malgos2 18.08.2009 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Niesamowite! Nie wyrobilas sie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 w tak zwanym miedzyczasie, wyprałam młodego z włosami włącznie (kurna, jak ja kiedyś nożyczki dopadnę, to ), zrobiłam kolację i czytałam .... czytałam...czytałam... alescie naprodukowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Ladne ma wloski, nie rusz! A ja sobie wyciagnelam z polki Blaszany Bebenek, bo tylko film widzialam i mam zamiar go polknac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 to przychodź mu je myć...kurna długie, gęste......to niesprawiedliwe A dobre z półki wyciągnęłaś, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Glupio mi, ze jeszcze nie czytalam, wiec pedze nadrobic. A film tez byl niezly, ale podobno ksiazka lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 nie pamietam ekranizacji lepszej niz książka...serio nic mi do głowy nie przychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie pamietam ekranizacji lepszej niz książka...serio nic mi do głowy nie przychodzi. Wprawdzie nie bylam w stanie obejrzec zadnej ekranizacji "dziel" Sienkiewicza, ale calkiem mozliwe, ze ktoras z nich jest lepsza. A moze Nad Niemnem? Noce i dnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie pamietam ekranizacji lepszej niz książka...serio nic mi do głowy nie przychodzi. Wprawdzie nie bylam w stanie obejrzec zadnej ekranizacji "dziel" Sienkiewicza, ale calkiem mozliwe, ze ktoras z nich jest lepsza. A moze Nad Niemnem? Noce i dnie? to pogadaj z moim slubnym - jest prawie fanem.....ja jakos nie gustuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 nie pamietam ekranizacji lepszej niz książka...serio nic mi do głowy nie przychodzi. Wprawdzie nie bylam w stanie obejrzec zadnej ekranizacji "dziel" Sienkiewicza, ale calkiem mozliwe, ze ktoras z nich jest lepsza. A moze Nad Niemnem? Noce i dnie? to pogadaj z moim slubnym - jest prawie fanem.....ja jakos nie gustuję Czego fanem? Nad Niemnem? Niczego z powyzszych nie bylam w stanie przeczytac ani obejrzec, wiec nie wiem. Ale mam podejrzenia, ze polska tzw. literatura moze byc ciekawsza na ekranie. O wiem... Rekopis znalezony w Saragossie. Film genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sienkiewicza a "Lot nad kukułczym gniazdem" - też film genialny, ale czy lepszy niż książka, mam watpliwości ( McMurphy'ego w ciele Nicholson'a lepiej nie można było pokazac) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Sienkiewicz to stara pierdola, w dodatku narobil ludziom wode z mozgu tymi Krzyzakami. Lotu na kukulczym nie czytalam, chociaz mialam na liscie... Wszystkie te Jane Austen, Dickensy, Balzaki i inne nudziarze - podczas filmu mozna przynajmniej sie rozerwac w kinie... A byly jakies ekranizacje Carrolla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 00:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 z tego co wiem to napisał scenariusz do Durnego serca, ale czy to zekranizowali - nie mam pojęcia. Od dłuzszego czasu chodzą ploty,ze pracują nad Krainą, ale kiedy wypracują strasznie napaliłam się jak robili Nie mów nikomu wg Coben'a i jak bardzo się napaliłam, tak bardzo byłam zawiedziona , niech więc lepiej filmowcy nie biora się za pewne powieści, pewnych autorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Ze smiesznej, lekkiej literatury to zajefajne sa pamietniki Franka Zappy, ale chyba tego na pl nie przetlumaczyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Bała bo bała, czy bała bo spieprzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Bała bo bała, czy bała bo spieprzą ? Bala, bo spieprza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Bała bo bała, czy bała bo spieprzą ? Bala, bo spieprza. też to mam.... dziś wypożyczyłam sobie Chłopca w pasiastej piżamie (wg John'a Boyle'a) ksiązki nie czytałam, więc odniesienia nie bedę miała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.08.2009 01:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Bała bo bała, czy bała bo spieprzą ? Bala, bo spieprza. też to mam.... dziś wypożyczyłam sobie Chłopca w pasiastej piżamie (wg John'a Boyle'a) ksiązki nie czytałam, więc odniesienia nie bedę miała... To powiedz, jak bylo jak Ci sie juz uda obejrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 19.08.2009 01:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Oj, na Kraine to bym sie bala isc. Bała bo bała, czy bała bo spieprzą ? Bala, bo spieprza. też to mam.... dziś wypożyczyłam sobie Chłopca w pasiastej piżamie (wg John'a Boyle'a) ksiązki nie czytałam, więc odniesienia nie bedę miała... To powiedz, jak bylo jak Ci sie juz uda obejrzec. no dziś sobie daruję, no chyba,ze w ogóle nie bedę kładła sie spać ale cos mnie mozy, więc na siłe nie ma sensu... jutro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 19.08.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Dzień dobry Paniom Ale tematy macie . Ja też kiedyś uznawałem Sienkiewicza za dobrego . Do czasu kiedy nie pokochałem książek historycznych . Krzyżacy - woda z mózgu ? To co powiedzieć o Ogniem i Mieczem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.08.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Cześć przyszłam powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts