jea 14.08.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja juz po machu, nawet po kilku ....a teraz jeszcze masażu mi trzeba i jestem w niebie ja cepa.....używam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja juz po machu, nawet po kilku ....a teraz jeszcze masażu mi trzeba i jestem w niebie ja cepa.....używam bosz...ale do czego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 bo sa miejsca gdzie mi się ten styropian kolebie i zapada trochę, bo beton pod spodem jak fale przy 8 w skali Beauforta , ale licze, że gruba wylewka przyciśniei się wyrówna (naiwnie chyba, co ?) przyciśnie, na bank przyciśnie - nic się nie martw - dzielna malka, dzielna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 bo sa miejsca gdzie mi się ten styropian kolebie i zapada trochę, bo beton pod spodem jak fale przy 8 w skali Beauforta , ale licze, że gruba wylewka przyciśniei się wyrówna (naiwnie chyba, co ?) przyciśnie, na bank przyciśnie - nic się nie martw - dzielna malka, dzielna a nie będzie pękać się dygam trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.08.2009 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 ja juz po machu, nawet po kilku ....a teraz jeszcze masażu mi trzeba i jestem w niebie ja cepa.....używam bosz...ale do czego do masażu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Króliku, w rękach mistrza i cep może sprawić przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.08.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Króliku, w rękach mistrza i cep może sprawić przyjemność w rękach takiego lolucha jak ja, to...L4 pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 bo sa miejsca gdzie mi się ten styropian kolebie i zapada trochę, bo beton pod spodem jak fale przy 8 w skali Beauforta , ale licze, że gruba wylewka przyciśniei się wyrówna (naiwnie chyba, co ?) przyciśnie, na bank przyciśnie - nic się nie martw - dzielna malka, dzielna a nie będzie pękać się dygam trochę A co tam bedzie pozniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Króliku, w rękach mistrza i cep może sprawić przyjemność w rękach takiego lolucha jak ja, to...L4 pewne ja nie chcęL4...szukam innego che tnego do masażu ....zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a nie będzie pękać się dygam trochę nie będzie, a przynajmniej nie powinno. U nas na górze kładliśmy styro wyciszające 3 cm, latało to, gibało się,i nic nie pękło. A w garderobie i docelowej sypialni (oczekującej na wykładzinę wiedeńską ), to widać gołym okiem, że nic nie pęka, zupełnie nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moze pekac, byle nie klawiszowalo, ale i tak zawsze jest jakies wyjscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 a nie będzie pękać się dygam trochę nie będzie, a przynajmniej nie powinno. U nas na górze kładliśmy styro wyciszające 3 cm, latało to, gibało się,i nic nie pękło. A w garderobie i docelowej sypialni (oczekującej na wykładzinę wiedeńską ), to widać gołym okiem, że nic nie pęka, zupełnie nic To chciałam usłyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moze pekac, byle nie klawiszowalo, ale i tak zawsze jest jakies wyjscie. ta gorzej jak mi z gresem pęknie, albo sie zapadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 14.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Króliku, w rękach mistrza i cep może sprawić przyjemność w rękach takiego lolucha jak ja, to...L4 pewne ja nie chcęL4...szukam innego che tnego do masażu ....zrobienia klawisza znam...zapodaj fotki z tego betonu będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moze pekac, byle nie klawiszowalo, ale i tak zawsze jest jakies wyjscie. ta gorzej jak mi z gresem pęknie, albo sie zapadnie Podlogowke bedziesz miala tam? To ja Ci powiem co masz zrobic... Czekaj... Niech odtworze tasme, bo Duch to opowiadal ostatnio malzowi BG tak ze 100 razy... Po 3 dniach odkryj folie i zacznij wygrzewac wylewke. Gdzie peknie to peknie, jak peknie to sie naprawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 aleja nie mam jeszcze betonu mam styro, folie i czekam na rurki, znaczy sa , ale w szpulach jeszcze wyleją beton moze w poniedziałek, wtorek (ino nie wiem w który ), toto potem ma miesiąc odłogiem leżeć, a potem mam to wygrzewać....jak piec zdążę kupić, bo tu też mam dylemata do dupy z ta budową...ide sobie nalać, bo dno szklanki widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Moze pekac, byle nie klawiszowalo, ale i tak zawsze jest jakies wyjscie. ta gorzej jak mi z gresem pęknie, albo sie zapadnie nie zapadnie, szlichta przyciśnie. My nie wygrzewaliśmy podłog i, rok prawie mieszkamy, kotłowalisśmy jak idioci (poznając piec) i jest gites - żadna płytka nie jest "pusta" A gość od pieca (autoryzowany), to Finlandię przywiózł, z przeprosinami, że nastawu pieca nie zrobił poprawnie . Chyba tą Finlandię, co mu sama wręczyłam jak montował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.08.2009 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 No bez pieca to bida... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 14.08.2009 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Malka, nalałaś sobie ? bo ja tak U nas tyle obsiedlin od roku, że wczoraj mój Pan odkrył, że w spiżarce to mamy jeszcze 3 Finlandie, dwóch czarnych Jaśków i 2 winka jakieś (no na winkach się nie znam, ale to chyba nie mamroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.08.2009 23:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 juz dwa razy nalałam..... apieca mam elektrycznego, jak by co wygrzać będzie czym, ale tego docelowego , co spala wszystko (bez opon i kaloszy moze ), to jeszcze nie wymyśliłam sie nie znam, a co uzytkownik, to opinia i słuchaj sietu ludzi z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts