malka 17.08.2009 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ty to umiesz człowieka pocieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zawsze do uslug... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzieki gryzłam się z tym od kilku dni ale juz mi troche lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wierze Ci... Ale wiesz... Ty ochloniesz, zalatwisz kogos innego, to on bedzie mial teraz przes.ane. Moze jakies male lub wieksze piffko z tej okazji strzelimy? Bo... jest szansa, ze od dzisiaj bede miala co swietowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 co, co, co świętować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wczoraj przyszly 2 osoby serio zainteresowane i obydwie cisna, zeby podpisac umowe. A jeszcze dzisiaj rano ma ktos przyjsc. Chyba sie ruszylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, no to czad sie cieszę jak cholera to ja wypije z Tobą dziś wieczorem...niestety na własnej kanapie - nie wyrwę się teraz ,musze szukać magików, załatwiac praktyki (tu też w dupie jestem). Ale w przyszłym tygodniu wysyłam młodego z mama na wczasy,więc moze sie uda zerwać na jeden wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Chwilowo nie zapeszam, ale powinno byc dobrze. Przyszly tydzien to moze byc ostatni moment na spokojne babskie ploty. A co z tymi praktykami? Jest jakas szansa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2009 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dziendoberek! Malka...Ty to zawsze masz o czym opowiadac... Malgos...powodzenia w podpisywaniu Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest. pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka . Nie zapadł się pod ziemię ze wstydu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest. pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka . Nie zapadł się pod ziemię ze wstydu ? no co Ty, on problemu nie widzi Małgoś, to jest szansa, że sie zgramy w ostatnim momencie a praktyki, marnie widzę Maja, wolałabym opowiadać, jakie mam piekne rureczki i wylewka, ze się robi, a tak wielkie G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 17.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzwonie rano w sobotę i pytam, o której przyjedzie, a on do mnie głosem z krzyża zdjętego, ze chory jest. pojechaliąmy na planowana imprezę...przyjeżdzamy, a tam mój fachman rozbawiony do szleństwa pociaga drinka . Nie zapadł się pod ziemię ze wstydu ? bo jesli sam tego nie zrobił - to ja bym mu chyba pomogła witanko czytałam, że styro położony tymi rencami zuch dziołcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayadaski 17.08.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć Wtedy Malka bedzie rozmawiac z fahufcem tak: http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.08.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobry Paniom Kierowcy którzy przywozili materiał do mnie do pracy opowiedzieli mi kiedyś taka historię: Pewnego razu jeden w nich poszedł do szefa po dzień wolnego . Rzekomo babcia mu umarła . No i dostał te wolne . 2 minuty po jego wyjściu szef dostaje od niego smsa "Stara myj dupe dzisiaj bedzie balanga załatwiłem se wolne ." Z małopolskiego zadupia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Dzień dobry Paniom Kierowcy którzy przywozili materiał do mnie do pracy opowiedzieli mi kiedyś taka historię: Pewnego razu jeden w nich poszedł do szefa po dzień wolnego . Rzekomo babcia mu umarła . No i dostał te wolne . 2 minuty po jego wyjściu szef dostaje od niego smsa "Stara myj dupe dzisiaj bedzie balanga załatwiłem se wolne ." Z małopolskiego zadupia ... Oj ja już nie wiem ile babć i dziadków zmarło koledze mojego małżonka z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć Wtedy Malka bedzie rozmawiac z fahufcem tak: http://www.youtube.com/watch?v=stmkmtXNYw4&feature=related moi idole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Co za romantyzm z tego SMSa zabil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.08.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Co za romantyzm z tego SMSa zabil... tiaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts