malgos2 17.08.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Co za romantyzm z tego SMSa zabil... tiaaaa Jakos tak przekroczyloby to moje poczucie humoru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O co wam chodzi . Przecież to zawodowi kierowcy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 O co wam chodzi . Przecież to zawodowi kierowcy . i co? to wszystko tłumaczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Taaaa, jeden taki zawodowy o malo mnie nie zabil tydzien temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 17.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Powiem Ci tak . Jak się pierwszy raz z nimi zetknąłem to na wygląd dawałem im grubo po 40ce a niektórym to nawet ponad 50. Do czasu aż kiedyś pesle musiałem od nich spisać . Najstarszy miał 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... o to nie tak kochana...znam kilku facetów po zawodówkach, którzy prowadzą pręznie działające firmy, ale i znam doktorka, który lodówki i tv sprzedaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 14:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No i przeciez wiedzial, ze zostanie nakryty... Hmmmmm... tak sobie myślę malka, że to może i dobrze, że nie robi u Ciebie (może to marne pocieszenie), ale jak facet ma taki tupet , to nie wiadomo co mogłoby się jeszcze wydarzyć no powiem, Ci to co Małgosi - wiecie jak pocieszyć człowieka umartwionego ale wiesz...znam faceta od dziecka, nie spodziewałam sie takiej akcji...cóż życie potrafi zaskakiwać...ludzie tym bardziej. Ale nie ma co rwać włosów z gowy...stało się i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... o to nie tak kochana...znam kilku facetów po zawodówkach, którzy prowadzą pręznie działające firmy, ale i znam doktorka, który lodówki i tv sprzedaje. Noooo, kierowcy tez malo nie zarabiaja. Na pewno wiecej niz adiunkci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... o to nie tak kochana...znam kilku facetów po zawodówkach, którzy prowadzą pręznie działające firmy, ale i znam doktorka, który lodówki i tv sprzedaje. Noooo, kierowcy tez malo nie zarabiaja. Na pewno wiecej niz adiunkci. a to , to napewno jade na budowę - mam casting na rurkarza niebudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... o to nie tak kochana...znam kilku facetów po zawodówkach, którzy prowadzą pręznie działające firmy, ale i znam doktorka, który lodówki i tv sprzedaje. Noooo, kierowcy tez malo nie zarabiaja. Na pewno wiecej niz adiunkci. a to , to napewno jade na budowę - mam casting na rurkarza niebudowy No to trzymam za rurki. Bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 a fotki z castingu beda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Ja zaluje, ze nie robilam fotek. Po gosciu w czapce byscie padly trupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.08.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ja mialam trzech, najlepszy byl ten ostatni ze swoim paziem Dejw nazywal ich master and servant, Wusia moze potwierdzic jak ich nakrylysmy jak jesen spal na lozku (a byla godzina gdzies 13) a drugi na styropianie pod lozkiem pierwszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Cos jak Flip i Flap? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Trzeba sie bylo uczyc... o to nie tak kochana...znam kilku facetów po zawodówkach, którzy prowadzą pręznie działające firmy, ale i znam doktorka, który lodówki i tv sprzedaje. Noooo, kierowcy tez malo nie zarabiaja. Na pewno wiecej niz adiunkci. a to , to napewno jade na budowę - mam casting na rurkarza niebudowy No to trzymam za rurki. Bedzie dobrze. Bardzo dobrze trzymałaś rurki ,nie wiem czyje, nie wiem jakie, ale ważne ,że skutecznie. Casting wygrał pan Andrzej (polecony przez barto307cc - Ania dzięki, a mocniej Ci podziekuję, jak gość się sprawdzi ) Panowie zaczynaja jutro Anja - cichaczem zrobie foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nooooo to gites. A finansowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Nooooo to gites. A finansowo? obleci, znaczy, przezyjemy. A wiesz ile kasy mam w kieszeni, za styro "tymi rencami ułożony" ?? W szoku jestem, że to tyle kosztuje Trzech panów z castingu pytało, kto układał, bo ...........................................uwaga, uwaga.........bardzo fachowo ułożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Prosze pani... Jesli kiedys bede cos budowac to Cie zatrudnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.08.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 no nie wiem czy Panią stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts