malka 18.08.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dziewczynki, nic mnie tak nie uradowało jak fakt ,ze ma półtora tysia w kieszeni ponoć tyle magik by wziął za zrobienie tego a tak na marginesie - niezła fucha ten styro w dwa dni można taki domek jak mój machnąć, przez 20 dni roboczych 15 tysi, nieźle ,nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Tylko kto by to chcial cale zycie robic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 a kto mówi o całym zyciu mówię, że moim zdaniem wycena tej roboty jest nieadekwatna do samego nakładu czasu i pracy. Moje kolana po czterech wieczorach wymiękły, ale pewnie jest inny sposób na ocalenie ich od cierpienia ...a może takim fachowcom, ból kolan przechodzi jak widzą ładne cyferki na koncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... ano mam - taka jestem sprytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... ano mam - taka jestem sprytna Ale metrow do pomalowania znaaaaaaaaaacznie wiecej niz ja. Sie namachasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... ano mam - taka jestem sprytna Ale metrow do pomalowania znaaaaaaaaaacznie wiecej niz ja. Sie namachasz. chyba natryskowo polecimy - szybciej i dokładniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... ano mam - taka jestem sprytna Ale metrow do pomalowania znaaaaaaaaaacznie wiecej niz ja. Sie namachasz. chyba natryskowo polecimy - szybciej i dokładniej Podobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 No ale tak jest ze wszystkim przeciez... albo prawie ze wszystkim. Malowanie na przyklad... a ten etap to jeszcze przede mną , ale zlecać malowanie hmmmmm, no trzeba mieć albo bardzo dużo pieniędzy, albo bardzo mało czasu - co często idzie ze soba w parze Albo mieszkanie 3,90 wysokosci. 2 drabiny to juz jest 1000 zl. ja mam prawie 7 metrów , jak obnizymy sufit bedzie ok 6 - i co, że niby nie pomaluję Jesli masz rusztowanie to z palcem w d... ano mam - taka jestem sprytna Ale metrow do pomalowania znaaaaaaaaaacznie wiecej niz ja. Sie namachasz. chyba natryskowo polecimy - szybciej i dokładniej Podobno. sprawdzi się , się orzeknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gnam na budowę...około 18 Endrju ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gnam na budowę...około 18 Endrju ma być Lojezu. Nie zartuj. Jak sie na 18 zapowiedzial, to jeszcze masz 2 godzinki w zapasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 18.08.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 bry nocne zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gnam na budowę...około 18 Endrju ma być Lojezu. Nie zartuj. Jak sie na 18 zapowiedzial, to jeszcze masz 2 godzinki w zapasie. zadzwonił, że będzie o 19...więc jeszcze do wypożyczalni skoczyłam (znów płytke przetrzymałam )...jadę na budowę jest 18.50 - telefon Pani malko, jestem na miejscu ło kurde...punktuany fachman...no to przyjechałam, przywitałam, pokazałam gdzie materiał zalega,przyjechał slubny z reszta pomp, zaworków termostatów i takich tam, to się pożegnałam dałam swoje klucze , co by mnie jutro o 7 panowie nie budzili i pojechałam na zakupy. Chwilę temu wróciłam. Kurna jak ja nienawidze hipermarketów ale fajny film pozyczyłam... mam nadzieję ,że fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 bry nocne zostawiam Gosia, a gdzieś Ty była jak Cie nie było czyżby wewczasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 gnam na budowę...około 18 Endrju ma być Lojezu. Nie zartuj. Jak sie na 18 zapowiedzial, to jeszcze masz 2 godzinki w zapasie. zadzwonił, że będzie o 19...więc jeszcze do wypożyczalni skoczyłam (znów płytke przetrzymałam )...jadę na budowę jest 18.50 - telefon Pani malko, jestem na miejscu ło kurde...punktuany fachman...no to przyjechałam, przywitałam, pokazałam gdzie materiał zalega,przyjechał slubny z reszta pomp, zaworków termostatów i takich tam, to się pożegnałam dałam swoje klucze , co by mnie jutro o 7 panowie nie budzili i pojechałam na zakupy. Chwilę temu wróciłam. Kurna jak ja nienawidze hipermarketów ale fajny film pozyczyłam... mam nadzieję ,że fajny Noooo, to oby tak dalej z panem fachmanem. Tez nienawidze hipermarketow wszelakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 no miałam film ogladać, ale zaczęłam zaległości nadrabiać....i poptokach ...jeszcze kilka komentów zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts