życiu piękne jest, chcę przyciąć tylko jede konar - ten najbliżej dachu. Jak ochrona środowiska odmówi, a nie daj bosze coś sie stanie (uszkodzi dach, komin etc), to wtedy oni odpowiadają za straty. Taki dupochron A drzewa wyciąć nie pozwolę - własna piersią ochronię To ja też potrzebuje ochrony......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts