Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze malkowej niebudowy

malka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 26,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malka

7649

• malgos2

3273

• Arnika

1558

• wu

1350

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no to czad :D :D :D

sie cieszę jak cholera :D :D

to ja wypije z Tobą dziś wieczorem...niestety na własnej kanapie - nie wyrwę się teraz ,musze szukać magików, załatwiac praktyki (tu też w dupie jestem).

Ale w przyszłym tygodniu wysyłam młodego z mama na wczasy,więc moze sie uda zerwać na jeden wieczór :D

Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest.

pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam :o :o mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka :o .

:o Nie zapadł się pod ziemię ze wstydu ?

no co Ty, on problemu nie widzi :roll:

Małgoś, to jest szansa, że sie zgramy w ostatnim momencie :D

a praktyki, marnie widzę :(

Maja, wolałabym opowiadać, jakie mam piekne rureczki i wylewka, ze się robi, a tak wielkie G :-?

Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest.

pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam :o :o mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka :o .

:o Nie zapadł się pod ziemię ze wstydu ?

bo jesli sam tego nie zrobił - to ja bym mu chyba pomogła :x

witanko :)

czytałam, że styro położony tymi rencami :) zuch dziołcha :)

No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... :-?

tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet :o , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć :roll:

Wtedy Malka bedzie rozmawiac z fahufcem tak:

http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4&feature=related

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzień dobry Paniom

Kierowcy którzy przywozili materiał do mnie do pracy opowiedzieli mi kiedyś taka historię:

Pewnego razu jeden w nich poszedł do szefa po dzień wolnego . Rzekomo babcia mu umarła . No i dostał te wolne . 2 minuty po jego wyjściu szef dostaje od niego smsa "Stara myj dupe dzisiaj bedzie balanga załatwiłem se wolne ." :lol:

Z małopolskiego zadupia ...

Dzień dobry Paniom

Kierowcy którzy przywozili materiał do mnie do pracy opowiedzieli mi kiedyś taka historię:

Pewnego razu jeden w nich poszedł do szefa po dzień wolnego . Rzekomo babcia mu umarła . No i dostał te wolne . 2 minuty po jego wyjściu szef dostaje od niego smsa "Stara myj dupe dzisiaj bedzie balanga załatwiłem se wolne ." :lol:

Z małopolskiego zadupia ...

Oj ja już nie wiem ile babć i dziadków zmarło koledze mojego małżonka z pracy :roll:

No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... :-?

tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet :o , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć :roll:

Wtedy Malka bedzie rozmawiac z fahufcem tak:

http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4&feature=related

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

moi idole :p