Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wojna juz była, teraz jest totalna ignorancja, wiesz... przezroczysty jak powietrze.

A slubny to się tak wkur..ił, epitety takie poleciały, że uszy więdły :roll:

Czekalismy na niego 3 tygodnie, robota stała...a teraz jesteśmy w ciemnej dupie, bo polecani fachowcy sa wolni dopiero w październiku, a Ci z którymi sie umówiłam, rzucili ceny z kosmosu, ale mam nadzieję, że się dogadamy, moja determinacja jest ogromna

gdyby o cos poszło, to zawsze można to jakoś rozwiązać.

Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest.

No to ja ok, każdemu się zdarza źle czuć. Slubny pojechał do niego powiedziec co mysli o całej sptrawie i jego gówniarskim zachowaniu, fachman prawie dogorywał w cierpieniu :roll:

Więc zebraliśmy się ze ślubnym i pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam :o :o mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka :o .

Cudowne ozdrowienie :roll:

Ja zostałam dwie godzinki z młodym , co by mu frajdy ogniska nie zabierać, a ślubny zwinął się do domu, bo stwierdził,że moze nie zapanować nad emocjami i mu przypierdo..li.

No to faktycznie wesolo... Przypomina mi to mojego eks-stolarza, tyle, ze od fachmana spodziewalabys sie wiecej przyzwoitosci. :-? To z tym zdjeciem sie sprawdza jednak... :-?

bardzo się sprawdza - niestety :roll: choć nadal w szoku jestem...moze ja mam inne priorytety , bo kurna, jak coś komuś obiecam, to choćby CH na CH stawał, to wiem,ze muszę, bo z gęby kalosza robic nie bedę, ale cóż, najwyraźniej nie wszyscy tak mają :-?

No to faktycznie wesolo... Przypomina mi to mojego eks-stolarza, tyle, ze od fachmana spodziewalabys sie wiecej przyzwoitosci. :-? To z tym zdjeciem sie sprawdza jednak... :-?

bardzo się sprawdza - niestety :roll: choć nadal w szoku jestem...moze ja mam inne priorytety , bo kurna, jak coś komuś obiecam, to choćby CH na CH stawał, to wiem,ze muszę, bo z gęby kalosza robic nie bedę, ale cóż, najwyraźniej nie wszyscy tak mają :-?

Z drugiej strony jakby mialo potem cos nie tak pojsc, to lepiej, zeby to byl obcy, bo mogloby byc jeszcze gorzej... :roll: