Fenix999 13.08.2009 03:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Dzień Dobry Szanownym Nimfomankom A miało być tak fajnie . Ostatni dzień w pracy dzisiaj . A tu duuuuuupaaaaaa, se wymyslili , że piątek tesz ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.08.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Biedny Fenix.... Biedna Małgoś.... Cześć Monia a ja dzisiaj bede marudzić....wszystko mnie boli i pożarły mnie komary wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Biedny Fenix.... Biedna Małgoś.... Cześć Monia a ja dzisiaj bede marudzić....wszystko mnie boli i pożarły mnie komary wszędzie i Biedna malka marudź, marudź, jak ma Ci być lżej - my wszystko wysłuchamy Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Biedny Fenix.... Biedna Małgoś.... Cześć Monia a ja dzisiaj bede marudzić....wszystko mnie boli i pożarły mnie komary wszędzie Wszędzie? I dzien dobry tak ogólnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 no prawie- jakieś zmutowane bestyje to były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.08.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 za takie wewontki kocham to forum http://forum.muratordom.pl/schody-robic-czy-nie,t166610.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.08.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Trzymaj sie malka, przede mna tez dlugi dzien. Ide walczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Biedny Fenix.... Biedna Małgoś.... Biedna malka Biedne barranki (bo biedne...) czemalka, na chwilę wpadamy by wypaść znufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 I wiesz co (dla pamięci, tamten post był ten 3000) spróbowałem - przez ostatni tydzień wcześniej wstaję i później chodzę spać i dalej nie mam czasu i jest jeszcze gorzej, bo prawie nie miałem kiedy zaglądać na forum . Coś jest nie tak, coś jest nie tak... Od soboty urlop. I tylko to się liczy. Stosując niepopularną tu metodę - miały być schody, będzie urlop. A na schody się jakoś zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.08.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie biedny , tylko ciężko wkur....y To ja sie w te Bieszczady jedzie , coby przez zieloną granice na Ukraine po środek przymusu bezpośredniego.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nie biedny , tylko ciężko wkur....y To ja sie w te Bieszczady jedzie , coby przez zieloną granice na Ukraine po środek przymusu bezpośredniego.? Od ciebie prosto - wyjeżdźasz na A4 i w długą. Tylko uwaga na strajk motocyklistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Biedny Fenix.... Biedna Małgoś.... Biedna malka Biedne barranki (bo biedne...) czemalka, na chwilę wpadamy by wypaść znufff a widział kto tu bogaczy ? Ci co budują - jeszcze mają, ale Ci co pobudowali, to już nie mają Ale lada chwila Ci pierwsi dołączą do drugich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 13.08.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Od ciebie prosto - wyjeżdźasz na A4 i w długą. Tylko uwaga na strajk motocyklistów Na wyrób autostradopodobny powiadasz ? OooooNIEEEEEEEEE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Stosując niepopularną tu metodę - miały być schody, będzie urlop. A na schody się jakoś zarobi U nas też wygrał Polańczyk i bardzo się cieszę , że nie mam garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 13.08.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 I tak ma byc!! Urlop i wypoczynek wazniejszy..schody czy inne garderoby sie zrobi pozniej Malka, czy Ty juz masz po sprawie, czy jeszcze nie z wacpanem P? Maja Dziendobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Stosując niepopularną tu metodę - miały być schody, będzie urlop. A na schody się jakoś zarobi U nas też wygrał Polańczyk i bardzo się cieszę , że nie mam garderoby Eee, dandi ma garderobę i tylko same stresy . Polańczyk zdrowszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Tak się zastanawiam, czy wogóle robić tą garderobę - co ja tam poukładam Polańczyk jest wporzo A po co Ci schody, daj spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 13.08.2009 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Nieustająco mam zajebistą drabinę . Tylko psica ma kłopot http://www.barranki.com/slides/MMPi%20035.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 13.08.2009 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Wiesz jaki to kłopot mieć schody - mój sierściuch z włosami, ciągle biega w tą i z powrotem i tylko brudzi i stuka tymi paznokciami bez litości. Co myje podłogę, to sobie myślę, ubije bydlaka jak psa. A wczoraj jak poleciał za mężem, to mało zawału nie dostałam - w piżamie na rowerze go szukałam. No nie wiem, co pomyślą sąsiedzi Także spoko, schody są zbędne, urlop nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts