e-Mandzia 15.08.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 juz dwa razy nalałam..... apieca mam elektrycznego, jak by co wygrzać będzie czym, ale tego docelowego , co spala wszystko (bez opon i kaloszy moze ), to jeszcze nie wymyśliłam sie nie znam, a co uzytkownik, to opinia i słuchaj sietu ludzi z forum a ja mam taki co na wszystko chodzi, żeliwny "Klimosz", ale symbol podam jutro - gdyż Pan śpi Drogi był od skurwego "s",ale warto ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie prowokujcie mnie, bo sobie winko otworze, a mialo byc na dżutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie prowokujcie mnie, bo sobie winko otworze, a mialo byc na dżutro. no ale so będziesz sobie żałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Nie prowokujcie mnie, bo sobie winko otworze, a mialo byc na dżutro. no ale sobędziesz sobie żałować Eeee nie. Oszczedze sie dzisiaj. Herbate strzele jak porzadna dziewczynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 juz dwa razy nalałam..... apieca mam elektrycznego, jak by co wygrzać będzie czym, ale tego docelowego , co spala wszystko (bez opon i kaloszy moze ), to jeszcze nie wymyśliłam sie nie znam, a co uzytkownik, to opinia i słuchaj sietu ludzi z forum a ja mam taki co na wszystko chodzi, żeliwny "Klimosz", ale symbol podam jutro - gdyż Pan śpi Drogi był od skurwego "s",ale warto ponoć Ling Duo, lub combi, przerabiałałam i chyba właśnie na nim sie ostanie, ale fakt cena zabija Muszę mieć pieca z opcją palenia drewnem, bo mam dostęp do taniego paliwka, więc szkoda by było nie skorzystać. Małgoś polej sobie, bo ja ty z Madzi dziś wszystkie mądrości budowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Eeee nie. Oszczedze sie dzisiaj. Herbate strzele jak porzadna dziewczynka. nie, no proooooooszę, gdzie ta porządność ? PS Powódź mam, spuściłam wodę z basenu dziecięcego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Ja jestem zawsze porzadna, tylko nikt mi nie chce w to uwierzyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 za mało naiwnych znajomych masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Malka - Kombi mamy, wszycho można jarać, nawet palnik gazowy jak dokupisz za 1400zł Ten piec jest super, palimy nim peletem (uwielbiam jego zapach), ale kupujemy tylko z Barlinka, bo zachowuje swoje parametry polecam ten piec, chociaż był chyba najdroższy Ale na tym bym nie oszczędzała - to się szybko zwróci, w przeciwieństwie do pomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały dzieciak jest wyższy o głowę a mądrala (w matkę poszedł) bo ja, już się na starość ścieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały dzieciak jest wyższy o głowę a mądrala (w matkę poszedł) bo ja, już się na starość ścieram a ja to pewnie dalej rosnę ino czemu na szerokość no to ja jeszcze raz musze jechać pomacać tego kombika, i pomierzyć, czy aby napewno mi sie w kotłowni zmieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały dzieciak jest wyższy o głowę a mądrala (w matkę poszedł) bo ja, już się na starość ścieram a ja to pewnie dalej rosnę ino czemu na szerokość Mozg musi miec solidna podstawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały dzieciak jest wyższy o głowę a mądrala (w matkę poszedł) bo ja, już się na starość ścieram a ja to pewnie dalej rosnę ino czemu na szerokość Mozg musi miec solidna podstawe. ale na dupie sie musi wspierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Malka, Ty musisz mieć jak dobrze pamiętam 3m3, bo oprócz tego, że może Ci się zmieścić, to jeszcze taki jest wymóg.Sprawdź to, bo ja już nie pamiętam. Chodzi o to, żeby Ci chałupę odebrali, jakby nie daj bosze przyszli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.08.2009 00:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 tylko dopilnuj, by jutro dzieciaki na główkęnie skakały dzieciak jest wyższy o głowę a mądrala (w matkę poszedł) bo ja, już się na starość ścieram a ja to pewnie dalej rosnę ino czemu na szerokość Mozg musi miec solidna podstawe. ale na dupie sie musi wspierać Mnie sie nie pytaj, Ty sie na anatomii znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Przestańcie już o tych szerokościach, bo i tak mam kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 15.08.2009 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tu też dobranoc Paniom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Malka, Ty musisz mieć jak dobrze pamiętam 3m3, bo oprócz tego, że może Ci się zmieścić, to jeszcze taki jest wymóg. Sprawdź to, bo ja już nie pamiętam. Chodzi o to, żeby Ci chałupę odebrali, jakby nie daj bosze przyszli. no to nie mam mam długa i wąska kotłownię ... Duo z Linga się mieści ...a mnie mówili,że kubatura jest ważna, nie rozmiar jako taki. Małgoś...no no nie musi na dupie, nawet więcej powiem nie powinna....choc po ostatnic dniach kolana mam z tyłu i głowę w okolicach pepka, więc przecze wszelkim wyuczonym teoriom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.08.2009 00:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2009 Tu też dobranoc Paniom to ja też dobranoc ....czas odespać przepracowane godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts